Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jemia

Sivuja: [1] 2
1
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat
« : 23.08.09 - klo:16:39 »
Meillä täytetään huomenna 2 vk! :pileet: Tällä kertaa on vähän vaaleavoittoisampi poikue näköjään myös, tarkemmin ajattelin kuitenkin tutkia vasta kun beibseiltä aukeaa silmät.

2
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 15.08.09 - klo:02:14 »
Mun pitäis saada aikaan ostaa jonkunnäkönen juoksutusaitaus. Ei ollut enää vessakaan turvallinen paikka juoksuttaa: yksi mamseri löytyi allaskaapista, yksi pesukoneen sisältä/alta/jostain. Pitäis vaan löytää tuommonen halpa, osista koostettava aitaus, jonka saisi taiteltua piiloon kun ei meillä millekään pysyvälle rakennelmalle ole tilaa.

3
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat
« : 11.08.09 - klo:12:09 »
^ Meillä myös talvikoiden lempparipuuhaa on noiden dunien juoma-aukkojen raiskaaminen. Ihana kuunnella yökaupalla sitä muovinjärsimisääntä, etenkin kun talvikot sijaitsee makuuhuoneessa. Läpi ei onneksi vielä kukaan ole tähän asti tullut. :roll: Cämpsyt ei tee yhtään samaa vaikka asuvat samanlaisissa dunissa.

4
Sain tänään taas ostettua pari syrkkilaatikkoa, pitäisi vaan vielä jaksaa verkottaa ne. Jos ei tänään, niin huomenna sitten. Ja parin viikon sisään saa mennä ostamaan taas lisää. xD

5
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikueiden nimeäminen
« : 07.08.09 - klo:17:42 »
Mä nimeän hiiripoikueet teemojen mukaan (niitä kun tulee monikymmenkertaisesti hamsupoikueisiin verrattuna), joten hamsuille päätin sitten kokeilla tätä aakkostustekniikkaa. Aakkosten lisäksi hamsupoikueiden poikasten nimet nivoutuvat vielä yhteen jollain (miulle ajankohtaisella) teemalla, mutta sitä tuskin ulkopuoliset tajuaa.

6
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikueiden nimeäminen
« : 07.08.09 - klo:14:21 »
^^ En mä ainakaan nimeä mitenkään vuosien mukaan, vaan vasta kun aakkoset on kerran menty läpi, niin aloitetaan alusta.

7
^ Tämä selittäisi hyvinkin paljon. Itsehän en osannut epäillä mitään ennen tätä jälkikasvua, koska tuo isähamsu ei juurikaan umbbarilta näytä. Tosin, en oo ennen nähnyt umborous ruostetta, joten mistäs minä sen niin varmasti tietäisin. :lol:

8
Pitikin juuri kysyä, että voiko hamsteri olla piilo-umb, jonka fenotyypissä ominaisuus ei (juurikaan) näy, sillä tämä olisi ainoa keino selittää nuo härö-normaalit. Kaksi ylintä kuvaa ovat sama hamsteri eri kulmista.

9
Vanhemmat ovat toisella pesueella ps ruoste ja normaali, toisella ps ruoste ja musta. Ruoste eikä normaali eivät kummatkaan ole umborous, joten umborouksen saaminen ainakin tuohon toiseen poikueeseen (josta tuo ensimmäinen pk on) olisi aika taikatemppu.

10
Kyselenpäs minäkin meidän beibsien väreistä, sillä nämä poikaset eivät näytä miltään, mitä olen tähän asti nähnyt.

Kolme poikasista määrittelin pieninä normaaleiksi, mutta ovatko nämä vain susirumia normaaleja vai jotain muuta, mitä?

[Disclaimer: sisältää paljon kuvasaastetta]


normaalin pohjaväri puuttuu


poskimerkkejä eikä puolikuita ei ole tai ne ovat aika olemattomat


edellisen puolisisar, poskimerkkejä näkyy


och samma på svenska och med kort hår, eli sisarus lyhyellä karvalla


sama kuin edellinen


Tämä käsittääkseni on ihan normaali normaali?

11
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat
« : 05.08.09 - klo:21:20 »
Meillä täytettiin tänään 4 vk ja pitäisi varmaan pikkuhiljaa myynti-ilmoitusta väsäillä. Nää pienet on aika ihania enkä halua uskoa että kohta mun pitää lähettää ne suureen, julmaan maailmaan. :| Tai sitten pidän kaikki. :kieli

12
-05 tuli myöskin meille ensimmäinen. Ensimmäiset olikin sitten lähinnä talvikkoja ja kesti pitkään ennen kuin "löysin" nää syyrialaiset.

13
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat
« : 01.08.09 - klo:11:48 »
^ Mulle saa ilmoitella mikäli syntyy mustaa, varsinkaan jos sillä on mahdollisuus kantaa b:tä. ;)

14
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hamsteriaiheinen ostoslista
« : 29.07.09 - klo:22:04 »
^ Meille iski onneksi vain tuommonen kokonaisissa vehnän- ym. jyvissä elävä ötökkälajike. Eli piti pistää vain pari siemenseoskassia roskiin eikä tarvinnut uusia ja purkittaa kaikkia kuivaruokatarvikkeita niin kuin jonkun riisihärön ja muiden jäljiltä. En tiedä oikein noiden SmartStorejen tiiviydestä, siksi olen vielä epäröinyt ostamisen kanssa. Toisaalta ainoa kilpaileva vaihtoehto on jotkin isot saavit, eikä ne oikein houkuta sisustuselementtinä. :roll:

15
^^ PetMania myy 20 l MörttiRöpöä 6,25 e. Lähetyskulut on nykyään stabiilit 12,5 e eli aika paljon. :huh

Sivuja: [1] 2