Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Goue

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
En pääse lähtemään, koko viikonloppu tuli täyteen muuta ohjelmaa... eli musta ei ole kyydin tarjoajaksi, sori.

Täältä suunnalta lähteville esittäisin nöyrän toiveen ottaa yhteyttä, sillä hamsteripuotitavarat pitäisi saada kuitenkin paikalle!

2
Kaipaan edelleen yhteydenottoja!

3
Suuri lemmikkieläintapahtuma
Porin Nuorisotalolla (Isolinnankatu 12)
sunnuntaina 21.9. klo 10-16.


Esillä mm. kissoja, frettejä, papukaijoja, siilejä, hamstereita...
Pääsyliput 3,-/1,-

    Rotuesittelyjä
    tarvikemyyntiä
    agilitykilpailuja
    lemmikki-infoa

LAPSILLE PIIRUSTUSKILPAILU!

Suomen Hamsteriyhdistys on myös paikalla ja toivoo saavansa jäsenistöltään apuja hamstereiden kattavaan esillesaantiin!! Toivomme esiteltäviksi erityisesti talvikoita (ehdottomasti puhtaita, ei hybridejä), roborovskeja, kiinareita - syrkkejä on tiettävästi tulossa jo muutamia. Mikäli voisit tuoda paikalle oman hamsusi, ota yhteyttä lisätietoja saadaksesi noora.ylimys@gmail.com.

PS. Parkkipaikalla on koirien match show! Ilmoittautumiset klo 10 alkaen, hinta 5,-/koira, lapsi ja koira 2,-

4
Mulla on ajatuksena yrittää lähteä tuonne ja reitti olis Porin suunnasta Tampereen kautta eli ohittaisin mm. Mouhijärven... Ei oo nyt vaan lähtö vielä ihan varmistunut...

5
Lainaus käyttäjältä: "Mustikkamaan"
Mä kyl laitoin niihi lappuisii et "numerojärjestykseen" mut onha se aika vaikee lukee.

Siellä ei nyt valitettavasti ollu eilen käytössä niitä sun tekemiä lappusia missään yhteydessä, kun kaikki materiaali saatiin paikalle niin myöhään, et oli pakko olla varavaihtoehdot käytössä. Niihin en ollut huomannut tuota numerojärjestystä mainita, kun lappuja iltayöllä tulostelin silmät ristissä. Sorry siis assareille tästä.

6
Niin... nyt ei riittäisi enää virtaa pilkkujen viilailuun, mutta:
- kritisoin nyt shy:n väkeä ensisijaisesti (sekä jäseniä että hallituslaisia)
- juu, 4H-tytöt sun muut oli kyllä paikalla joo, mutta suunnilleen joka kerta, kun sain jonkun hihasta kiinni, että "hei voisitko avustaa mua ja tuota hamsupuolta", niin jo hetken kuluttua samainen tytsy kantoi pöytää marsuhiirikanimikäli-puolelle...
- kyllä siinä siis jo kasin jälkeen kävi väkeä pyörittelemässä silmiään, mutta se ei edistänyt asioita pätkääkään

7
Ei, ei, ei, ei!  xD  Luin tekstini uudelleen ja siitä saattaa tosiaan saada sen virheellisen käsityksen, että sain kaiken tunnissa tehdyksi yksin! Ei! Hommat jäi kesken, kun aloimme ottamaan ilmoja vastaan ja tulivat tehdyksi vasta, kun muu aktiiviväki pääsi saapumaan paikalle. Ja tästä syystä siis aikataulu meni reisille jo aamulla.

8
En jaksa nyt ottaa hiukanpätkänvertaa kantaa tohon pokaaliasiaan, mutta todettakoon, että hiukan olisin aktiivisuutta kaivannut sinne aamutoimiinkin...

Takana on siis kaikin puolin mukava ja antoisa päivä, joka ei onneksi enää harmita yhtään, mutta aamulla klo 8-9 tuntui jo hetken siltä, että starttaan auton takaisin kotia kohti...

Samalla voisi pyydellä tietysti hiukan anteeksi hamsterien näytteilleasettajilta aamun numerolappujen jaon ja jälki-ilmoittautumisten vastaanoton kankeutta sekä sitä, että pöytien laitto oli täysin kesken vielä siinä vaiheessa, kun arvostelujen piti alkaa. Olin aamun ekan tunnin paikan päällä yksin hamsteriväen edustajana ja yksin on kovin vaikea rakentaa koko juttua tunnissa, muu jyrsijäväkikin piti hyvin omia puoliaan niiden pöytien suhteen, joten jäin vähän alakynteen.

Onneksi Ojalan Heli (soundlovers) tuli paikalle ja avukseni. Kiitos Heli!

Osalla aktiiviväestä oli selkeät syyt, miksi eivät olleet jo kahdeksan aikoihin paikalla, mutta paljon oli väkeä, jonka olisin kuvitellut tulevan aiemmin...

Kiitos myös Laineen Mialle, oli mukava sihteeröidä!

9
Lainaus käyttäjältä: "Pia"
Lainaus käyttäjältä: "Goue"
Tota... mä en oo nyt ollenkaan varma mitä toi JV tarkoittaa, mut ekana tuli mieleen jälki-ilmoittautumiset tosta sun kysymyksestä muutoin..?

Lemmikkiluokkiin on jälki-ilmoittautumismahdollisuus näyttelypäivän aamuna klo 9:00–9:45.

No en nyt jälki-ilmoista kyselis hi hii :D  JV= Järjestyksenvalvoja

No jotenkin nyt ekana tuli mieleen, et hamsupalstalla kyseltäis hamstereihin liittyvistä asioista...  :c8  Mä en oo kovin expertti noiden vartiointialan slangi-ilmaisujen kanssa...

Mutta siis piti vielä sanoa, että toivottavasti kuitenkin tän forumin kautta kulkisi nyt ensisijaisesti edes noihin oman yhdistyksen tehtäviin riittävästi väkeä, että saatais näyttely jouhevasti vietyä läpi. Vieläkin näkyy tehtävälistalla tyhjiä kohtia...  :<

10
Tota... mä en oo nyt ollenkaan varma mitä toi JV tarkoittaa, mut ekana tuli mieleen jälki-ilmoittautumiset tosta sun kysymyksestä muutoin..?

Lemmikkiluokkiin on jälki-ilmoittautumismahdollisuus näyttelypäivän aamuna klo 9:00–9:45.

11
Kukonlauluun ei tartte vielä ehtiä, mutta kyllä sinne apukäsiä otetaan mieluusti jo klo 8 alkaen! Hommia on jonkin verran ja tällä hetkellä varmoja aikaisin tulijoita ei ole mitenkään liikaa.

12
Tässä vaiheessa näyttäisi siltä, että lähdenkin yksin matkaan. Toisin sanoen, voin vaikka assaroida, jos vielä tarvii.

Tärkeämpänä tietona; mukaan mahtuisi 4hlöä Porin suunnalta. Lähden liikkeelle Kullaalta, joten mukavinta olis, jos lähtijät pääsisivät tulemaan siitä kyytiin ja matkan varrelta tulijat sitten Pori-Tre pikatien varrelta. Bensakulut jaettaisiin kulutuksen mukaan.

Auto on farmari, joten hamsujakin kyytiin mahtuu melko sopiva määrä.

13
Tän ketjun 10-sivulla oleva työnjakolista näyttää hurjan tyhjältä... pitäiskös sitä vähän toitottaa, että hommia ois vielä jaossa vai onko vaan lista päivitystä vailla?

Itsellä on vauva mukana, joten on varmaan jättäydyttävä suosiolla syrjään noista hommista, vaikka mukava oliskin assaroida tms.

14
Kun tässä on edelleen tavoitteena tulla näyttelyihin paikalle, huolimatta harrastuksen luonteen muuttumisesta, saatan tuoda myös myytävää. Ois parit isot dunat, kuljetusbokseja ym. Kiinnostusta saa osoittaa kyllä tietysti aiemminkin...

15
Täällä tuli taloon ekat hamsterit, kun olin 32-vuotias... Eli äidin iloksi niitä otettiin, ei lapsia varten. Hamsteri kun on mielestäni parempikin aikuisten ilona kuin pienten lasten. Tämä vain siitä syystä, että lapsille nuo ovat vähän "huonosti hellittäväksi soveltuvia". Toki tuo lapsen ja aikuisen raja on tässä harrastuksessa vähän häilyvä.

Joka tapauksessa, hamsterin hoito on kuitenkin lopulta kodin aikuisten vastuulla.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5