Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - nöpötin

Sivuja: [1]
1
Musta ainakin hinta kuulostaa aika korkeelle verrattuna siihen et mitä yleensä käytetyistä pyydetään mut muuten kivoja.

http://www.tori.fi/pirkanmaa/Hamsterill ... ?ca=18&w=3

2
Saatiin siis käytöstä poistettu akvaario hamsulle asumukseks. Mites siihen sais juomapullon jotenkin fiksusti kiinni?

3
Sanokaa nyt joku jotain!

4
Olis sen kokonen käytöstä poistettu akvaario tarjolla meidän syrkille. Onko riittävästi tilaa?

5
http://www.zooplus.fi/shop/jyrsijat/hak ... 19088#more

Jostain syystä toi mun yks alotus on lukittu joten en voinu tätä laittaa sinne. Minkäköhän takia...?

6
Meidän syrkki neito söi itsensä tänään dunan pohjasta läpi... Tartteis siis saada äkkiä uus asumus... Millanen ja minkä kokonen olis hyvä?

7
Meillä siis duna joss pieni kalteri osa noin puolivälissä dunaa. Nyt oon kyllästyny siihen että purua on jatkuvasti lattialla. Mikä olis syrkille hyvä asumus jossa purut pysyy sisällä? Mielellään sellanen jossa olis ainakin 2 kerrosta tai johon niitä sais tehtyä. Meidän syrkki neiti kun tykkää kiipeillä :)

8
Musta tuntuu etten saa otettua kunnon kuvia. Salamalla tulee hamsusta hirmu vaalee ja ilman salamaa ei voi ottaa kun sit siitä tulee epätarkka. Meidän hamsu on niin vilkas ettei se pysy hetkeekään paikallaan kuvausta varten :)

9
Lainaus käyttäjältä: "p@llero"
No se on vähän silleen että jotkut oppii ja jotkut ei. Näin mie sen olen ainaki käsittäny. Pallero oppi kyllä hyvin  :) Jos hamsusi on jo pissinyt johonkin nurkkaan, ota siitä vähän pissapuruja sinne vessalaatikkoon ja laita laatikko siihen nurkkaan, niin saattais hiffata ;)

Yritin tota et laitoin niitä pissapuruja sinne vessaan. Lopputulos oli se et hamsu on ottanu pissanurkaks viereisen nurkan ja vessan nukkumapaikaks...  :)

10
Tarviaako syrkki suolakiveä tai heinää? Miten heinä kannattaisi laittaa häkkiin jos sitä pitää olla? Häkkinä meillä on duna fun eli tämä: http://www.fretten.nl/images/dunafun.jpg miten tuota kannattaisi sisustaa syrkille sopivaksi? Isompi juokuspyörä siellä jo on.

11
Elikkäs siis kissan pelletit toimii... Hassua, meillä kissa ei nimittäin suostu tekemään niihin tarpeitaan. Mutta kokeillaan josko tuo hamsu suostus... Mites ootte hamsun opettanu vessalaatikolle?

12
Asuminen ja tarvikkeet / Hamsterin vessa ja sen kuivike
« : 25.12.11 - klo:19:54 »
Ajateltiin siis ostaa vessa tolle meidän hamsulle. Mikä sinne olis paras kuivike? Onko mistään kotosin ne kuivikkeet mitä lemmikkikaupoissa myydään? Vai olisko joku muu parempi?

Sivuja: [1]