Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - yennni-

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Keskustelua näyttelyistä / Re: hamsterin "eläkeikä"?
« : 05.01.12 - klo:21:26 »
http://www.hamsteriyhdistys.fi/nayttely ... yyn/432-2/
Lainaus
13 § Näyttelyn ulkomuotoluokat ja palkitseminen

Hamsterit arvostellaan ensisijaisesti ikäjaon mukaisesti, ikäjärjestyksessä.
Luokat ovat jokaisessa ulkomuotoluokassa seuraavat:
..
- veteraani urokset (18.00– kk ikäiset kiinankääpiöhamsterit ja 15.00– kk ikäiset, muun lajiset hamsterit)
- veteraani naaraat (18.00– kk ikäiset kiinankääpiöhamsterit ja 15.00– kk ikäiset, muun lajiset hamsterit)

14 § Näyttelyn lemmikkiluokat ja palkitseminen
...
- veteraani urokset (18.00– kk ikäiset kiinankääpiöhamsterit ja 15.00– kk ikäiset, muun lajiset hamsterit)
- veteraani naaraat (18.00– kk ikäiset kiinankääpiöhamsterit ja 15.00– kk ikäiset, muun lajiset hamsterit)

2
pystyy olemaan hukassa, mutta en olevinaan löydä mistään (?) niin monelta nyt sitten tämä näyttely alkaa ? :)

3
nyt varmistu että eiköhän mekin olla menossa mukana, syrkin ja robon voimin :))

4
eeli siis hamsujen jälki-ilmot kello 10 mennessä ? kun on noin vähän hamsuja niin kait sitä vois tuoda vielä yhden lisäksi :)

5
nyt on ilmot lähetetty ja kaikki hyvin, pääsee taas "pitkästä" aikaa hamsunäytelmöimään (:

6
anskuxxxin Pertillä on ihana häkki ! on aivan ihanat nuo puuvirikkeet ja kalusteet ja sitten nuo tasot  :lov  ei pääse pikkuinen kyllä liian korkealta todellakaan tippumaan (:

7
jos vaan muistan ajoissa ilmotella niin voisin syrkkipalleron tänne tuoda kun se on saanu karvaa vihdoinki ja on muutenkin ihan kivassa kunnossa :)

8
nyt oon niin onnessani että huhhuh, PÄÄSEN TÄNNE ! olin jo ihan paniikissa että poikaystävällä menee kisat samalle viikonlopulle koska sit oisin varmaan sinne lähtenyt jos ois kutsu käynyt.. vaan ne onkin edellisenä viikonloppuna :p jesjesjes !

9


meidän pampula asuu nyt näin :) tasot sijoiteltu niin etttei pääse korkealta tippumaan ja fiksusti tuo tuolla on, tykkää aivan älyttömästi kiipeillä ja on paljon aktiivisempi kuin terraariossa !

10
kait sitä vois kohta unille jotta aamulla jaksaa panikoida ja assaroida koko päivän.. kivaa näyttelypäivää kaikille ! :)

11
menee ot'ksi mutta tämä topic ei ole ehkä tarkoitettu sille että ruikutetaan kuinka haukutaan ja syrjitään, mutta ei sille kyllä ole mitään omaakaan paikkaa.? eikä hamsteripiireissä kyllä yhtään ketään syrjitä, mukaan vaan reippaasti ja iloisella mielellä !
itse olisin kyllä hirmuisesti halunnut hamsterimiittiin mutta on tuo pipefest samana vklp niin taitaa se vetää nyt tällä kertaa illaksi, mutta pitäkää hauskaa munkin puolesta! ;)

12
mites muuten et meneekö noi ulkomuotokääpiöt yhdelle vai kahdelle tuomarille ? kun on noin paljon, eiks siitä ollu joku määrä minkä jälkeen menee toiselle tuomarille vai muistanko väärin  :pihalla:

13
hyvää päivää mulle ulkomuotokääpiöiden assarina :DD ei se mitään, kiva että on ihmiset liikkeellä hamstereitten kanssa :)

14
Voi kamala, kuolenko kun kummankin jyrsimen ilmot lähti ilman värejä? :/ syrkki menee lemmikkiin ja normaali popotin ulkkikseen ja lemmikkiin

15
Mä voisin tulla kääppäreille ulkomuotoluokkaan assariksi :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 5