Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mirauh

Sivuja: [1] 2 3 ... 23
1
Jos kaikki menee niinkuin pitää niin minä tulen taas omieni kanssa paikalle, että kahden syyrialaisen voimin ja molemmat olisi tarkoitus ilmoittaa sekä ulko- että lemmikkiluokkaan.  :yes:

2
Hmm, useammalta kasvattajalta olen nyt saanut vinkkinä "testipoikueen" teettämisen. Katselen sitten lähempänä jalostusikää teenkö vai enkö, mutta jos teen niin tosiaan tiedän jo mitä odottaa. Jos silloin tilanne on muuttunut suuntaan tai toiseen niin katselen jos jätän kokonaan tekemättä :)

3
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 21.05.14 - klo:21:00 »
Mitenkäs kriittisiä poikueiden nimissä ollaan saman "sanan" toistumisessa. Aina välillä niitä näkee, mutta liekö sitten rekisteröityjä? Mä haluisin poikueelle nimet Oz-teemalla, mutta harmillisesti kaikissa nimissä olisi jossain kohtaa nimeä nimen omaan tuo "Oz". Ei varmaankaan menisi läpi?

4
Mitenkäs ootte tehneet poikkeuksia jalostuseläimien kanssa. Jos sisaruksilla on ollut jotain moitittavaa rakenteessa (tai muussa vastaavassa, hännässä tms). Oletteko karsineet koko poikueen kasvatuskäytöstä tällöin?

Mullehan sattui syntymään poikue jossa noin 6/8 poikasesta oli enemmän tai vähemmän mollottavat silmät poikasina. Kävin eläinlääkärissä ja sain tuomuon: löysä luomirako. Ei vaikuta lemmikkiominaisuuksiin, mutta nimeonomaan mollottavia tapauksia ei suositella kasvatuskäyttöön. Jätin kotiin poikasen seurattavaksi, ei kuitenkaan poikueen pahimpia mollottajia. Nyt kotona oleva poikanen kasvaa ja kehittyy, ihan silmää miellyttäväksi tapaukseksi. Silmä ei mollota enää mun mittapuulla. Arvon ja mietin tässä päivittäin että voisiko hamaan tulevaisuuteen suunnitella sille jälkikasvua vai ei. Välillä ajattelen että voi jos se jalostusikään tullessaan on rakenteellisesti hyvä, eikä silmä oireile mihinkään suuntaan. Sen jälkeen rakaisen itseäni edes koko asian ajattelemisesta. Voi luoja, koita nyt sitten tässä päättää.

5
Hei pikainen kysymys kenelle tahansa, joka vaan osaa vastata. Ilmoitin näyttelyyn neljä hamsteria, yksi ilmoittamista hamstereistani kuitenkin on kuollut kissan toimesta, joten se ei luonnollisesti osallistu näyttelyyn. Maksanko ilmoittautumismaksun normaalisti neljästä hamsterista vai kolmesta jotka ovat oikeasti tulossa paikalle?

6
Hajime, Tämä voisi siinä tapauksessa sihteeröidä Marjutia! :)

7
Kaksi vuotta ollut taukoa näyttelyistä, mutta nyt ajattelin alkaa uudelleen aktiivitouhut ja osallistua. Omalla autolla tulossa Tampereelta ja näillä näkymin vain muutama boksi kyydissä, joten jos matkan varrella joku on vailla kyytiä paikalle niin mukaan mahtuu! Omia tyyppejä tulee luultavasti kaksi tai kolme, jotka olis tarkotus laittaa kaikki ulkomuoto ja lemmikkiluokkaan.

Ainiin! Tää tahtois tai ainakin vois sihteeröidä suomalaisella tuomarilla.

8
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 18.03.14 - klo:21:51 »
Meillä oli nimiäiset tänään, seitsemänpäinen syrkkipesue sai nimet Burkina Fason-kaupungeista.

naaras Ouahigouya
naaras Fada N'gourma
naaras Gaoua
naaras Nouna
naaras Ziniaré
uros Bobo Dioulasso
uros Réo Sanguié

9
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 02.02.14 - klo:14:30 »
Vevve: Noou!  :icon_eek: mä oon juuri tätä teemaa miettinyt seuraavalle poikueelle ja nyt mä myöhästyin  :icon_cheesygrin:

10
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 09.05.13 - klo:23:55 »
Viimeisin 11 päinen syrkkipoikue nimettiin V-näytelmillä.

n.Viipurin tuliainen
n. Vadelmavenepakolainen
n. Vanha teatterinukke
n. Viikonlopun tyttö
n. Vihtahousu
n. Viattomuuden loppu
u. Vain räätäli
u. Viulunsoittaja katolla
u. Veijarivieras
u. Velmu Viljami Vilppi
u. Valtakunnan häirikkö

11
Mä ainakin hämäännyin ensimmäisen poikueeni kanssa ihan kokonaan kun kaksi 'komean tummaa norre umborousta' olivatkin hopanharmaita luovutusiässä :D! Kyllä se onneksi alkaa selkeytymään siinä 2-3 viikon iässä :)

12
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 06.10.12 - klo:22:03 »
Jännityksellä odotetaan löytyykö parin päivän päästä kiimaa, kun eilen meillä oli hieman hamsterirakkautta ilmassa. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin pitäisi naperoita syntyä lk ruoste x pk soopeli vn yhdistelmästä :)!

13
Mä villiinnyin ja päätin ilmottautua vaikka oonkin nyt ollu aika hiljakseen hamsterien kanssa tovin. Pitääpä kattoo jos pääsis toisen harjotusarvostelun taas suorittamaan tässä näyttelyssä, osaisko Saana sanoo jotain tähän asiaan?

14
Täytyy nyt tosiaan munkin raapustaa tänne jotain, vaikkakaan meidän hamsterit ei ikinä päässyt Lahteen asti. Suurkiitokset ensimmäisenä Saanalle, joka mut urhoollisesti otti mukaansa ja jakso mun epämääräsyydet koko matkan ajan  :icon_redface:

Näyttelypaikalla oli ihanan rentoa olla pitkästä aikaa ilman elukoita, ei tarvinnut ressata niistä mitään vaan ainoastaan tehdä työtä käskettyä ja käskemättäkin. Näyttelypaikan kasaaminen on mun mielestä yks näyttelypäivän hauskimpia hommia (joo, oikeesti pöytien kantaminen on kivaa) ja tuli nyt sitten opeteltua toi jälki-ilmojen ja ilmottautumisien vastaanotto, joka mulle ei ennestään ollut tuttua.  Toiseksi parhaimpana juttuna tulee iltapäivän väsyneet koomiset arvostelut, joista tälläkertaa saan kiittää äärettömän levotonta Marjutia ja sihteeri Kaisaa  :icon_cheesygrin:

Tuli tosiaan tehtyä ensimmäinen harjoitusarvostelu syrkeille, että jos sitä vaikka kaunistais lemmikkisyrkkituomareiden joukkoa tälläsellä rämäpäällä. Vielä pitää erikseen kiittää yhdistystä näistä näyttelyistä, nyt oli pitkästä aikaa näyttelyt joissa tuntu kaikki menevän hyvin ja ihmiset oli positiivisellä päällä ja normaalia enemmän oli väkeä auttamassa noissa hommissa mitä normaalisti on aika pienellä porukalla jouduttu väsäämään :)


15
yhyy kuinka evellä voikin olla noin nätit mukelot, oikeestaan musta tuntuu että kaikilla on nyt jotenkin normaalia sulosemmat poikaset kotona. tahtoo  :sydan:

Sivuja: [1] 2 3 ... 23