Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ely

Sivuja: [1] 2 3 ... 45
1
Pari kysymystä.. mitä voi tulla jos yhdistää...

-suklaan ja normaalin
-normaalin kk ja normaalin
-mustan ja suklaan
-mustan ja normaalin kk?

 
Voiko roboja yhdistää kaikkia värejä keskenään?
Sukua paremmin tietämättä vastaan nyt olettaen ettei normaalit kanna mitään resessiivisiä värejä.

Suklaa ja normaali = normaalia.
Normaali kk ja normaali = Normaalia, normaali kk (naaraita) ja keltaisia (uroksia).
Musta ja suklaa = mustaa.
Musta ja normaali kk = Normaalia, normaali kk (naaraita) ja keltaisia (uroksia).

Muita värejä voi tulla lisäksi jos eläimet kantavat muita resessiivisiä värejä.

Roboilla ei oikeastaan ole kuin kaksi väriä (argente ja normaali) joita kannattaakin yhdistää mm. argenten geenipoolin laajentamiseksi, kuvioita kannattaa sekoitella harkiten. Laikukas ja täplikäs sopivat hyvin yhteen (yhdessä voivat tuottaa lakillista ja/tai valkoista), mutta ne kannattaa pitää erillään huskyista.

2
Mä en lukenut mitä kirjoitettiin eli ei tässä luetunymmärtämisestä ole kyse, luin tosin jälkeenpäin mitä kirjoitettiin eikä se mua oikeastaan koskenut.  :icon_cheesygrin: Totesin vaan että ilmoittauduin uml-harkkaroijien listalle näemmä ensimmäisenä ja totesin myös että olin harkkaroinnista ajat sitten sopinut tuomarikouluttajan kanssa, siksi ihmettelin kun melkein viikko sitten ilmoittauduin eikä mitään ole tapahtunut, kysäisin oikeastaan Veeralta tuosta ensimmäisenä että muokkaako listaa kun hän tekee yleensä muutokset heti mutta ilmoitin sitten tässä ketjussa. Avasiko yhtään?

3
Oon 26.3. ensimmäisen kerran sopinu harkkaroinnista tässä näyttelyssä Marjutin kanssa ja ilmoitin siitä tässä ketjussakin mutta ei näköjään vieläkään päässy listalle asti?

4
Voisin tehä harkkarit roboille ja talvikoille (uml).

5
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Sastamala 27.2.2016
« : 29.02.16 - klo:19:44 »
Näin muistelin että jompikumpi teistä kirjoitteli täällä, kiitos viestin välittämisestä kuitenkin. :)

6
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Sastamala 27.2.2016
« : 28.02.16 - klo:11:21 »
Tuli niin näyttelyähky etten tällä kertaa jaksa raporttia väkisin vääntää. Mutta toivon että viestini tavoittaa assistenttini, joka nuoresta iästään hoiti homman täydellisesti, olin niin keskittynyt sijoitusten miettimiseen etten saanut tilaisuutta kiittää häntä henkilökohtaisesti. Kiitos Aino. :sydan:

7
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Sastamala 27.2.2016
« : 05.01.16 - klo:00:08 »
Mulle sihteeriks Virpi H.

8
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 28.12.15 - klo:01:36 »
^Meillä oli myös karkkiin liittyvä Fazer-teema  :icon_cheesygrin:

Lavender's Suffeli
Lavender's Da Capo
Lavender's Kismet
Lavender's Dumle
Lavender's Pantteri
Lavender's Mignon
Lavender's Fazerina

Nää on siis kiinareita.

9
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 5
« : 11.12.15 - klo:22:17 »
Albiino?

10
Sisäloisiin käy Axilur, ulkoloisiin reseptitön Frontline. Strongholdiin ja ivermektiiniin tarvitsee eläinlääkäriltä reseptin.

11
On, mustan sukuisia värejä molemmat :)

12
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Campbellien kasvatus
« : 30.10.15 - klo:00:23 »
En näe platinassa samanlaista ongelmaa kuin hopeoidussa, sehän on Tanskassakin jo standardissa. Menee suurinpiirtein vapaasti suomennettuna näin: "Väri on jossain määrin vaaleampi kuin ei-platinalla. Heterotsygoottina platina, homotsygoottina mustasilmäinen valkoinen. Perusvärissä selkäjuovaa ja kylkikaaria lukuunottamatta valkoisia karvoja jotka lisääntyvät iän myötä. Virhe: Valkoisten karvojen epätasainen jakautuminen."

Hopeoidut on vähän epämääräisiä kun niillä se kuvio kehittyy niin älyttömän hitaasti ettei nuorilla eläimillä ole mahdollisuutta pärjätä vanhemmalle eläimelle jolla kuvio on "valmis". Platinat kuitenkin syntyy melkein valmiina, kun pigmentti alkaa kehittymään niin platinat voi bongata melkein heti, hopeoidut antavat odottaa reilusti aikuisikään ennen kuin näkyvät.

Suurin ongelma näillä tällä hetkellä on kuitenkin eläinten vähyys, en usko että cämpsykasvattajat jotka täällä kirjoittelee sekoittelee värilinjoja huvikseen, vaan joutuvat tyytymään siihen mitä on kun ei muuta ole saatavilla.

Onneksi umborouksia ei ole näkynyt vähään aikaan, menee mun mielestä samaan kategoriaan hopeoidun kanssa, saisivat olla värivirheitä eikä muuta.  :juuu:

13
Voisin ainakin kokemuksieni perusteella sanoa ettei kilpparit (oli sitten kissoja tai hamsterit) ole sen ärhäkämpiä kuin muutkaan. :D Kotona siis musta naaraskissa ja musta valkokirjokilpikonna naaraskissa. Tää musta on kyl itsenäisempi ja riehakkaampi mutta pistetään se nuoren iän piikkiin, ovat kuitenkin melkein samanrotuisia (maatiainen ja eurooppalainen).

14
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 21.10.15 - klo:09:47 »
^Haluaisin ottaa sulta kiinarin ihan vaan noiden nimien takia  :icon_redface: Mut nyt ei voi ottaa. Ei oo tilaa. EI.

15
^Kiitos teille  :loov:

Sivuja: [1] 2 3 ... 45