Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mesis

Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1
Taidan olla vanhin porukasta, sillä olin yli kuuskakkonen, kun hamsterini nukkui pois. Aina tulen pitämään hamstereista, mutta itselleni en enää ota, sillä luopuminen oli täyttä tuskaa.

2
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsujen agility
« : 24.12.13 - klo:21:44 »
Kylläpä meni hienosti  :peukku:

3
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Joulukalenteri 2013
« : 24.12.13 - klo:21:33 »
Kiitos kaikille ihanista lukuista ja hyvää joulun aikaa kaikille!

4
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Joulukalenteri 2013
« : 19.12.13 - klo:18:32 »
Ihania ja suloisia hamsuja  :sydan: :loov:

5
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Joulukalenteri 2013
« : 04.12.13 - klo:11:58 »
Ihania ja suloisia hamsuja luukuissa  :sydan:.  Nenu-nenukuva :D

6
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: syrkin alahampaat
« : 30.08.13 - klo:11:42 »
Mielestäni silloin kun ottaa eläimen, -siis minkä tahansa eläimen, on otettava huomioon, että on varaa käyttää sitä eläinlääkärillä joka tilanteessa. Jos et saa ketään asiantuntijaa leikkaamaan alahampaita, etkä vie eläinlääkärille, niin lemmikkisi kuolee nälkään, koska se ei kohta pysty syömään. Mieti tarkoin, sitäkö haluat, vai kannattaako sittenkin maksaa ne eläinlääkärikulut. Ei hampaiden katkaisu varmaan kovin kallis ole. Itse käytin omaani kynsien leikkuussa silloin kun minulla oli hamsteri, koska itse en sitä osannut tehdä. Maksoi vähän päälle kolme euroa silloin. Kannattaa kysyä etukäteen, mitä tule maksamaan.

7
Nyt on sama juttu kun eilen (noi ylemmät viestit), uskaltaako sen ottaa sieltä, vai odotella, että tulee itse ulos? Kävi hakemassa jo kurkunpalasen kun houkuttelin sitä, mutta vei sen pesäänsä...  :anksti: Toi vaan aina menee takasin nukkumaan kun on kerran herätellyt...
Katselin noita kellon aikoja, koska olet koittanut sitä herätellä. Jospa se on vaan sille liian aikaista. Silloin kun itsellä oli hamsteri, se heräsi tosi myöhään. Joskus vasta puoli kahdentoista aikoihinkin saattoi herätä, ja silloin oli kyllä vauhti pällä heti. Onkohan se niin, että eri hamsuilla on eri heräämisaikansa. Uskoisin, että Sinun hamsullasi ei ole mitään vikaa eikä hätää. On vain vähän väsynyt alkuillasta. :)

10
Oi, ihania pikkuisia  :loov:

11
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 28.02.13 - klo:19:16 »


Lauantaina kotiutui tällainen + kolme roboa.
Voihellalettasmikäihanapikkuinensöpöpöpöliini  :sydan: :sydan: :loov:

13
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 06.01.13 - klo:17:49 »
Näin siinä saattaa käydä  :icon_smile:

14
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 06.01.13 - klo:10:18 »
Tositosi suloisia kaikki  :loov:

Koskas mesiksen kotona kuuluu jälleen pienten hamsterinjalkojen töpötystä??  :yes:
Niin paljon tekee mieleni hamsteria, mutta tällä hetkellä tuntuu, että en taida ottaa enää. Koskaan ei kuitenkaan saa sanoa "ei koskaan". Cyrus oli vaan niin ihana hamsu, että tuntuu, etten voi saada samanlaista. Koskaan ei purrut, koskaan ei metelöinyt, koskaan ei kalvanut mitään. Luopuminen oli täyttä tuskaa, että täytyy kyllä tarkkaan harkita, otanko vielä vai en. Joka päivä  (useasti) käyn täällä ihailemassa teidän muiden pieniä "nallenassuja"  :loov:

15
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 04.01.13 - klo:11:53 »
Tositosi suloisia kaikki  :loov:

Sivuja: [1] 2 3 ... 21