Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nerith

Sivuja: [1] 2
1
Minäkin varmaan saattaisin tuon Konnan kanssa tulla :D Onkohan myyntiin tulossa hamsuvauvoja..  :oops:

2
Kasvatus ja genetiikka / Re: Hammasvioista
« : 13.01.09 - klo:00:30 »
Epäilen että Fannilla on alahampaissa vikaa, koska niiden välissä on selvä rako + sen kaulanalus on märkä eli kuolaa.

Onko tälle nyt enää mitään kotioloissa annettavaa hoitoa? Eläinlääkärille varmaankin pitää viedä tarkistukseen.

3
Ilmo laitettu  :D

4
Mulle iski flunssa päälle, joten ei sitten lähdety mihinkään hamsun kanssa  :(  Nyt tähtäimessa Nivalan pet-show ja sitten ehdottomasti noihin OSJH:n pikkujoulunäyttelyihin, kerran on ulkomuotoluokkiakin!

5
Tuli tässä muuten mieleen, että jos jälki-ilmoittautuu niin onko siellä paikanpäällä näitä ilmottautumislomakkeita vai pitääkö sellainen tulostaa&täyttää valmiiksi ennenkuin paikalle saapuu? Nimittäin multa ei tulostinta löydy..

6
Lainaus käyttäjältä: "Aya"
^täällä näyttelyssä ois ollu shy vl -tuomarit toisin kuin Nivalan!

 :o

Ehkä sitten mietin uudelleen  :oops:  Pitäis käydä boksi ostamassa..

7
Taidan tulla vain katselemaan ja tutustumaan näyttelytoimintaan tällä kertaa. Nivalan pet-showhun sitten Konna mukaan  :)

8
Kaveri lähtee kanin kanssa ja minä hamsun kanssa! Pakkohan sitä on osallistua kun kerrankin on noin lähellä tapahtuma.

9
Mulla ei ollu rohkeutta ilmoittaa hamsuja edelliseen VIP:hen mennessä, mutta jos kerran päivää on jatkettu niin nyt kyllä pitää se tehdä!  XD  Tai sitten jälki-ilmottaudun vasta kyseisenä päivänä.. Joka tapauksessa ainakin katsomaan oon tulossa.

10
Keskustelua näyttelyistä / Re: Yleinen näyttelypulina
« : 28.07.08 - klo:16:38 »
Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja ilmoitan syyskuussa hamsuja pet-luokkiin Oulun Kaijonharjulle ja Nivalan Tuiskulaan :D Nyt jo vähän hermostuttaa kun ajatteleekaan noita - ensimmäiset näyttelyt ikinä  ;)

11
Saako poikueille antaa mitään tunnistavaa liitettä, jos ei siis ole virallisesti kasvattajanimeä hankkinut? Esimerkkinä nyt vaikka joku numero tms. pieni tunnus, mutta jokaisen poikasen nimessä kuitenkin esiintyvä? Tästä ei varmaankaan SHY:n sivuilla ole ??  :roll:

12
Lainaus käyttäjältä: "Aya"
Puhut ilmeisesti syyrialaisesta? 10kk ikäisen naaraan astuttamisessa kannattaa ensinnäkin ottaa huomioon naaraan kunto ja mitkä on sen voimavarat mahdollisesti jopa 15-päisen poikueen hoitamiseen. Toisekseen, kannattaa miettiä hieman sitä, että minkä ikäinen naaras jo on poikasten syntyessä. Kiimaa ei välttämättä heti löydy, tai eka astutus ei tärppää, tähän päälle vielä kantoaika, niin poikasten syntyessä naaraan ikä saattaa lähennellä jo yhtä vuotta. Itse en enää mielelläni tuon ikäistä naarasta astuttaisi, sekin on tosin hyvin yksilökohtaista. Pyrin kuitenkin astuttamaan naaraat 6-8kk iässä.

Joo syyrialaisesta kyse. Mitä tässä nyt olen tutkiskellut itse hamsteria ja miettinyt ehkä joskus tulevaisuudessa alkavaa kasvatusta, päätin etten tälle naaraalle pentuetta laita.

13
Onko jo myöhäistä astuttaa 10kk ikäinen naaras??

14
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kuvia hamsupoikueista
« : 11.03.08 - klo:16:58 »
Niin sulosia nuo Minskin vauvat  :lov
Rakastun yhä enemmän tuohon kyyhkynharmaaseen väriin ja noille nauhallisillekkin oon alkanu lämpenemään! Onneksi on tuo oma poika kasvamassa tuolla..

15
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Itsetehdyt asumukset
« : 20.02.08 - klo:17:57 »
Kuinka te ootte noita verkkoja kiinnitelly noihin laatikoihin? Rautalangalla??

Sivuja: [1] 2