Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - windi

Sivuja: [1] 2 3
1
Mut yhtenä myyttinä lisäisin tämän juoksupalloasian, josta tunnutaan selittelevän, kuinka se ahdistaa hamsteria ja todellisuudessa hamsteri vain pyrkii sieltä pakoon - puhumattakaan keksityistä vaaratilanteista, jotka puhtaalla maalaisjärjellä ovat eliminoitavissa (putoaminen, muiden kotieläinten leikkiminen pallolla jne.) Useimmilla ei ole edes minkäänlaista omakohtaista kokemusta pallosta - näitä serkunkumminkaimoja kyllä löytyy, joiden hamsterilla on jalka katkennut pallossa tai ties mitä kauheaa tapahtunut.
Allekirjoitan täysin  :peukku:

Minä myös  :peukku:

Sillon kun mulla oli hamstereita, palloilutin kyllä syrkkejä. Kertaakaan ei vuosien aikana käyny mitään, kerta toisensa jälkeen jokainen hamsteri meni palloon mielellään, ja useimmat ei olis halunneet tulla sieltä pois siinä vaiheessa kun olivat (minun mielestä) palloilleet ihan riittävän kauan.

2
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Juoksupallo
« : 31.03.12 - klo:14:53 »

Juoksupallossa ei todellakaan ole mitään vikaa. Sen käyttäminen ei ole yhtään sen enemmän väärin kuin hamsterin ottaminen lemmikiksi tai hamsterin kesyttäminen (on sille pelottavaa). Hamsteri saa juoksupallossa hyvää lisäliikuntaa.

Taitaa muuten olla aikalailla ensimmäinen kerta laatuaan, mutta nyt on pakko sanoa etten vois enempää olla samaa mieltä metskun kanssa :)

Hamstereitahan mulla ei ole ollu muutamaan vuoteen ainuttakaan, mutta sillon kun oli, ja etenkin kun niitä oli enemmän kuin ihan muutama, niin syrkit kyllä ulkoili (ei kirjaimellisesti ulkona...) säännöllisesti juoksupalloillen. Menivät kerta toisensa jälkeen palloon mielellään, väkisin en oliskaan niitä sinne kyllä laittanut... Useimpia ei olis saanut pois pallosta sen max. 20 minuutin palloilun jälkeen, olisivat halunneet jatkaa. Raaka ja ilkeä omistaja kuitenkin päätti että ei sen pitempiä aikoja, ja riisti hamsteripoloisen omaan, palloilun aikana siivottuun asmukseensa.

3
Lainaus käyttäjältä: "Anzukka"
En nyt cämpsyistä kauheasti ole perillä mutta voisikohan olla argente laikukas. :) Viisaammat korjatkoon. :)
Täplikäs ;)

4
Kasvatus ja genetiikka / Re: Hamsujen hinnoista?
« : 09.12.11 - klo:18:51 »
Lainaus käyttäjältä: "Sintturainen"
Lilzoo maksaa 20 rahana ja 25€ tavarana. Akvaariosoppi tilaa hamsunsa tukusta, ei ota ees pentuja yksityisiltä.

Aikoinaan oli kyllä monta kertaa pienemmät summat kun ite sinne muutaman pennun vein  :shock:

5
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteri-chat
« : 15.08.11 - klo:19:57 »
Juu siis ei mua hamsterijututkaan haittaa. Itellä ei vaan isommin mitään uutta kerrottavaa niistä ole kun viimeisin hamsteri nukkui pois jo vuosia sitten  :|  Kummasti vaan on kuitenkin joku ihmeellinen voima siitä huolimatta ajanut säännöllisin väliajoin lueskelemaan tännekin...  XD

6
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteri-chat
« : 12.08.11 - klo:18:38 »
Kai siellä voi hölöpötellä sitte ihan muutenkin vaan kaikkea, ilman omaa hamsterielämää...?  xD

7
Lupailin muutama viikko sitten kaverille että selvittelen täällä sen popotin värin. No joo, ne kuvat mitä siitä hämärässä sain puhelimella otettua, on sen verran huonoja että yhestä korkeintaan saattaa tuurilla pystyä jotain sanomaan...

Ite sanoin siitä että huskyksi veikkaan, mutta kun en tosiaan noista kuvioista sinänsä tiiä, jo sana "isabella" pistää pään sen verran pyörälle että ei hajuakaan mitä se on :D Ei sellasia usein tullu vielä sillon vastaan kun mullakin roboja aikoinaan oli... :)

Valkoista siis naamassa, muuten normaali. Onko siis husky vai mikä? Ja jos joku haluaa niin voin kuvankin myöhemmin lisätä, josko noista jostain jotain selvää sais.

8
Lainaus käyttäjältä: "S.D.G."
Kylläpä tuli tosta Vevven vitriinistä mielettömän hieno! Hassun näkönen kun se Stu katselee tuolta riippumatostaan valtakuntaansa  :haha  On siinä pojalla palatsi linnakkeineen, prinsessa vaan puuttuu, mutta eiköhän se Stu ilmankin pärjää tollasessa hamsterlandiassa  :D

Piti palata takasin kattomaan kuvaa, en nimittäin  aiemmasta tarkastelusta huolimatta löytäny sieltä hamsteria  :lol: Siellähän se kuitenkin oli :)

9
Kasvatus ja genetiikka / Re: Hamsujen hinnoista?
« : 29.01.10 - klo:16:36 »
Lainaus käyttäjältä: "muumimamma-64"
Mun ollessa n.10v (vuonna 1974-75) meidän äiti osti minulle ja veljelleni syrkit . Hinta oli tuolloin täyskasvusesta 6 markkaa ja poikasesta 3markkaa. Muistan tuon poikasen hinnan syystä, että meitin syrkit olikin eri sukupuolta (myytiin naaraina) ja pääsivät karkuteille, josta seurauksena vahinkopoikue, jonka sitten syrkit äiteelle myynyt liike lunasti meiltä 3markkaa kpl.(kun olivat väärin katsoneet sukupuolet)

Mutta ainahan eläinkaupat maksaa vähemmän pennuista mitkä ottavat myyntiin, kuin mitä ite niistä pyytävät. Eihän se kauppa muuten kannattais  :p

10
Jatsi, tuon kuvan perusteella en kyllä kauheesti ihmettele niitä kysymyksiä... :)

11
Lainaus käyttäjältä: "Ofilia"
Molempia lajeja oli eläinkaupassa myytävänä. Ensimmäisen hamsterini ostan eläinkaupasta, mutta kun se kuolee hankin hamsterini kasvattajalta.  :D

Ihan ilman sarvia ja hampaita, kun tuo nyt on jokaisen henkilökohtainen päätös. Mutta miksei sitä ensimmäistäkin hamsteria voisi ostaa kasvattajalta? Saisi ainakin taatusti asianmukaista tietoa matkaan ensimmäisen hamsterin kanssa elämiseen :)

12
^Mun näytöllä tuo ainakin on juurikin luonnonvalkoinen.

13
Lainaus käyttäjältä: "emiliaaw"
Miksikä sanottiin harmaata hamsteria valkoisella nauhalla?Nää värit ei viel ihan oo pinttyny päähän. :)

Riippuen siitä mikä harmaa?

Olettaisin kuitenkin että kyseessä olisi hopeanharmaa, jolloin koko nimitys nauhallla on hopeanharmaa valkonauhainen.

14
Lainaus käyttäjältä: "GerbuHamsu"
Dunaa ei osteta ku iskä oli lukenut netistä, ettei talvikoita saa laittaa dunaan

Minkä tahansa hamsterilajin saa asuttaa myös dunassa :)

15
Lainaus käyttäjältä: "PikkuMyy"
Valkoisessa ei esiinny valkonauhaista.

Siis tokihan valkoinenkin VOI olla nauhallinen, mutta sitä ei vaan näy ennen kuin valkoisen nauhallisen yhdistää esim normaaliin ei-nauhalliseen, jolloin pennuissa ylläripyllärinä onkin nauhallisia :)

Sivuja: [1] 2 3