Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Alice

Sivuja: [1] 2 3
1
Oi apua. Tuli väärälle aluueele :---s

2
Hamsterin pesää ei saisi koskaan kaivella ellei ole ihan pakko. Tämän perärauhan häiritseminen hermostuttaa hamsteria, ja sehän ei ole hyvä juttu. Eihän?

Lainaus
Mutta miten saisimme Milan kesyyntymään, koska kun puruja kaivaa käsin niin se ei ole yhtään niin utelias tulemaan ulos mökistään kuin toinen hamsterimme?
Purujen kaivamisesta sen verran, että hamsteri tulee tarkastamaan reviirinsä kun kuulee ääntä; ja saattaa silloin jopa purra jos kokee itsensä uhatuksi. Ja vinkkinä vain että hamsterit purevat sitten kovaa, jos purevat.

Lainaus
ja tänään kun Mila oli hereillä syömässä ja kuuli puhetta niin se juoksi äkkiä mökkiinsä...
Hamsterinne taisi juosta takaisin pesäänsä koska pelästyi jotakin, tässä tapauksessa ihmisääntä. Onko hamsteri paikassa jossa on paljon häslinkiä? Jos on niin kannattaisi siirtää hiljaisenpaan paikkaan.

Lainaus
... sen mökistä kuului semmoinen nuhnutus joka kuului mökin ulkopuolelle
Hamsteri pelästyi ensiksi ääntä, ja sen jälkeen kun menet sohimaan sen reviiriä. Tietysti tämä saattaa pelästyä puolikuoliaaksi. Vinkkinä se; että älä ainakaan mene sohimaan sen reviiriä kun tämä on pelästynyt.

3
Olen nyt tässä katsastanut näitä hamsterikirjoja kirjastosta, joissa on todellakin ihan uskomattomasti väärää tietoa. Ja ajattelinkin sitten tehdä oman sähköisen oppaani tietokoneelle, kun moni ystäväni sattui ihastumaan hamsteriini ja haluaa nyt itsellekkin(>s).
Tiedän kyllä että SHY;lla on aivan _mahtavat_ hoito-ohjeet, mutta monetkaan eivät osaa etsiä sitä tietoa netistä.

Kysymykseni siis on, mitkä ovat mielestänne ihan varmat perusasiat jotka kirjassa pitää olla. Ja mitä sinne kannattaa ehdottomasti kirjoittaa?

4
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat 2
« : 27.08.11 - klo:19:37 »
Lainaus käyttäjältä: "spellcaster"
Odotahan kun pääset näyttelyyn jossa on myyntipöydällä herkkupaloja tarjolla... siellä sitä vasta koetellaankin  :D

Oi ei :---D äiti sanoi ettei enempää jyrsijöitä taloon tule ;--c

5
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat 2
« : 26.08.11 - klo:19:30 »
Oi oi. Pyhä hybridi olen tehnyt syntiä ;--s Nyt kun menin eläinkauppaan ostamaan supahamsteria, mukaan tarttui aivan äärimmäisen söötti syrkki ;---) Bond, James Bond.

Kuvia sitten myöhemmin ;---)

6
Naarasparia olen kyllä aina ajatellut, kun en niinsanotusti ''pojista'' tykkää ;---) Juoksulautanen kuulostaa jännältä, pitääs tutkia asiaa.

Lainaus
Mutta robo on mielestäni kyllä erilainen kuin mikään muu hamsteri. Niillä on ihan oma maailma. :lov
Ai lentääks ne ;--D

7
Tässä olen nyt näitä sivuja lueskellut, ja tulipahan mieleen; jos juoksypyörä ei ole terraariossa, vaan huviboksissa; jossa olisi hamsteri kerrallaan. Niin silloinhan ei tappeluja syntyisi ;--) Ja voisi mahdollisesti vähän juosta siinä ;--)

Ja hieman on alkanut pelottaa jos pitäisi robot joskus erottaa, kun järkytyin Blood.and.Tears;in vanhasta viestistä (sivu 11, viesti 6) aikas paljonkin. Mutta pitää varmaankin toivoa parasta ;--)

Siis roboja ei ole vielä tullut, mutta ensikuussa varmaankin tulee. Tokaksikaan hamsteriksi nämä eivät varmaankaan ole kaikkien parhainta. Mutta kun mokasin tavallaan Marjan kanssa, niin voisi kokeilla roboja. Ehkä onnistuisi paremmin ;--)

8
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hamsteriaiheinen ostoslista
« : 30.07.11 - klo:11:35 »
Hmm ;-D

? Rapunzel Hamsterimixiä
? Uusi juomapullo
? Kaikenlaisia virkkeitä
? 2 terraa
? Kaikenlaisia muita tavaroita

9
Sainhan mä luvan :--D Piti vain sanoa; mä haluan jotain pientä. Ja sen jälkeen ehtona oli se että maksaisin sen itse ;---) Kaikki tavarat ja muut ois mun kustantamat; ruoka, vesi & purut äidiltä ;--)

10
Oi apua ;--D
Nyt sitten satuin ostamaan Marielle uuden terraarion, ja tuli toinen terraario kaupan päälle ;--) Nyt pitäis saada äidin suostumus uuten hamsteriin ;--)
Kun uusi kissa on ainakin ehdoton ei, ja uutta hamsua olen pari kertaa kysynyt :--) Ehkä nyt tärppäisi, kun on tyhjä terrakin huoneessa ;---D
Sanoi että saan pitää terraarion, jos se saa yhen mun hyllyn; mutta olisko se niin avokätinen et ostais mulle hamsun :-/ ?

Ottaisin varmaankin Talvikon (taas ;--D), tai sitten 2 Roboa; jotka mun piti alunperin saada, mutta ostettiinki talvikko ;--)

11
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hamsteriaiheinen ostoslista
« : 25.10.10 - klo:19:05 »
- ''Juoksuhiekkaa'' Kylpyhiekkaa siis
- Se juoksupyörä pitäisi hakea
- Rapuzel Tmin HamsterMixiä
- Ja miloona muuta juttua

12
Onko tuo siis syyrialainen vai marsu :c8

13
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kasvattajanimistä
« : 24.10.10 - klo:20:56 »
Minusta semmoinen kohta hakemukseen olisi hyvä, jossa hakija kysyy ihmisiltä jotka hamstereita ovat häneltä ostaneet mielipidettä. Tietysti ettei voisi huijata niin haastateltavan yhteystiedot myöskin sinne perään.

14
Ei taida löytyä, mutta eikö tavallinen duna ole nyt hyvä?

15
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kasvattajien tiloja
« : 23.10.10 - klo:08:34 »
Olisin sanonut että Vevvellä on hienot tilat kuvien perusteella, mutta minun oli edes turha katsoa noita kuvia, koska olin jo nähnyt tuon järjestyksen kun hain Mansikka Marjan.

Sivuja: [1] 2 3