Suomen Hamsteriyhdistys ry

Hamsterit => Kasvatus ja genetiikka => : Minski 27.07.07 - klo:02:07

: Poikueiden nimeäminen
: Minski 27.07.07 - klo:02:07
Ei tässä aiheessa sen kummempaa "taka-ajatusta" ole kuin, että olis vaan kiva kuulla millä "teemoilla" olette nimenneet poikueita tai miten keksineet nimet poikasille ? Itselläni nimien keksiminen on aina sellainen vähän hankala homma ja nimet vaihtuvat yleensä monta kertaa siitä alkuperäisestä vaihtoehdosta :D Tuntuu ettei mikään vaihtoehto hetken päästä olekaan tarpeeksi hyvä :) Onneksi meillä on syntynyt pieniä poikueita niin ei ole kauhea keksiminen nimissä :D

Meillä on nimetty poikueita mm.

- Intialaisilla nimillä (mm. Kashmira, Yamir, Charmaine, Yoshita...),

- Kreikkalaisilla nimillä (Onella, Nicolas, Alyssa),

- Kaksiosaisilla nimillä (mm. Adoncia Aurinkoinen, Kachina Kultahippu, Vincenzius Villiviikari, Humberto Hulivili...)

- Nalle-poikue (mm. Nathaniel Nallekarhu, Unnaliina Unelmanalle, Olivia Onnennalle...) :)

- 3-osaisilla nimillä (mm. Esmiina Erittäin-Söpö, Hubert Hurmaava-Heppu, Matleena Mainio-Mimmi, Isadora Iki-Ihana, Leonora Lempeä-Leidi, Susabella Supi-Suloinen, Omelia Oikein-Soma...

- Hopea-teemalla, koska poikue oli perusväriltään kyyhkynharmaa eli "hopeinen" :) (Hanessa Hopeatiuku, Haline Hopeahippu ja Hennica Hopeahelmi)

- Tähti-aiheisilla nimillä (Tajinda Taikatähti, Roderick Rokkitähti, Oderica Onnentähti ja Idalmiina Iltatähti)

- Tuuli-aiheisilla nimillä (Tanisha Taikatuuli ja Viliina Vinhatuuli)


Entä onko teille tullut poikasten varaajilta nimitoiveita/annatteko ostajien vaikuttaa tuleviin nimiin ? Mulle ei ole tullut kuin kaksi pyyntöä hamsterin virallista nimeä koskien, joista toinen ei toteutunut kun naaras ei saanutkaan poikasia, mutta toisen toteutin, kun kyseinen ehdotus sopi omiinkin suunnitelmiini; poikasen varaajat olivat päättäneet poikasen kutsumanimeksi Hippu ja toivoivat sen näkyvän virallisessa nimessäkin, jolloin nimesin poikasen Kachina Kultahipuksi :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: KaisaM. 27.07.07 - klo:13:19
Mulla on just mietinnässä nimet Sylppersin lapsille. Saa nyt nähdä mihin päädyn, luonto-teema on ainakin vahvoilla. Mutta pitäisi keksiä vielä jotain lisäksi esim. Kuura ja Halla -nimiin. Ettei ole vain yksinkertaiset nimet.

Mutta saa nähdä tuleeko poikasista edes luonto-nimisiä.  :p
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Ninde 27.07.07 - klo:14:06
Meillä on syntyny niin paljon poikasia että aiheitakin on ollut paljon.

Syrkeillä oli A-V poikueissa aina joku teema joka esiintyi jokaisen poikasen nimessä, kuten Aamu (Aamupala, Aamu-uni jne), Elämä (Elämänilo, Elämänkohtalo jne.), Suuri (Suuri Sähköisku, Suuret Setelit jne). Syrkkikasvatuksen "toisessa aallossa" 2000-luvulla nimesin poikaset leffojen mukaan (Jackie Brow, Leijonakuningas jne.).

Roboilla nimet oli yleisemmin biisien nimiä, sellaisten biisien jotka juuri silloin on olleet suosittuja.

Siskoni Piia kasvatti nimellämme 1998 vuoteen saakka cämpsyjä, joten siihen asti cämpsyt ovat lähinnä hänen nimeämiään. Oma cämpsykasvatukseni alkoi vuonna 2000 ja olen nimennyt poikasia lähinnä kivoilla vieraskielisillä ihmisten nimillä. Paikkojen ja kaupunkien/maiden nimistä pidän myös paljon ja niitä onkin monessa poikueessa (Tahiti, Praha, Madeira jne). Lisäksi olen napannut nimiä telkkariohjelmista, leffoista, koiranäyttelyluetteloista, netistä (julkkisten nimiä, tapahtumia, juomia, luonnonilmiöitä, tavaramerkkejä ja muita tuotteita, jne jne). Aika usein löytyy kivoja nimiä joita haluaa antaa sellaiselle poikaselle jonka pitää itse.

Jos kiinnostaa niin nimiä voi käydä selailemassa sivuiltani: http://www.satavarvas.net/turkinpippurin/poikueet.html (http://www.satavarvas.net/turkinpippurin/poikueet.html)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: yetta 15.08.07 - klo:12:40
Ensimmäiselle pentueelle on nauranut moni. Se oli teini-iässä silkkaa kettuilua ja vähän nokanvartta pitkin katselua, kun alkoi erottua karvanoppajampat ja lukiopellet yläasteiässä. Heh. Pentueesta löytyi siis Mansikkawumppaa, Teinikorollaa ja muuta yhtä "hauskaa"..
Pesueet on saaneet nimiään siitä eteenpäin mm.biisien nimistä, ilmailuaiheesta, "nokkelista" k muuttuu c:ksi-väännöistä, ruotsinkielestä, Nykäsen Masasta (no, onneksi vain yksi pentu- Fifti-Siksti tyttö), maantieteestä, englanninkielisistä kivankuuloisista sanoista joiden merkitys on kyllä tsekattu googlen kuvahaunkin kautta..

Vaan tuntuu se olevan vaikeaa, varsinkin joidenkin kirjainten kohdalla kun olen aakkosissa aina edennyt A:sta aloittaen. Nyt olisi H-ja I-pentueet, joille tarttis nimet keksiä. Onhan niitä ideoita aina silloin kun ei ole pentuja..  :roll:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Nilla 18.08.07 - klo:18:29
Minski sä keksit aina hyvin nimiä ja on omaperäistäkin  :)  Kreikassa olen ollut ja nuo nimet olivat kivoja. nallekarhut oli ikyllä ihan paras  xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: hamsut<3 18.08.07 - klo:19:33
Minä nimesin ensimmäisen poikueeni Oulun ihmeillä  :mrgreen:
Koska asun oulussa toinen sitten helsingin ihmeillä jne...

Esim. Ac oulu Amarillo Aito Oulun Polla

sitten olen nimennyt myös laulujen nimien mukaan  :haha
: Re: Poikueiden nimeäminen
: KaisaM. 19.08.07 - klo:11:46
Minä en keksi mitään kivoja nimiä! Argh.  :<  Tai se johtuu siitä ettei mikään ole tarpeeksi hyvä Sylppersin lapsille.  xD  Noh, kai ne sitten vain tulee kun näkee poikaset.  :lov
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minnaw 20.08.07 - klo:09:59
Meillä nimetään poikasia cocktail-kirjan mukaan... Mitäpä juopolta opiskelijalta voisi muuta odottaa!?  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Karo´s 26.08.07 - klo:12:59
Heh.. Itselläni on apuna "A-poikueen" nimeämisessä pelkästään Suomi-Englanti sana kirja.. Ja ihan hyviä nimiä on tullut keksittyä jo valmiiksi 15kpl.. Saas nähdä mitä sieltä ensi viikolla nyt sitten tulee!!  :lov
: Re: Poikueiden nimeäminen
: KaisaM. 26.08.07 - klo:13:53
Nyt olen kai keksinyt nimet Sylppersin lapsille, ei kovin ihmeelliset mutta ihan kivat. Ja odotetaan nyt ensin ne sukupuolet ja turkit, ja nimetään sitten.  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: KaisaM. 26.08.07 - klo:19:42
Lukeeko hamsteriyhdistyksen sivuilla jossakin ne nimisäännöt? Tai siis rekisteröitäessä se kaiketi pitää olla joissakin rajoissa. Esim. kuinka monta merkkiä saa olla? Ja jos ei ole kasvattajanimeä niin sitten ei kaiketi saa nimetä poikueen kaikkia lapsia esim. Ihana Mustikka, Ihana Vadelma. Vaikka sitten toinen poikue olisi siis ihan erilaisilla nimillä, eli ei tuota Ihanaa tuohon.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: turhake 27.08.07 - klo:12:42
Nimi saa olla max. 30 merkkiä pitkä ja kasvattajanimen tyylistä etuliitettä ei saa olla, mikäli sulla ei ole kasvattajanimeä.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Juulia 03.09.07 - klo:22:08
Meillä on ajateltu nimetä eka poikue poikueen emän alkukirjaimen mukaan :D ! Eli varmasti alkaa M:llä tai V:llä ;) .
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Ninde 03.09.07 - klo:22:35
: "KaisaM."
Lukeeko hamsteriyhdistyksen sivuilla jossakin ne nimisäännöt? Tai siis rekisteröitäessä se kaiketi pitää olla joissakin rajoissa. Esim. kuinka monta merkkiä saa olla? Ja jos ei ole kasvattajanimeä niin sitten ei kaiketi saa nimetä poikueen kaikkia lapsia esim. Ihana Mustikka, Ihana Vadelma. Vaikka sitten toinen poikue olisi siis ihan erilaisilla nimillä, eli ei tuota Ihanaa tuohon.
Rekisteröintiohjeessa on noita nimiasioita http://www.hamsteriyhdistys.net/rekisterointi.php (http://www.hamsteriyhdistys.net/rekisterointi.php)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Maiju* 04.09.07 - klo:20:00
Itse nimesin ennen aakkosjärjestyksessä, kunnes kyllästyin tähän melkein heti alkuunsa, ja nykyään mennään eri teemojen mukaan.  :mrgreen:
Useimmiten lapset saavat nimensä jonkun bändin biisien mukaan, tai tv-sarjojen jaksojen nimien mukaan.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: KaisaM. 05.09.07 - klo:17:58
Mun ensimmäinen poikue on nyt siis tassu-poikue. Ensimmäinen osa nimesta alkaa K:lla ja toinen osa T:llä + tassu. :) Eli Kirppu Timanttitassu, Kaino Täplätassu, Kumma Taikatassu ja Karkki Tahmatassu.  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Pertti 06.09.07 - klo:10:48
Meillä taítaa suurin osa olla biisien nimiä. The Crashin kappaleet on taidettu käyttää kaikki, sit on ollut Rasmusta ja Tehosekoitinta ja Apulantaa ja Don Johnson Big Bandia, Zen Caféta ja vaik mitä. Nyt uusimmat poikueet edustaa ainakin Nelly Furtadon Irinan kappaleita :p

Toki on paljon muitakin teemoja, nimigeneraattoreilla on haettu italialaisia ja afrikkalaisia ja vaikka minkälaisia nimiä, toiset nimet taas on vaan iha päästä heitettyjä.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Eddu.. 06.09.07 - klo:16:03
Meillä ei oo ollut kuin yksi poikue, jossa oli kymmenen syrkkilasta. Nimet alkoivat aalla. Osa poikasista sai The Beatles -aiheiset nimet (mm. A Hard Days Night, Abbey Road yms) ja sit pengoin kasvikirjasta latinankielisiä nimiä, joita osaa hieman muuntelin ja syntyi mm. Amary Dacea. Sit jotku nimet oli vaan ihan jostain temmattuja, mm. Amadeusa Azure (aruze eli taivaansininen). Ei tiedä, että milloin pääsis uusia nimiä keksimään, eilen kyllä yhden naaraan astutin että tuleekohan sieltä sit pikkunakkeja...  :lov
: Re: Poikueiden nimeäminen
: AnnePu 06.09.07 - klo:18:00
Mä oon varmaan tylsä tyyppi kun etenen aakkosten mukaan, mutta silti olen ollut tyytyväinen poikasten nimeihin. Ja ainahan sitä saa uusi omistaja kutsua naperoa millä nimellä itse haluaa  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: PiiaL 06.09.07 - klo:18:50
Minä olen jonkinlainen järjestyksen ihminen jollakin tapaa ja tykkään tästä tylsähköstä tavasta nimetä poikueet aakkosjärjestyksessä.
C-poikueeseen asti ollaan päästy tähän mennessä.
Yritän käyttää myös hieman luovuutta nimien keksimisessä, jottei jokaisella vastaantulevalla poikasella, joka alkaa sillä kirjaimella, olisi samaa nimeä. Etenkin, kun ainakaan vielä minulla ei ole kasvattajanimeä, jonka avulla erottaisin kasvattini "maailmalla".

Suosin ulkomaalaisia nimiä, suomalaiset eivät oikein kuulosta hyvältä minun korvaani. Nimiä otan sieltä sun täältä, kirjoista, netistä tms, mikä vaan on mieleiseni ja järjestyksessä olevalla kirjaimella alkava.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: mirilii 08.09.07 - klo:13:07
Nimeän hamstereita ihan mielialan mukaan miten sattuu. Aika paljon nimiä on tullut piirretyistä, kuten Tomi Traktorin, Puuha Peten tai Kolmen Iloisen rosvon mukaan.

Joskus niminä on ollut biisejä, joskus tv-sarjojen jaksoja. Suomalaisista nimistä tykkään ehkä enemmän, mutta englanninkielisiäkin löytyy. Nyt viimeiset enkunkieliset poikaset nimettiin Natusan Kids hiustenhoitotuotteiden mukaan.   :)

Yleensä nimet eivät ala samalla kirjaimella, vaan ne on nimetty jonkun teeman mukaisesti. Poikkeuksia tosin on siinäkin :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Loretta 08.09.07 - klo:14:14
Meillä syrkeillä on poikueet nimetty Aakkosittain ja A:sta alotettu ja seuraava on G-poikue.

Kinkit eivät jatka samaa teemaa, eka poikue sai nimensä Tv-Shopin tuotteiden mukaan.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: mirilii 08.09.07 - klo:14:36
Aromipesä ois aika must!
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Maikkis 08.10.07 - klo:07:59
Meillä 14-nenuinen syrkkipoikue sai nimet kuuluisien matemaatikkojen mukaan: Pythagoras, Apollonios, Hippokrates, Eukleides, Diofantos, Ptolemaios, Hipparkhos, Aristoteles, Arkhimedes, Eratosthenes, Menaikhmos, Dinostratos, Eudoksos ja Herodotos.
Teema sopii sikäli, että itse olen matematiikanopiskelija.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minski 05.04.08 - klo:13:46
Kaikki on varmaan huomanneetkin, että poikasten nimeäminen tyylillä a-poikue, b-poikue, c-poikue jne ei sovi minun tyyliini ollenkaan ja annan poikasten nimet jonkin muun yhteneväisyyden kuin ekan alkukirjaimen mukaan :) Tykkään sellaisista vähän "hempeistä" nimistä poikasilla :oops: Taka-ajatuksena on ehkä myöskin kasvattieni tunnistettavuus mahdollisesti nimen perusteella vaikkei kasvattajanimeä olekaan :)

Unnan 11 lasta saivat aikoinaan 3-osaiset nimet, joista tässä muutama lueteltuna; Esmiina Erittäin-Söpö, Hubert Hurmaava-Heppu, Matleena Mainio-Mimmi, Isadora Iki-Ihana, Leonora Lempeä-Leidi, Susabella Supi-Suloinen, Omelia Oikein-Soma...

Hienohelma sai 3 kyyhkynharmaa kk ja vkkk-poikasta, jotka saivat nimet, joissa esiintyy sana hopea, kun se kyyhkynharmaa on aika hopeinen väri :) Poikaset ovat Hanessa Hopeatiuku, Haline Hopeahippu ja Hennica Hopeahelmi.

Rhondan poikaset saavat tähti-aiheiset nimet eli jokaisen poikasen nimessä esiintyy sana tähti. Nimet ovat vielä osittain kesken, mutta yksi tyttö on ihan varmasti Tajinda Taikatähti (se on minusta niin kaunis nimi, että on pakko antaa jollekin tytöistä :oops:)
: Re: Syyrialaisten värien ongelmat jalostuksessa
: Anonymous 05.04.08 - klo:15:11
meil mennään vain aakkosia.
A: aurora, ariel, ansu, antonius ja asterix
B:bumba
C: tulossa :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: KaisaM. 05.04.08 - klo:16:20
Meillä eka poikue oli Tassu-poikue, eli Kumma Taikatassu, Karkki Tahmatassu, Kaino Täplätassu ja Kirppu Timanttitassu.

Toinen poikue oli luontoaiheinen ja nimet loppuivat joko -tuuli, -kuiskaus tai -tuoksu. Esim. Huurre Hentotuuli, Usva Aamunkuiskaus, Hämy Huumatuoksu...

Kolmas poikue oli yksinkertaisesti Winnie The Pooh, koska Puh näytti niin Nalle Puhilta. Eli poikaset olivat sitten Pooh Bear ja Piglet.

Neljäs poikue oli Joulu-poikue, eli mm. Pikkupaketti, Jouluyllätys, Toivelahja.

Viimeinen poikue oli Lancôme-poikue. Olin päättänyt että jos joku hamsu joskus saa ainoastaan 4 tyttöä, ovat ne Lancômen hajuvesien mukaan. Näin kerran nimittäin mainoksessa ne nimet ja ne olivat niin kauniita, siksi Pamppersin tytöt ovat siis Trésor, Miracle, Hypnôse ja Poême. :)

Mimmin poikasille olen yrittänyt keksiä nimiä. Haluaisin suomenkieliset pidemmät nimet, jotka muistuttaisivat äitinsä nimeä, mutta niin etteivät ne kuitenkaan ole liian "Minskiset".  xD Saa nähdä mitä keksin. :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Maiju* 05.04.08 - klo:16:26
Tällä hetkellä meillä nimetään afrikkalaisilla nimillä. :)
Aakkosjärjestyksessä edetään, A & B jo käytössä.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 06.04.08 - klo:09:32
Mulla on jo teemat valmiina eräiden autojen malleista, luonnonilmiö teema ja erääseen erittäin suosittuun vanhaan elokuvasarjaan perustuvat nimet.
Ja tykkään hirveästi kaksiosaisista nimistä.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: AnsaLucia 15.04.08 - klo:21:56
Mulla on ollut kaksi poikuetta ja ihan satunnaisesti hatusta suunnilleen olen kirjaimen ottanut josta sitten keksin suomalaisia yhdyssananimiä. I-poikueessa oli mm. Idoliaines, Ikirouta, Ilmiliekki jne. K-poikueessa Kaamoskeiju, Kihlasilkki, Kelttikoru, Kuukivi, Korpisoturi, Kiiltokuva. Jos seuraava poikue joskus tulee kirjain arvotaan sitten  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Ninde 16.04.08 - klo:09:20
AnsaLucialla on porokoiranimiä.  xD  :)

Mä olenkin tuolla ekalla sivulla kertonut jo yleisesti, mut nää uusimmat cämpsylapset saavat nimensä tv-sarjojen hahmojen mukaan, kirjain on B. Tuleville syrkkipoikasille on teema vielä mietinnässä ja yleensä noi teemat selkiytyvätkin vasta kun näkee minkälaisia poikasia on. Viimeisimmät syrkkipoikaset oli yhdistelmää siidereistä ja munkeista (Villivadelma, Talviomena, Vaniljasydän, Mustikkatassu), yksi tosin omana versiona, yhteistä teemaa niistä löytyy kuitenkin.

Kivoja nimiä mä kerään joskus vihkoon ja joskus niitä kaivetaan kissojen ja koirien kanssa ihan vasta viime hetkillä, netistä ja telkkarista. :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: AnsaLucia 16.04.08 - klo:11:42
Niinpäs taitaa ollakin. Lisäksi Korpisoturi on Puolustusvoimissa ilmestyvä joukko-osastolehti, Kuukivi taas virolainen shelttikennel, Kelttikoru on kelttikoru joka roikkuu mulla aina kaulassa, Idoliaines syntyi aikaan jolloin tuli Idols-kisa ja pakkohan sekin oli jotenkin aikaan sitoa.
Vaikka täytyy kyllä myöntää että suomalaisilla roduilla on tosi kauniita nimiä mun korvaan ainakin. :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 16.04.08 - klo:16:43
Mulla pursuaa pää teemoista. En malta odottaa että pääsisin nimeämään.
Tykkään kauheesti kaksiosaisista nimistä.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Somnium 17.04.08 - klo:18:35
Mullakin on vaikka mitä poikuenimiä mielessä ja lisää tulee vaan, mutta kun on niin vähäistä tämä minun kasvattelu ja seuraavakin toivottavasti mahdollinen poikku tulee syksyn aikana tai jälkeen :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Linda 22.04.08 - klo:18:35
koska itse olen ruotsinkielinen en halunnut pakottaa ketään ostamaan hamsteria jolla ruotsalainen nimi, siksi talvikko poikueet nimettiin englanniks.
alussa en keksinyt mitään kiehtovaa eli A-poikue oli eka, sit B jne.

nyt aloitan kämpsykasvatuksen ja poikasille tulee eri taruolentojen nimiä..
: Re: Poikueiden nimeäminen
: mirilii 22.04.08 - klo:18:50
Meilläkin on ollut poikueellinen suomalaisia taruolentoja. Esimerkiksi Linnunradan Unikakkiainen ja Linnunradan Sukkamieli on kaksi esimerkkiä siitä poikueesta. Unikakkiainen esiintyy unessa, ja se kertoo aarteenpaikan ja Sukkamieli on suomalainen rakkaudenjumala. xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Juulia 04.05.08 - klo:16:11
Sitten kun tulee ensimmäisen poikueen aika olen ajatellut että nimeäisin tuoksujen mukaan esim. Trésor, Hypnose... :)

^ Unikakkiainen! :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minski 04.05.08 - klo:16:32
: "JuuliaA."
Sitten kun tulee ensimmäisen poikueen aika olen ajatellut että nimeäisin tuoksujen mukaan esim. Trésor, Hypnose... :)
Eikös KaisaM:llä ollut just tuommonen poikue viimeksi ?

Meillä viimoisin poikue oli tähti-poikue:
- Tajinda Taikatähti
- Oderica Onnentähti
- Idalmiina Iltatähti
- Roderick Rokkitähti :P

Mulla olis ollu niiiiin paljo enempikin noita tähti-nimiä, sekä tytöille että pojille, mutta kun mulla on tää pienten poikuiden kirous päällä niin jää aina ihania nimiä paljon käyttämättä :| Pitää ilmeisesti alkaa nimetä samalla teemalla 2 poikuetta tai jotain.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Juuli 04.05.08 - klo:16:46
: KaisaM.
Viimeinen poikue oli Lancôme-poikue. Olin päättänyt että jos joku hamsu joskus saa ainoastaan 4 tyttöä, ovat ne Lancômen hajuvesien mukaan. Näin kerran nimittäin mainoksessa ne nimet ja ne olivat niin kauniita, siksi Pamppersin tytöt ovat siis Trésor, Miracle, Hypnôse ja Poême. <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Jep, KaisaM:llä oli juuri tämä hajuvesipoikue. <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> Muistin tämän erityisen hyvin, sillä pidin kovasti tämän poikueen nimistä, niin kauniita.

Minskillä on muuten aina jotenkin niin... noh, minskimäisesti nimettyjä poikueita. <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> Tunnistan kasvattisi jo nimistä ilman kasvattajan etuliitettäkin, ne ovat aina niin ihanan persoonallisia. Tämä tähti-poikue on yksi oiva esimerkki, sitten se nallepoikuekkin. Sitten tämä poikue, missä oli esim. Emil Erityinen-Eppu ja Matleena Mainio-Mimmi. Jokainen kuulostaa aina niin ajatellulta, ei mitään hatusta heitettyjä nimiä.   <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->

Vaikkei itselläni todellakaan ole minkäänlaista kasvatusta, pistän usein kivoja nimiä ja muita ideoita ylös "tulevaisuuden varalle", koska eihän sitä koskaan voi tietää. <!-- s;) -->;)<!-- s;) --> Mieleeni ei tule muuta esimerkkiä, kuin kehittelemäni pieni-poikue, nimet olisivat tyylin Pieni Tulitikkutyttö, Pieni Nokipoika, Pieni Merenneito jne.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minski 04.05.08 - klo:17:03
^ Mä kans tykkäsin siitä Kaisan hajuvesi-poikueen nimistä :) Siitä itekkin sen muistin, kun jäi mieleen hyvänä ideana nuo nimet.

: "Juuli"
Minskillä on muuten aina jotenkin niin... noh, minskimäisesti nimettyjä poikueita. :D Tunnistan kasvattisi jo nimistä ilman kasvattajan etuliitettäkin, ne ovat aina niin ihanan persoonallisia. Tämä tähti-poikue on yksi oiva esimerkki, sitten se nallepoikuekkin. Sitten tämä poikue, missä oli esim. Emil Erityinen-Eppu ja Matleena Mainio-Mimmi. Jokainen kuulostaa aina niin ajatellulta, ei mitään hatusta heitettyjä nimiä. :)
Koiran kanssa lenkkeillessä tai sen kanssa metsässä rämpiessä on hyvää aikaa miettiä poikasten nimiä :D[/size]
: Re: Poikueiden nimeäminen
: KaisaM. 04.05.08 - klo:23:14
Pamppersin lapset kiittävät  :sydan  Olin kyllä pitkään haaveillut neljän tytön poikueesta (kun Sylppers sellaisen sai ja Lancôme-idea tuli jo niiden nimeämisen jälkeen) ja sitten sainkin sellaisen heti  :sydan  Itsekin pidän paljon tyttöjen nimistä ja ulkonäöistä  :D

Meillä viimeisin oli siis Egypti-poikue, vaikka ensin piti olla suomenkielisiä. Eli "etunimet" ovat Thema, Eshe, Femi, Shu, Kiya, Amun ja Neema. Niihin perään vielä "sukunimet" samoilla kirjaimilla. Ja ihan vaan netistä kaivettu egyptinkielisiä sanoja.

Jos seuraavasta sais sen suomenkielisen poikueen, on vaan niin vaikea keksiä.  :p
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vilma 08.05.08 - klo:17:47
Olen jo kauan sitten nähnyt hajuvesien nimiä lentokoneen ostolehdestä ja päätin, että laitan ensimmäiselle poikueelleni nuo nimet, mikäli kukaan ei ehtisi ensin.

Nyt Kaisa kuitenkin antoi juuri nuo samat nimet omille kasvateilleen, joten en viitsi matkia. Kaisa on kuitenkin löytänyt hienot nimet Pampperssin lapsille! :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Mustikkamaan 08.05.08 - klo:17:49
Millähän teemalla sitä nimeis ton vikan poikueen... Varmaan Marilyn Mansonilla tai jotai senmosta.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: yetta 10.05.08 - klo:13:01
^mulla on K-ja L-pentueet täällä nimiä vailla. K, ehkä maailman vaikein kirjain, ellei halua nimiksi jotain Kippari-Kallea tai Kahjoa Koheloa!  :c8
Ja itsehän en oo mielikuvitukseton, ehen.. Oiskohan Korkeous Kirl hyvä nimi? Ehhehe.  :teipit
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Mustikkamaan 11.05.08 - klo:17:02
^Tommoset nimet hämää mua ku ne on niinkö copyright by Yökyöpelin :D Toki niit voi muutki käyttää, ei siin midist, mut mua häiritsee se ain :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 11.05.08 - klo:18:48
Mistä sen voi loppujen lopuksi tietää, onko joku nimennyt jo jonkin teeman mukaan? :huh  Mulla on monta teemaa mielessä, no, toivottavasti niitä ei ole ennen käytetty :pihalla:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Mustikkamaan 11.05.08 - klo:19:15
^set ny vaan hiffannu.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Pähkinä 11.05.08 - klo:20:20
^^ Minullakin olisi jo monta teemaa keksitty. Suomalaisista nimistä varsinkin pidän. Luontoon liittyviä on aika paljon.  :D Kevääseen liittyviä k-alkavia voisi olla kesähuntu, kesäkullero, kevät tuuli, ketoneilikka ja L-alkavia linnunlaulu, lumotuuli yms. Näitä on kyllä mukava keksiä.  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: yetta 12.05.08 - klo:12:04
: "Mustikkamaan"
^Tommoset nimet hämää mua ku ne on niinkö copyright by Yökyöpelin :D Toki niit voi muutki käyttää, ei siin midist, mut mua häiritsee se ain :D

Sun tarvii vaan oppia elämään sen asian kanssa  :D
Tosiasiassa, mun pitää varmaan alkaa ihanaa lääketieteellistä Galenosta selaamaan tarkemmin sisällysluettelosta tuon K-kirjaimen kohdalla, muuten penturaukat saa oikeasti jotku Kissa, Koira, Kala-nimet..
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Mustikkamaan 12.05.08 - klo:21:19
Hei joo en mä mitenkää kuole siihen :D Enkä ees haavotu. Se on vaa sillee käyny niinkö sillee et jos on joku semmoi nimi ni kelaan heti et se on "Yökyöpelin" :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 16.05.08 - klo:03:59
Minäkin olen jokusen kerran kuullut, että kilometrin päähän kuulee nimestä, että hamsteri on mun kasvatti (mm. O'Gay ja Itq & vinq). <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> Ja osittain se on myös tarkoituskin, kuten monella muulla kasvattajanimettömällä, että tunnistaa sitten omansa ja toivoo muidenkin tekevän niin.

Meillä on lähdetty A:sta ja nyt mennään toista kierrosta G:ssä. Yritän saada poikasten nimiin aina jotain, mikä kuvaa sen hetkistä elämääni. Monet hamsterit ovat saaneet nimensä jonkun kaverini mukaan, ja se taitaakin olla suosituin teema. Kaikkien aikojen ykkösfeivöritbändini, Apulannan, biisejä on tullut käytettyä useasti. F-poikue taas on elokuvia. Ayan kanssa kasvatimme yhdessä Nobody-alkuisen poikueen (Nobody Comes For Christmas, Nobody Lies, Nobody home, Nobody Gonna Get My Way, Nobody Loves Me, Nobody Cares, Nobody Cries, Nobody Knows, Nobody Else). Yksi kasvatti on nimetty kantabaarin (Amadeus) mukaan! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->

Z-poikueen nimet keksin hirveällä kiireellä ajaessa pyörällä kotiin. Äkkiä vaan nimet paperiin ja hamsut maailmalle. Toiset nimet taas ovat odottaneet vuoroaan vuosia. Joskus kiertelen kielelläni tietyn kirjaimen ympärille kaikkea häröä ja sitten kokoan niistä nimiä.

Pyydän myös usein varaajia kertomaan mahdollisen tulevan kutsumanimen, jonka yritän sisällyttää viralliseen nimeen. Esimerkiksi Dalai Lama muuttui Dalai Lunaksi.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Nilla 18.05.08 - klo:19:44
Minä nimesin ensimmäisen poikueeni japanilaisilla nimillä.  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 18.05.08 - klo:19:48
Mulla on ainakin säihin liittyvät nimet, ja olen kirjoittanut ne jo talvella  ylös  :mrgreen:   On ne hienoja ;)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sarantha 18.05.08 - klo:23:08
Meillä mennään taas biisinnimiteemalla tämänkertaisen poikueen kanssa, vaikka se vähän tylsää onkin. CMX:llä vaan on niin hienonnimisiä biisejä  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 19.05.08 - klo:16:34
Paitsi unohdin mainita, että nämä sää nimet eivät tietenkään ole suomeksi :mrgreen:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 24.05.08 - klo:15:07
Meitin nyt kuusiviikkoinen, uusin lapsikatras nimettiin yhdistämällä etunimeks Raamatust poimittuja nimiä ja "sukunimeks" komeita metallibändien nimiä. Istuttii velipojan kanssa alas ja väännettiin kättä kauniista yhdistelmistä sekä omista mielihaluista, oli aika pieti mutta tulokset olivat hyviä.
Esimerkkinä mainittakoon Delila Tourniquet, Abia Sanctifica, Reaja Divinefire,  Gideon Renascent. Onneks on 7 poikasta, 4n/3u ni pääsi molemmat toteuttamaan itteään... Emä on nimeltään Efrata Recidivus ja isä kutsumanimeltään Joosua Antestor tai Joosua (oikeesti Linnunradan Valkoinen Karhu) joten teema toistuu jo oikein mukavasti vanhemmissakin  :icon_smile:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Em. 14.07.08 - klo:23:56
Mietin tässä jotain nimiä, tylsää kun oli. Mitä mieltä olisitte talvikoille nimistä

sailor of the forest
Forest maiden
ym.

tai jotain muuta sen tyylistä? =)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Katar 21.07.08 - klo:11:13
Mulla on tällähetkellä yhteensä 6 kokonaista nimikatrasta keksittynä, niidne teemoja ei varmana esiinny muilla :D harmi vaan ettei ole vielä poikueita tullut tai vähään aikaan tulossakaan..
: Re: Poikueiden nimeäminen
: pullakala 10.08.08 - klo:15:16
Minulla noitten nimien kanssa ei ollut kyllä ongelmia ja niistä nimista ritettin vaan rustata mahdollisimman hienoja
suurin osa oli
vähän omaperäisä mutta hienoja esim. Amaríllo, Aladobix, Aamuni ilo ja amppari :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Syyris 10.10.08 - klo:17:41
Syrkkini on saamassa poikueen, ja olen kuumeisesti miettinyt järkeviä nimiä.. Todella hankalaa!  :c8
 En itse tykkää nimetä poikasia aakkosjärjestyksessä. Sori niille, jotka tekevät niin.  :angel

Olen vähän miettinyt tämän tyylisiä nimiä, jotka jostain kumman syystä alkavat P:llä.

Panic Attack (paniikkikohtaus)
Piece of cake (helppo homma)
Power Comsumption (energiankulutus)
Put it nicely (nätisti sanottu)
Pause for breath (pysähtyä vetämään henkeä)
PickPocket (taskuvaras) lempparini xD
Paddington
Pandemonium (mekastus, sekasorto)

En tiedä onko oikein suomennettu.. Ei tallaisen ala-aste ikäisen englanti ole kovinkaan hyvä...
: Re: Poikueiden nimeäminen
: eta 10.10.08 - klo:21:51
Mikäkin olen miettinyt poikasille nimiä ja päädyin Z-kirjamella alkaviin, kuten Zara, Zanni ym siihen suuntaan.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Enkeli89 11.10.08 - klo:08:35
itse nimeän seuraavan poikueen 2005-2008 suomen bb suosikkieni nimien mukaan :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Immu 11.10.08 - klo:10:26
Jos joskus teetän poikueen, niin siitä tulee varmasti Lost-poikue. Jaksojen nimet ovat niin kivoja että täytyyhän niitä sitten käyttää. :)
Esim;

- Two for the Road
- The Glass Ballerina
- The Man Behind the Curtain
- Through the Looking Glass

siinä nyt oli muutama esimerkki.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Syyris 11.10.08 - klo:15:47
Niin mitä mieltä olette keksimistäni nimistä? ((:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Kaama 11.10.08 - klo:16:45
Meillä ensimmäinen poikue sai nimensä soittolistani kappaleiden mukaan. Lisäksi koetin ottaa nimet joissa olisi jokaisessa jokin artikkeli. Koetin laittaa jokaiselle poikaselle nimen joka kuvaisi nimenomaan juuri sitä poikasta, esimerkiksi The Darkest Star= tummin poikanen joka erottui edukseen joukosta.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Syyris 12.10.08 - klo:15:05
Saatan myös nimetä poikaset Paramore-bändin biisien nimillä:

For a pessimist I´m Pretty Optimistie
That’s what you get
Hallelujah
Misery Business
When It Rains
Let The Flames Begin
Miracle
Crushcrushcrush
We are Broken
Fences
Born For This

 :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Aya 12.10.08 - klo:16:48
muistuttaisin tännekin, etenkin jos jossain vaiheessa kasvattajanimestä haaveilette

: "Mustikkamaan"
Olettehan huomanneet, että hamsterin nimen pituutta on jo muutama vuosi takaperin rajoitettu 30 merkkiin - ja tähän merkkimäärään sisältyy myös kasvattajanimi.

Esimerkiksi minun kasvattajanimeni "Mustikkamaan" vie nimestä pois 12 merkkiä, eli minulle jää 18 merkkiä jäljelle.

Muutaman kasvattajan sivuilla olen huomannut ylipitkiä nimiä, joten tarkkailkaa tätä hommaa sillä sekä rekisteröijä että näyttelyluettelon tekijä käännyttää ne ilmot takaisin missä nimi on liian pitkä.
lainattu täältä. (http://http://hamsteriyhdistys.net/foorumi/viewtopic.php?f=35&t=3003)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Anzukka 20.10.08 - klo:18:47
Minulla syntyi tänään 9 nakkia!! niiden nimet alkavat A:lla vaikka ovat 4 poikue tässä talossa hamsuilla, Edellisillä poikasilla ei ollut nimiä muuta kuin Vauvat, Vaavit, Nakerot, Papanat jne...  HEH
: Re: Poikueiden nimeäminen
: eta 01.12.08 - klo:18:34
Voinko nimetä poikaset esim. My Girl, My Boy tai jotain tähän suuntaan vai onko se kasvattajanimen oloinen ?
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Satu- 14.12.08 - klo:14:41
Ihan ensimmäisen poikueeni talvikot nimettiin lumi-teemalla. Sen jälkeen otin aakkos-systeemin käyttöön. A- ja B-poikueessa oli teemana poikueen kirjaimella alkavan maan/maanosan nimistö. A-poikueessa käytin afrikkalaisia nimiä, esim. Abimbola ja Dikeledi. B-poikue oli Brasilia-aiheinen, niminä esim. Ernesto, Dosolina ja Giderlene.

Nyt nimettävänä olisi C-poikue, mutta C-kirjaimella en löytänyt mitään maata, mitä olisin halunnut käyttää. Ajatuksena olisi nimetä poikaset kaksiosaisilla nimillä, joissa ensin olisi c-alkuinen englanninkielinen adjektiivi ja perässä englantilainen erisnimi myös c-kirjaimella, esim. Charming Charlie.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 14.12.08 - klo:15:19
Itse ajattelin laittaa poikueille A, B, C jne tunnukset ihan arkistoimisen takia, mutta nimeän poikaset kuitenkin teemoittain. Esim. tietyn maalaiset nimet xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minski 14.12.08 - klo:18:44
Viimeisin poikue nimettiin Tuuli-teemalla :)

:sydan Tanisha Taikatuuli
:sydan Viliina Vinhatuuli


Muut poikueet on lueteltuna tuossa aloitusviestissä :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Anskuu^^ 07.01.09 - klo:15:53
^^Saa kai täällä kysäistäkkin jotain?

Olen kiinnostunut tästä hamsujen kasvatuksesta joten päätin tulla tänne kysäisemään nimeämisestä. Olen kylläkin vasta 12 enkä ole siis vielä mitään kasvatusta aloittamassakaan, vasta sitten myöhemmin, kun olen vanhempi.

1. Luin tämän keskustelun läpi ja kysäisenpä jotain. Eli siis, kun nimeätte hamstereita tällätteillä "pitemmillä" nimillä, niin onko hamsuillanne jotkut kutsumanimet, vai ei?

2. Nimeättekö kaikki poikaset mitkä syntyvät? Ajattelin vaan, jos poikanen lähtee uuteen kotiin, niin pysyykö ne antamanne nimet, vai vaihtuvatkone sitten?

Ehkä olen tyhmä, mutta voisitteko silti vastata? :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 07.01.09 - klo:16:14
^
1. Kyllä meillä ainakin on hamsuilla lempinimet. Ei sitä koko litanjaa viitti todellakaan kotosalla käyttää.

2. Minä kyllä nimeän poikaset, kun kerran teen niille paperitkin. (ja tätä paperi nimeähän pitää käyttää "virallisissa yhteyksissä")

Voi kun niitä poikasia vaan nyt alkais tulemaan...
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sarantha 07.01.09 - klo:22:10
: "Anskuu^^"
1. Luin tämän keskustelun läpi ja kysäisenpä jotain. Eli siis, kun nimeätte hamstereita tällätteillä "pitemmillä" nimillä, niin onko hamsuillanne jotkut kutsumanimet, vai ei?

2. Nimeättekö kaikki poikaset mitkä syntyvät? Ajattelin vaan, jos poikanen lähtee uuteen kotiin, niin pysyykö ne antamanne nimet, vai vaihtuvatko ne sitten?

Kasvattajan antama nimi on aina se virallinen nimi, jota poikasen omistajan täytyy käyttää esim. näyttelyissä ja muissa vastaavissa yhteyksissä. Kasvattaja tekee hamsterille rekisteripaperit tällä nimellä. Hamstereitahan ei rekisteröidä poikasina, vaan sen voi rekisteröidä vasta kun se saa näyttelyistä L1 -maininnan. Tällöin hamsteri myös täytyy rekisteröidä kasvattajan antamalla nimellä.

Kutsumanimen saa tietysti jokainen omistaja itse päättää. Eli jos joskus kasvatat hamstereita, keksit poikasille nimet jotka kirjoitat rekisteripapereihin, ja nämä säilyvät poikasten virallisina niminä uusillakin omistajilla. Sen sijaan kutsumanimen saa toki jokainen itse päättää.

Minulla on tässä vähän vaihtuvaa käytäntöä. Omilla kotiin jääneillä, erimaalaisten ihmistennimien mukaan nimetyillä hamstereilla ei ole erikseen kutsumanimiä koska nuo papereissa olevat nimetkin ovat ihan käyttökelpoisia, samoin esim. Helin kasvatti Destiny's Mango oli ihan vaan Mango. Kun taas Fairyland's Capella on kotikäytössä vain Pea, ja samoin yhtä omaa kasvattiani Näkyjen Pitelijää kutsun kotona Nokkoseksi. Suurin osa ihmisistä taitaa muokata virallisesta, usein pitkästä nimestä jonkin lyhennöksen, tai sitten keksii kokonaan uuden nimen. Joskus olen itse keksinyt hamsterille uuden "kotinimen" vaikka virallinenkin olisi lyhyt, esim. Danny muuttui meillä Aatokseksi koska tuo Danny oli mielestäni aika kamala nimi (tuli liikaa se laulaja mieleen), näyttelyissä se toki silti kävi Dannyna :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Hami 03.02.09 - klo:14:34
Täällä varmaan ensimmäinen poikue nimetään Dr. House teemalla. Siis ihan noista jaksoista jos nimet tempaisisi.  :oops:

En tiedä, teemoja kyllä olisi aika lailla mistä halusi poikueen nimetä, mutta tällä hetkellä vain yksi poikue on tulossa ja yhden teeman voin vain valita.  :lol:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Enkeli89 03.02.09 - klo:21:18
meillä on menty aiemmin aakkos systeemillä, mutta nyt seruraavat lapsoset syntyy niin ovat muumilaakson asukas +adjektiivi yhditelmiä :)

(kunhan niitä syntyisi  :roll:  )
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Marla 17.05.09 - klo:17:55
Teemalla luultavasti mennään tämän ekan poikueen osalta, ei aakkosittain, vaikka aakkosten perusteella olisikin periaatteessa loogisempaa.

Rush (bändi) taitaa olla teemana, tarkemmin sanottuna kappaleet, vaikka mieleni tekeekin antaa kotiin jäävälle tapaukselle nimeksi Geddy Lee, vaikka kyseessä onkin naaras. :)
Ghost Rider, Xanadu, Madrigal, Red Barchetta, Dreamline, Ghost of a Change ja Spindrift näillä näkymin ovat tulossa, jos omalleni annan nimeksi tuon Geddy Leen.

Seuraava poikue joskus tulevaisuudessa voisikin saada nimensä leffapuolelta.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 18.05.09 - klo:09:20
Mulla oli joskus muinoin ihan hirmusti ideoita miten nimeäisin poikueita mutta nyt kun niitä tulee niin olen unohtanut kaikki tai ne kuulostavat kamalalta. Olen nimennyt poikasia sekä kirjaimin että teemoin vähän vaihtelevasti. Teeman pitää mielestäni olla sellainen, että sen tajuavat muutkin kuin kasvattaja että poikasista voi huomata niiden kuuluvan samaan poikueeseen.

Seuraavan poikueen haluan nimetä yksinkertaisilla amerikkalaisilla tai englantilaisilla nimillä J-kirjaimen mukaan tai sitten USA-teemalla...
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 24.05.09 - klo:11:50
Olis hirvee polte nimetä A-pennut sittenkin the Whon biisien mukaan. Ai että mulla riittääkin mielikuvitusta :D  Tai sit ei :roll:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minski 30.07.09 - klo:00:35
Viliinan lapset on nyt kastettu :D

Poikueesta piti eka tulla vähän jotain muuta, kun aattelin eka että kun äiti on Tuuli-teemaisesta poikueesta ja isä on Myrsky-teemainen, että jos keksin poikasille jotkut saman tyyliset nimet, mutta en sit tehnykkään niin.

Onnen-teema sopi paremmin Viliinan lapsille :)

- Onessa Onnenloitsu
- Onesimos Onnensoturi
- Odeliina Onnenpisara


Tanishan lasten nimet on pientä hiontaa vielä vailla :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Anzukka 30.07.09 - klo:01:16
^Ihania nimiä siellä :D

Mulla on sellainen ongelma etten keksi yhtään kauniita ja hamstereille sopivia C:llä alkavia nimiä kun c-poikue on tulossa :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vilma 30.07.09 - klo:11:02
Ihanat nimet ovat Viliinan lapset saaneet. Miten Minski aina keksiikin noin kivoja :) .
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Miharu 30.07.09 - klo:12:19
On kyllä kivat nimet Viliinan lapsosilla.  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: tintsku 30.07.09 - klo:12:48
Kivat nimet Minski keksiny Viliinan lapsille :yes:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: ammie 30.07.09 - klo:13:18
: "Minski"
Viliinan lapset on nyt kastettu :D

- Onessa Onnenloitsu
- Onesimos Onnensoturi
- Odeliina Onnenpisara

Tanishan lasten nimet on pientä hiontaa vielä vailla :)

Tiesin, että Minskin hamsulapsoset saa taas aivan ihania nimiä. Nyt jännätään Tanishan muksujen nimiä.  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Miharu 30.07.09 - klo:15:54
: "ammie"
Nyt jännätään Tanishan muksujen nimiä.  :)

Jep. :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Guinea 06.08.09 - klo:19:25
Jos poikueet nimeää aakkos järjestyksessä A-poikue, B-poikue... Niin alkaako uudet aakkoset vuoden alussa vai jatkuuko samat aakkoset silloinkin?

Tyhmä kysymys, mutta kysyn silti :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vilma 06.08.09 - klo:19:43
^ Sen saa tietysti päättää ihan itse. ;)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Jemia 07.08.09 - klo:14:21
^^ En mä ainakaan nimeä mitenkään vuosien mukaan, vaan vasta kun aakkoset on kerran menty läpi, niin aloitetaan alusta.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 07.08.09 - klo:14:42
Minä taas olen vissiin poikkeus, on ollut A-poikue, S-poikue, P-poikue, Y-poikue ja Hedelmä-poikue. Tai ainakin nuo, minullahan katosi koneen mukana kaikki poikas- ja hamsteritiedot joten en kyllä muista tätäkään varmaksi..  :S
En pahemmin välitä tuosta aakkosjärjestyksestä, se on aina hiukan tökkinyt. Näillä mennään, seuraavan poikueen nimiteemaa en ole vielä edes miettinyt. Sen keksii sitten vasta kun poikaset on ihan pakko nimetä!  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Pähkinä 07.08.09 - klo:17:24
Minä taas en ole nimennyt poikasia minkään kirjaimen mukaan, vaan poikasten nimet ovat jonkun teeman mukaan. Ensimmäinen poikue oli luontoon liittyvä ja nyt syntyneille ajattelin laittaa myös jonkun teeman mukaan.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Jemia 07.08.09 - klo:17:42
Mä nimeän hiiripoikueet teemojen mukaan (niitä kun tulee monikymmenkertaisesti hamsupoikueisiin verrattuna), joten hamsuille päätin sitten kokeilla tätä aakkostustekniikkaa. Aakkosten lisäksi hamsupoikueiden poikasten nimet nivoutuvat vielä yhteen jollain (miulle ajankohtaisella) teemalla, mutta sitä tuskin ulkopuoliset tajuaa.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 07.08.09 - klo:19:23
Mä en lähteny tohon aakkoshommaan ollenkaan, kun liki kaikki käyttää sitä ja se rajaa paljon kivoja päähänpistoja pois.
Esim. a poikueen nimet on The Whon biiseistä. (1 bändin biisi on esim. CSI tunnari)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Disposable 27.09.09 - klo:15:19
Itse pötkin vielä eteenpäin aakkosten mukaan, mutta saa nähdä missä vaiheessa kyllästyn siihen...  :kieli
Seuraavaa poikuetta varten pyysin ala-asteelta joskus ajat sitten saatua kreikkalaista "kirjekaveria" mesessä latelemaan mulle deellä alkavia kreikkalaisia nimiä. :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: nemuli 27.09.09 - klo:15:20
Voih, Minsikillä kyllä aivan upeita ja omaperäisiä nimiä! :--O
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 27.09.09 - klo:17:58
Mua ei toi aakkostouhu oikeen innosta, vaikka se olisi kyllä ihanan järjestelmällistä. Hauskempaa on keksiä teemoja, vaikka mulla on kyllä ollut kaksi kirjainpoikuettakin, J ja L.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minski 27.09.09 - klo:20:28
^ Jotkuthan sit yhdistää aakkoset ja teeman, mikä on mielestäni jo paljon kivempi kun pelkät aakkoset :)

nemuli: kiitos :)

Mulla on semmonen pieni vihkonen, johon on kerättynä kaikkia mun mielestä kivoja nimiä eri teemojen alle :) Koiran kanssa lenkkeillessä niitä nimiä putkahtaa usein mieleen ja sit äkkiä tallennan niitä kännykkään, etten unohda ennen kun pääsen kotiin kirjaan ne siihen vihkoon :oops:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: TiBe 29.09.09 - klo:09:39
Meilä talvikko lapset saaneet nimensä kutakuinkin näin:
A-poikue (esim. Apollonia*), Shakerin drinkki lista (Chili vipeltäjä) , jäätelö-poikue (Mango-Meloni) ja D-Metalli bändi-poikue (Dragonforce, Darkwoods My Betrothed).
Seuraavaksi ajattelin myös jotain kivaa teema ideaa, saapi nähdä mitä sitten keksin.
Mulla nimien keksiminen tuottaa aina päänvaivaa.Nyt olisi talvikko nakit pesässä ikää 0 vrk, mut nimiä saakin alkaa suunnittelemaan vasta kun poikaset ovat sen maagiset 2 viikkoa vanhoja, että voi olla varma että kaikki menee hyvin :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: AnsaLucia 29.09.09 - klo:21:56
kirjaimilla mennään meillä toistaiseksi, ei tosin missään järjestyksessä. Ja suomalaisia nimiä yritän käyttää...
Viimeeksi kyllä iski paniikki siinä vaiheessa kun pesässä oli 10 poikasta joille olin kaavaillut u:lla alkavat nimet.. mutta selvittiinhän siitä  xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: HamsuNeiti 17.10.09 - klo:10:43
Musta on ihan kiva, jos vaikka keksii jonkun kivan nimen.
Mutta teemankin mukan on kiva mennä!

 :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 24.10.09 - klo:21:53
Osaa se tosiaan tuottaa päänvaivaa tämä nimitouhu. Yksi mukavimpia mutta samalla haastavampia tehtäviä :)

Mulla on aikoja, että päähän pälkähtää kaikkea tosi kivaa ja persoonallista ja Luojan kiitos, nykyään tajuan kirjoittaa ne ylöskin. Paha vaan ettei hamsterit osaa mennä mun suunnitelmien mukaan. Siis jos mä yritän tolkuttaa naaraalle, että "nyt tarvittais viisi poikasta, ei muuten, mut mulla on mahtava nimiteema, joka sopii vain viisipäiselle poikueelle", niin se siltikin tekaisee jonkun minipoikueen ja sitten oon ongelmissa. Nytkin kävi niin, että meidän Inkeri tempaisi kolme poikasta. Eihän mulla nyt kolmelle poikaselle mitään ole! Niille on pyöritelty mm.

- keikkateemaa (Headbanger, Crowdsurfer ja Moshpit, ei tule kesää, koska ne on liian maskuliinisia nimiä naaraille. Muutenkin mulla on turhan uroskeskeisiä nimiä, johtunee siitä, että pyörin musiikkipiireissä ja otan sieltä kaikkia nimiä  XD)
- metalcorebändi Haste The Dayn biisejä Akeldema, Eremus ja Vertigo (muuten hyviä mut en pääse eroon tunteesta et Eremus on uroksen nimi...)
- vahvistinpoikue Ashdown, Vetta ja UniValve (hmm, ehkäpä. UniValve ei siis ole mikään Valveuni-väännös vaik hyvä nimi sekin ois...)
Kommentteja?

 Käyttämättömiä mutta varmasti tulevaisuudessa käytettäviä teemoja mm.
-poroteema (you know Dasher and Dancer and Prancer and Vixen... Siihen tarvittais iso poikue)
- rallipoikue (Urria, Leustu, Ouninpohja, Kruununperä ovat Jyväskylän rallin erikoiskokeita. Kavala ja Surkee oisivat kans mut niitä ei voi laitaa  :D )
- saksalaiset dekkarit -poikue (niit on vaik kui paljo...)

Käytettyjä mm. kitarapoikue (Washburn suosikkina muutti Pirapanalle) ja joululaulupoikue :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: jjenna 26.10.09 - klo:23:50
Meillä on menty ihan aakkos-teemalla. Ei meillä niinpaljon poikueita synny, että en perässä pysyin, mut musta jotenki kiva niin  <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
Esim. B-poikue oli koiranroduilla: Bokse-ri, Breto-ni, Beag-le jne..
C-poikue oli tosi tylsä, musikantteja: Christina Aguiler, Celine Dion, Cascada, Coldplay, CMX jne..
D-poikue oli sit värien mukaan ku kaikki 3 poikasta oli erivärisiä: naaras oli Devonne von black, urokset oli Daniel von argente ja Donny von normal (vai toisinpäin, Tatu kummin päin ne meni <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> )
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 27.10.09 - klo:07:32
Meillä seuraava poikue nimetään Star Wars -teemalla!  :lov
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Marla 01.11.09 - klo:16:55
: "Vevve"
Meillä seuraava poikue nimetään Star Wars -teemalla!  :lov
Oi, minullakin kävi yhteen vaiheeseen mielessä SW -nimiteema. ;)

Ajattelin, että seuraavaksi tulisi San -poikue. Siis yhdysvaltalaisten kaupunkien/paikkojen mukaan. San Francisco, San Fernando, San José ja San Andreas nyt ainakin on jo mielessä, mutta kyllä niitä varmaan lisääkin löytyy - ja jos ei muuta, niin otetaan loputkin Amerikkaa mukaan, San Salvador löytyy ainakin heti. :D
Toivottavasti ei olisi jo käytetty teema...

Autonmerkit myös ovat olleet mielessä. Bonneville on ehdottomasti jonkun naaraan nimi vielä joskus! Road Runner myöskin tulee, samaten Rambler Rebel, Hudson Hornet, Thunderbolt, Chevelle, Falcon Cobra jne.
Ehkä voisinkin lähteä etenemään automerkeittäin poikueita. xD Niitä kyllä piisaisi kivoja nimiä meinaan. Eikä olis hirveän yleistäkään.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 06.11.09 - klo:20:33
Mulla nyt sitten nimettiin Star Wars -naperot Padmé Amidalaksi ja Millenium Falconiksi. Päätin kyllä että käytän samaa teemaa vielä uudelleen, siitä saa niin loputtomiin hyviä nimiä ainakin uroksille, naaraille en nytkään keksinyt oikein mitään.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 06.11.09 - klo:20:54
^^ Mäkin olen miettinyt autoja, ja nimenomaan malleittain. Niin paljon kun peltilehmistä tykkäänkin  :sydan

Mut saa nyt nähdä mitä seuraavaksi keksin  :mrgreen:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Marla 07.11.09 - klo:13:03
: "GaneshaX"
^^ Mäkin olen miettinyt autoja, ja nimenomaan malleittain. Niin paljon kun peltilehmistä tykkäänkin  :sydan
Mä tuun varmaan aina kehittelemään nuo nimiteemat omista kiinnostuksen kohteista. :D Tuntuu luontevalta, että niillä nimillä on jotain tietynlaista merkitystä mulle. Ja olen surkea itse kehittelemään nimiä, niin mikäs sen parempi kuin ryövätä hyviä, jo keksittyjä nimiä.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 07.11.09 - klo:22:14
Mulla on ollut aikanaan Sateenkaaren Opel-poikue. Itelle jäi lk creme tytsy Sateenkaaren Calibra.

Nykyisille muksuille nimet vielä keksinnässä...
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 11.11.09 - klo:12:20
Meidän "spice-pennut" sai mausteaiheiset nimet:

Ihana Inkivääri
Kaunis Kaneli
Chärmikäs Chili
Suussasulava Sokeri
Näpsäkkä Neilikka
Pirteä Pippuri
Kamala Kardemumma
Curvikas Curry
Raikas Rakuuna
Onnekas Oregano
: Re: Poikueiden nimeäminen
: PiiaL 11.11.09 - klo:15:38
Ei kukaan viaton söpöläinen saa olla Kamala Kardemumma  :<  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: [eelbu 04.12.09 - klo:16:18
Kun nimeää poikueen niin pitääkö kaikkien poikasten alkaa samalla kirjaimella?? Sellaisen käsityksen ainakin oon saanut. Ja miksi olette nimenneet ensimmäisen poikueen?? Itse en keksi nimeä ens viikolla tulevalle poikueelle niin millään. Poikue olisi ensimmäinen.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 04.12.09 - klo:16:30
Kaikkihan saa ihan itse päättää käyttääkö mitään teemaa tai kirjainta, ei sitä kukaan määrää.  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: ammie 04.12.09 - klo:16:49
Sintturaisella on aivan mahtavia nimiä tuossa ylhäällä!  :sydan  Minä niin tykkään noista kaksiosaisista nimistä, joissa osat alkavat samalla kirjaimella.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: [eelbu 06.12.09 - klo:12:38
Keksiin ihan mukavan teeman: Kukat :)
  Muuten, saako raskaana olevalle hamsterille antaa juoksupyörää??  :pihalla:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minski 06.12.09 - klo:16:02
: "Minski"
Viliinan lapset on nyt kastettu :D
- Onessa Onnenloitsu
- Onesimos Onnensoturi
- Odeliina Onnenpisara

Tanishan lasten nimet on pientä hiontaa vielä vailla :)
Hei, en ole näköjään Tanishan lasten nimiä muistanut tänne edes kertoa :oops: Eli nuohan saivat Yö-teemaiset nimet:

- Yvonne Yön Keiju
- Yvette Yön Usva
- Yvonic Yön Ritari
- Yamin Yön Hiipijä
- Yllättävä Yön Salama

: "AnsaLucia"
kirjaimilla mennään meillä toistaiseksi, ei tosin missään järjestyksessä. Ja suomalaisia nimiä yritän käyttää...
Viimeeksi kyllä iski paniikki siinä vaiheessa kun pesässä oli 10 poikasta joille olin kaavaillut u:lla alkavat nimet.. mutta selvittiinhän siitä  xD
Mun täytyy sanoa, että tykkään sun antamista nimistä; nyt kun assaroin GG:ssä talvikoita niin ihastelin monien sun talvikoiden nimiä :)

: "Sintturainen"
Meidän "spice-pennut" sai mausteaiheiset nimet:

Ihana Inkivääri
Kaunis Kaneli
Chärmikäs Chili
Suussasulava Sokeri
Näpsäkkä Neilikka
Pirteä Pippuri
Kamala Kardemumma
Curvikas Curry
Raikas Rakuuna
Onnekas Oregano
Ihania nimiä :sydan :yes:
Kamala Kardemumma tosin saa sympatiani, ei kuitenkaan ole yhtään mikään kamala.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Elven 06.12.09 - klo:16:37
Mä olen nyt käyttänyt paikkojen nimiä. Maita tai kaupunkeja.

Austin, Alaska , Arkansas, Algeria, Arizona, Andorra, Angola, Argentina, Armenia

Barbados, Brazil, Belize, Bolivia, Belarus, Bahamas

California, Colorado, Connecticut, Cuba, Cape Verde, Columbia, Côte d'Ivoire, Cameroon, Cyprus

Dakota, Dubai, Detroit, Dallas, Dominica, Delaware, Delhi, Denver
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Essi 06.12.09 - klo:17:19
Jos mä teettäisin pentueen, nii tulis luultavasti englannin kielisii tai suomen kielisii nimii:)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 06.12.09 - klo:21:23
: "Minski"
Mun täytyy sanoa, että tykkään sun antamista nimistä; nyt kun assaroin GG:ssä talvikoita niin ihastelin monien sun talvikoiden nimiä :)

Olen ihan samaa mieltä - Arjalla on tosi kauniin nimisiä talvikoita.  :sydan  Niitä olen moneen otteeseen ihastellut.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Juulia 06.12.09 - klo:21:30
Mun mielestä Minskillä on aina ihania syrkkilasten nimiä. En ikinä tajua miten joku voi keksiä aina niin kivan teeman jokaiselle poikueelle ja keksii teemaan sopivat nimetkin vielä :haha .
 
Ja kaikki muutkin tuntuu aina keksivän tosi kivat nimet poikasilleen. Aapua :P .
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minski 23.02.10 - klo:23:21
^ Voi kiitos :)
Täytyy kyllä sanoa, että kyllä mulla näin 14 syyrispoikueen jälkeen alkaa tulla jo hieman ideaköyhyyttä.

---

Kai tähän vois taas listata nuo pari viimeistä poikuetta :)

Gaalan ja Buddyn lapset saivat kolmiosaiset nimet :)

- Lottiina Loisto-Lyyli, Sefanja Soma-Seikkailija, Melina Mukava-Mussukka
- Venni Veikeä-Veijari, Enrick Eloisa-Epeli, Valentin Vallaton-Veikko, Oliver Onnekas-Otus  

Jumban ja Niriliinan lapsista tytöt saivat huntu-loppuiset nimet ja pojat viitta-loppuiset nimet :)

- Ushmina Usvahuntu, Safiina Samettihuntu
- Timoleon Tähtiviitta, Sandor Samettiviitta, Luciano Lumiviitta, Haldemar Hallaviitta, Sebastian Sumuviitta

:P
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 23.02.10 - klo:23:27
^ Ihania  :D

Mä olen keksinyt teemat jo kevään poikueille. Nyt kun vaan saatas niitä lapsia niin pääsen nimeämään.

Millenium Falcon x Dreamlands - Super-teema
Cheersbigears Smooth Criminal x Karelie Kultakukka - Antiikki-teema
Pierre x Mega-Marika* - Venäjä-teema
: Re: Poikueiden nimeäminen
: MirkkuH 24.02.10 - klo:10:43
Mulla se idea lähti ton ensimmäisen poikueen äiskän nimestä: Seinäruusu.
Ruusan a- ja b-poikueet ruusuilla ja päätinkin jatkaa siitä myös jatkossa...eli jos A-A&Jörde saavat jälkeläisiä ovat ne c-ruusuja :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Anzukka 24.02.10 - klo:15:37
Kaikilla muilla on niin ihania nimiä muttakun mä en vain keksi mitään kivaa nytkin kun on D-poikue niin ei mitään järkevää oo tullut mieleen, selailen vaan harvinaisten nimien listaa ja yhdistelen päättömästi :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Nettz 24.02.10 - klo:21:19
Mäkin oon aina rakastanu Minskin syyristen nimiä, ne on niin kauniita ja suloisia kaikki ja ne tunnistaa aivan varmasti :)

Samoin Arjan talvikoilla on ihania nimiä :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 25.02.10 - klo:11:44
: "Vevve"
Mä olen keksinyt teemat jo kevään poikueille. Nyt kun vaan saatas niitä lapsia niin pääsen nimeämään.

Millenium Falcon x Dreamlands - Super-teema
Cheersbigears Smooth Criminal x Karelie Kultakukka - Antiikki-teema
Pierre x Mega-Marika* - Venäjä-teema

Kuulostaa tosi hyvältä, kun nyt vaan tulevat ne vauvatkin niin nähdään mitä nimiä käytännössä :D
Mikäpä paremmin sopisi roborovskipoikueelle kuin Venäjä-teema  xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Juulia 28.02.10 - klo:05:49
Mulla lomamatkan aikana syntyi nimi-inspiraatio "sitten-joskus-kun-meille tulee-poikasia..."-poikasille - ajattelin/mme (siskon kanssa) nimetä poikaset Thaimaan saarien mukaan :) . Esimerkiksi Maya Bay, Phi Phi Don/Phi Phi Lei, James Bond jne... :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 28.02.10 - klo:08:27
Mä olen nyt yli tylsä ja meidän F ja G poikueet nimetään varmaan F ja G alkuisesti.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Ramone 28.02.10 - klo:11:00
Meidän eka poikue sai tälläiset nimet:

Sokerihattara
Pehmispyörre
Salmiakkirouhe
Lakupirtelö
Vaahtokarkki
Sokerirouhe
Nompparelli
Suklaamousse
Karamelli
Kermavaahto

Olisin halunnut antaa 2-tai 3 osaiset nimet, mutta en keksinyt :/ Ens poikueessa sitten :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Nettz 28.02.10 - klo:20:35
^ Voi kun oli taas kivoja nimiä  :lov
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Marla 01.03.10 - klo:12:40
Olen kuumeisesti miettinyt tällä viikolla syntyvälle poikueelle nimiä. Don Rosa -teemalla mennään sitten Hyacinthin ja Vertin jälkeläisten kanssa, sen olen jo päättänyt. :) Sellaisia nimihirviöitähän ne vähäsen tulevat olemaan, mutta rajoissa kumminkin pysyvät.

Tälle seuraavalle on ollut mielessä alkoholiteema - olen käynyt läpi erilaisten liköörien ynnä muiden nimiä ja sieltä yrittänyt kehitellä jotain. Drinkeistä kenties löytyisi paremmin noita nimiä, jos vähän harvinaisempia ottaa, eikä jämähdä näihin tunnetuimpiin drinkkeihin.

Mites muuten tuon the -artikkelin käyttö nimessä olisi järkevintä tehdä? Heivatako kokonaan pois vai tunkea sinne väliin? Esim. Terror of the Transvaal olisi paljon simppelimpi Terror of Transvaalina, mutta taas toisaalta...
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Laalaa] 04.03.10 - klo:17:53
Amarellon tulevalle poikueille on jo mietitty nimia . U alkavia 3 osaisia . Tässä on nyt pari :Ugo Uuvuttava uhmaikäinen , Ultra unto ulkoavaruudesta, Usma upea ukonhattu ja unna unohdettu unelias :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Olive 05.03.10 - klo:00:38
^Mikäs syrkeillä on maksimimerkkimäärä nimelle? Kantsii kuitenkin muistaa, että joku saattaa haluta rekata eläimen ja sillon se ei onnistu sen oikealla nimellä, jos se on liian pitkä.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minski 05.03.10 - klo:00:47
^
: "Mustikkamaan"
Huomioittehan hamstereiden nimien pituusrajoitukset! Olen nähnyt taas monta nimeä, jotka ovat ylipitkiä - toivottavasti näyttelyluettelontekijät ja rekisteröijä huomaa nämä ottaa huomioon. Nimen pituus on 30 merkkiä sisältäen kasvattajanimen!

:)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 05.03.10 - klo:00:47
30 merkkiä on nimen maksimipituus, välilyönnit, kasvattajanimi yms. mukaan laskettuna.

Minski ehti ensin.  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minski 05.03.10 - klo:00:49
: "wiidii"
30 merkkiä on nimen maksimipituus, välilyönnit, kasvattajanimi yms. mukaan laskettuna.

Minski ehti ensin.  :D
Mä oon kans luullut, että välilyöntikin on merkki. Tai siis onhan se merkki, mutta mulle vastattiin, että hamsun nimessä sitä ei lasketa merkiksi, en sitten tiedä, että miksei.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Olive 05.03.10 - klo:01:08
Toi 30 merkkiä on kyllä ihan törkeen paljon!!  :shock:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 05.03.10 - klo:01:10
: "Minski"
: "wiidii"
30 merkkiä on nimen maksimipituus, välilyönnit, kasvattajanimi yms. mukaan laskettuna.

Minski ehti ensin.  :D
Mä oon kans luullut, että välilyöntikin on merkki. Tai siis onhan se merkki, mutta mulle vastattiin, että hamsun nimessä sitä ei lasketa merkiksi, en sitten tiedä, että miksei.

Aijaa, no, aina oppii uutta  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 05.03.10 - klo:01:51
: "Olive"
Toi 30 merkkiä on kyllä ihan törkeen paljon!!  :shock:
Ilman kasvattajanimeä alussa noista 30:stä merkistä saa kyllä aikaan aikamoisen nimihirviön :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minski 05.03.10 - klo:02:01
^ Joo, kun edes mun antamat nimet ei pääse lähellekään 30 merkkiä :D Pisimmätkin Sefanja Soma-Seikkailija, ja Valentin Vallaton-Veikko ovat molemmat vain 23 merkkiä pitkiä :)

Mutta kyllä tuo 30 merkkiä on minusta hyvä raja; ainahan sitä voi sit itse kukin antaa lyhempiä nimiä, jos ei noin pitkät miellytä :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 05.03.10 - klo:02:10
Minun nyt viimeaikoina antama pisin nimi on Berry Berry Extraordinary ja siinäkin on vain 23 merkkiä. Pitää hankkia nyt alle seitsemän merkin kasvattajanimi selkeästi.  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 05.03.10 - klo:02:28
: "wiidii"
Pitää hankkia nyt alle seitsemän merkin kasvattajanimi selkeästi.  :D
Wiidiin xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Laalaa] 05.03.10 - klo:09:57
Mul on nois Aman poikueen nimis just alle 30 :D mut siis välilyönnit lasketaa mukaa? Täytyy kyl miettii noit vaikka hitusen lyhkäsemmäks :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Ninde 05.03.10 - klo:14:01
Välilyöntejä ei lasketa mukaan.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Laalaa] 05.03.10 - klo:16:48
Okei :))))
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 05.03.10 - klo:18:09
: "Annina"
: "wiidii"
Pitää hankkia nyt alle seitsemän merkin kasvattajanimi selkeästi.  :D
Wiidiin xD
xD  Siinäpä se, voi kiitos Annina! Ehkö harkitsen vielä vähän pidempään, tai onhan minulla jo pari ideaa tietysti päässä.. ;)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 22.03.10 - klo:11:17
Alkuviikko saikulla töistä niin hyvää aikaa keksiä hamsterilapsille nimet. Mutta pää on ihan tyhjä. Ja jos saan tän vuoden puolella kasvattajanimeni takaisin (niinkuin suunnitelmissa on) niin pitäs niiden sopia siihenkin, eli ei mitään hyperpitkiä voi olla, hankalaa  :c8
: Re: Poikueiden nimeäminen
: TiBe 30.04.10 - klo:12:59
Meillä tuli tällä kertaa hämisheikki teema toiselle poikueelle  :D

Grammostola Rosea  (Chilen Tarantula)
Phoneutria Fera  (Brasilianvaeltajahämähäkki)
Brachypelma Smithi  (Meksikonpunapolvitarantula)
Latrodectus Mactans  (Mustaleski)
Salticus Scenicus  (Seeprahyppijä)
Argyroneta Aquatica  (Vesihämähäkki)
Theraphosa Blondi  (Goljatlintuhämähäkki)

Ja nyt keksimään nimet toiselle poikueelle  :kieli
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Marla 30.04.10 - klo:13:08
Jeps, tuon 4.3. syntyneen B-poikueen kanssa mentiin tosiaan drinkkiteemalla. :)

Pojat:
Bora Bora
Blackjack
Bazooka
Burgundy Bubbler
Buenos Noches
Battering Ram
Bonaparte Velvet

Tytöt:
Batida Abaci
Berryessa Blast
Bossa Nova
: Re: Poikueiden nimeäminen
: MirkkuH 30.04.10 - klo:21:12
Mulla nimet lähti Seinäruususta; ajattelin, jotta jos ruusujen nimiä penskoille ja kun niitähän on joka aakkoselle vaikka mitä kivoja, niin jatketaankin samaa rataa...seuraavaksi pitää nimetä d-ruusuja :P
: Re: Poikueiden nimeäminen
: taruloru 01.05.10 - klo:10:42
Mua on aina kiinnostanut niin eläinten, kuin ihmistenkin nimet.

Nykyään moni nimeää hamsteripoikueensa sillä tavalla, että hamsterilla on etunimi ja sukunimi, jotka alkavat samalla kirjaimella. Ja sitten se sukunimi on jotenkin hamsua kuvaileva/muuten synkassa etunimen kanssa. Se on kyllä mukavan ilmeikäs tapa nimetä, ja tietyllä tavalla yksilöi jokaisen poikasen. Me aikoinaan alettiin nimeämään poikueita tuolla tavalla joskus vuonna 1998. Ensin oli sellainen poikue vuonna 1997, jossa jokainen sai oman sukunimensä (nykyäänhän ei ole enää mahdollista nimetä niin ennen kasvattajanimeä) ja sen jälkeen kaikki poikaset sai aina kaksiosaiset nimet, joissa molemmat nimet alkoi samalla kirjaimella! Tosin muutama poikkeuspoikanen toki mahtuu näihin vuosiin :) Muistan miten kauheeta oli vetää läpi esimerksi Q-poikue, johon syntyi peräti 15 poikasta... Mutta kyllä siitäkin "urakasta" ihan kunnialla selvittiin, vaikka muutamalle poikaselle tuli turhan samankaltaiset nimet.

Poikasten nimeäminen on ollut mulle yksi parhaista jutuista kasvattajana... Se on oikeesti ihan huippua miettiä niitä nimiä, ja kuulostella sitä, että mikä stemmaisi paperilla hyvin ja sopisi juuri sille poikaselle :) Ja mulle on myös se tärkeää, että nimissä täytyy kaikua sellainen eräänlainen "hamsterinpehmeys". Näin äkkiseltään tulee mieleen pari nimeä meiltä: V's Karimu Kuutamoprinssi (keltainen ihana uros), V's Ramses Runopoika (suurisilmäinen hörökorva keltainen uros) V's Hilde Hazelnut (suuri ja hyvin lempeä keltainen musta naaras), V's Ian Indie-Rokkari (hieman höpsö keltainen musta uros), V's Nille Nallenpoika (pyöreänassuinen keltainen musta uros, joka jäi hellyyttävän pienikokoiseksi), V's Ofelia Orkidea (tomera keltainen naaras), V's Lilian Lillemor (kaunis hunaja naaras) :) Ihania muistoja...

Meillähän on aakkoset nyt vihdoin käyty läpi. Jatkossa ei varmaan enää lähdetä orjallisesti seuraamaan noita aakkosia, vaan kehitellään jotain uutta.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 03.05.10 - klo:18:17
^ Mun mielestä Vivaldine's-hamstereilla on aina ollut todella kauniit nimet. Vuosia sitten luin Poskarista Hilde Hazelnutin valioesittelyn ja ihastuin; kuinka hellyttäviä nimiä osaakaan olla! Tuon valioesittelyn jälkeen pidin sitten aina silmän kovana näyttelyissä ja Poskaria lukiessa ja innokkaana aina bongasin uudet Vivaldine'sit, tyyliin "ai, nyt on tullut K-poikue, ihanat nimet niilläkin". Omia suosikkejani ovat olleet Hilden ja Ian Indie-Rokkarin lisäksi ainakin Lunette La Luna ja Karimu Kuutamoprinssi...  :)


: "Marla"
Olen kuumeisesti miettinyt tällä viikolla syntyvälle poikueelle nimiä. Don Rosa -teemalla mennään sitten Hyacinthin ja Vertin jälkeläisten kanssa, sen olen jo päättänyt. :) Sellaisia nimihirviöitähän ne vähäsen tulevat olemaan, mutta rajoissa kumminkin pysyvät.

Mites muuten tuon the -artikkelin käyttö nimessä olisi järkevintä tehdä? Heivatako kokonaan pois vai tunkea sinne väliin? Esim. Terror of the Transvaal olisi paljon simppelimpi Terror of Transvaalina, mutta taas toisaalta...

Aargh, Marlako se nyt sitten ehti tohon Don Rosaan käsiksi  xD  Puhas! Mäkin kerkesin miettiä noita lukuisia the-artikkeleita noissa nimissä. Nähdäkseni _aika_ monissa ulkomaalaisten eläinten, lähinnä heppojen, nimissä on noita ylimääräisiä the-artikkeleita vähän pudoteltu pois just noissa of-rakenteissa (esimerkiksi vaikka Heart Of Valentine), vaikka kieliopillisestihan ne sinne kuuluisi. Itse meinasin jättää kanssa the:itä pois. Eri asia mielestäni on, jos kyseessä on ihan joku fraasi johon artikkeli oikeestipoikeesti kuuluis. Ehkä tietysti oma korva paras apu :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Marla 14.08.10 - klo:22:17
^ Arh, voi ei sentään, että joku muukin on ajatellut samaa teemaa... Se tuottaa kanssa oman päänvaivansa, ettei vie kenenkään toisen jo "keksimiä" nimiä. Toisaalta mua itseäni ei se haittais periaatteessa, vaikka jollain olisikin samoja nimiä.


D- poikueesta tulikin sitten Venäjä -poikue, kun ammien mielestä Delta -alkuiset nimet oli tylsiä. :D
Pojat ovat Pavel, Gennadi, Leonid ja Fjodor. Tytöt puolestaan Valentina, Ksenija, Larisa, Zinaida, Natalja, Julija, Galina ja Jekaterina.

Muistin, että Vevvellä oli kanssa samaan teemaan poikue, mutta katoin kyllä, ettei ollut samoja nimiä. :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Nape 14.08.10 - klo:22:25
HUippuja nimiä Marla xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 14.08.10 - klo:23:00
: "Marla"
Muistin, että Vevvellä oli kanssa samaan teemaan poikue, mutta katoin kyllä, ettei ollut samoja nimiä. :)

Juu, V(enäjä) -robopoikue. Olen robojen kanssa suunnitellut jatkavani venäläisellä linjalla, seuraavaksi tulee A. :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: MirkkuH 14.08.10 - klo:23:31
Nyt on G-ruusut vuorossa:
tytöt: Giggles & Graziella ja
pojat: Gallivarda, Gay Gordons, Georgie Lad & Grandmaster :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 14.08.10 - klo:23:56
Tein pienen poikkeuksen tylsiin aakkosiin ja nimesin 15 syrkkilasta True Blood -teemalla. :)

Hoyt Fortenberry, Vampire Bill, Godric, Eric Northman, Stackhouse, Arlene, Jessica, Lafayette, Sam the Shapeshifter, Fangtasia, Bon Temps, Rutina, Sookie, Maryann the Maenad, Fellowship of the Sun
: Re: Poikueiden nimeäminen
: TiBe 16.08.10 - klo:14:54
Meillä pian luovutusikään tuleva talvikko poikue nimettiin popedan kappaleilla:
naaraat ovat Savusuudelma, Enkeliblues, Paperitähdet ja Kuutamohullu
uros on Työtön Kummitus  :P
: Re: Poikueiden nimeäminen
: taruloru 16.08.10 - klo:23:29
: "S.D.G."
^ Mun mielestä Vivaldine's-hamstereilla on aina ollut todella kauniit nimet. Vuosia sitten luin Poskarista Hilde Hazelnutin valioesittelyn ja ihastuin; kuinka hellyttäviä nimiä osaakaan olla! Tuon valioesittelyn jälkeen pidin sitten aina silmän kovana näyttelyissä ja Poskaria lukiessa ja innokkaana aina bongasin uudet Vivaldine'sit, tyyliin "ai, nyt on tullut K-poikue, ihanat nimet niilläkin". Omia suosikkejani ovat olleet Hilden ja Ian Indie-Rokkarin lisäksi ainakin Lunette La Luna ja Karimu Kuutamoprinssi...  :)

Kiitos kauniista sanoista...  :oops: Enpäs huomannut tätä kuin vasta nyt!

Kaipa ne hamsterit vain ovat niin innostavia otuksia, että ne yhdelle jos toisellekin pistää luovuuden kukkimaan nimeämisen kanssa. Olen katsellut eri jyrsijöiden nimiä, ja musta tuntuu että me hamsteristit nimetään useimmiten kaikista persoonallisimmin kasvattimme. Ja tähän väitteeseen mulla on toooosi paljon faktoja esitettävänä, hihhii. Ei tällaisia asioita oikein voi "todistaa", mulle ainakin riittää se, että nimi herättää jonkun tuntemuksen ja mielikuvan pienestä pyöreästä, ja hassusta otuksesta.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Ramone 27.09.10 - klo:17:31
Meidän viime poikue sai nimet N-teemalla:

Norella Noitaloitsu
Nelly Neppajymy
Nancie Nallenaama
Nicole Nippanappa
Nandor Nappisilmä
Nubert Nurinkurin
Nestor Neronleimaus
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 30.09.10 - klo:00:00
Meidän uusin talvikkopoikue tulee saamaan nimet lastenohjelmateemalla: Roni Neutroni, Pelottava Pontso, Mansikka Marja, Pipsa Possu jne...

Olen päättänyt, että nimeän tästä lähin robot aina aakkosittain ja talvikot satunnaisilla teemoilla.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Marla 30.09.10 - klo:00:26
Tuorein syrkkipoikue, E -poikue, oli ensimmäinen poikue, jonka nimet kehittelin itse omassa päässäni enkä varsinaisesti mennyt minkään teeman mukaan. Kielinä latina ja englanti - latinassa loppui ideat kesken, joten siirryin englantiin. <!-- s:D -->:D<!-- s:D --> Noilla tosiaan on ihan ajatukselliset tarkoituksetkin.
Suomennokset sulkeissa - aina tosiaan nuo väkisinväännetyt suomennokset ovat kökköjä.

Enthusiastic Enterpriser (innostunut yrittäjä - piti olla entertainer alunperin, mut mun moka)
Endless Explorer (loputon tutkimusmatkailija)
Emunctus Evocator (tarkkavainuinen yllyttäjä)
Echtelion Excalibur
Exciting Excess (jännittävä hurjastelu)
Exalted Evolution (ylevä kehitys)
Enthraling Evenfall (lumoava iltahämärä)
Erinys Ensifer (miekkaa kantava koston Jumalatar)
Eridan Escapist (Eridan Eskapisti)
Emendatus Eurydike (virheetön Eurydike)
Exemplaris Excubitor (esimerkillinen vartija)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Cindu 30.09.10 - klo:18:44
^
Noista paras on ehdottomasti  Enthraling Evenfall (lumoava iltahämärä) =) Suomennos on kiva.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: tintsku 10.10.10 - klo:16:20
Ensimmäisen poikueeni nimesin jäätelöitten mukaan eli:
Cherry Garcia
Cookie Dough
Chocolate Grande
Caramel Chew Chew
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Pähkinä 10.10.10 - klo:21:44
Meidän kolmas poikue on: Chocolate Mission, Season of Love, Serious Dark, Midnight Shadow, Mellow Snowball, Just Silver, Triple Chocolate, Honey Man ja Honeydew.

Neljännelle poikueelle oli vaikeampi taas keksiä nimet: Black Diamond, Summer Magic, Vanda, Cattleya, Clarisse, Vanilla, Jewel Box, Cassiope, Polar Fire, Yellow Splash, Showtime ja Little Sunset (pikku musta)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: MirkkuH 10.10.10 - klo:22:38
Meillä H-ruusu pojat:
Hanky Panky (jää kotiin ja se pääsee joskus hanky pankymään xD )
Happy Go Lucky
Honky Tonky ja
Hyla Hoop
: Re: Poikueiden nimeäminen
: lpj 10.11.10 - klo:18:34
Voi että, mä en oo kovinkaan miettinyt tulevien poikasten nimiä, kun ei sitä osaa ''keksiä''  :c8 . Ja tiettyhän se riippuu myös siitä, minkälaisia luonteeltaan ja väriltään muksut sittten ovat.

Eli nyt ei vielä ole sitten mikään kiire sen asian kanssa, mutta voisin jo vähän enemmän miettiä vaihtoehtoja valmiiksi, jotta se helpottaisi asiaa.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: TiBe 11.11.10 - klo:14:42
Meillä robo lapset nimettiin slipknotin kappaleilla, tupla poikue myös:)
Vendetta, Vermillion ja tuplat olivat sitte Gehenna, Psychosocial ja Tattered And Thorn :)

Uusimmat talvikko poikueet saivan nimensä Kaija koon kappaleista sekä hajuvesi brändeistä :)
Tinakenkätyttö ja Magneettimies

Giorgio Armani, Calvin Klein, Nina Ricci, Burberry ja Chanel No.5 :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Nape 11.11.10 - klo:22:40
Meidän Lindan poikaset on nyt nimetty, teemana oli ruotsalaiset nimet, kuten huomaa.

Benny-Petter, Filip-Volter, Simon-Oliver, Mia-Lotten, My-Majken, Moa-Lisen
: Re: Poikueiden nimeäminen
: PiiaL 12.11.10 - klo:09:24
Meidänkin muksuilla on jo nimet, omaa aakkosteemaani kaksiosaisilla nimillä orjallisesti jatkaen:

Kide Kewarra, Kiara Kendalyn, Kimble Kleofas, Kenzo Konwen, Krojan Klaudios ja Keanu Kingsley.

Voishan sitä joskus jotain mielikuvituksellisempaakin keksiä, mutta en vaan ole päässyt tästä nimeämistavasta vielä yli. :D Jos vaikka sitten, kun aakkoset loppuu.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 14.11.10 - klo:19:43
Tämän uusimman talvikkopoikueen nimissä päädyin nyt sitten Watchmen-sarjakuvateemaan: The Comedian, Ozymandias, Rorchach, Dr. Manhattan, The Nite Owl, Silk Spectre, Sally Jupiter ja The Silhouette. Saa nähdä onko noi nyt sitten tyttöjä vai poikia ja mitkä nimet päädyn valitsemaan  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Mrk 14.11.10 - klo:20:25
^Ooh, tykkään. Erityisesti Dr. Manhattan.  :sydan  :sydan  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Marla 15.11.10 - klo:18:46
Piia, onhan nuo mielikuvituksellisia, ja mä tykkään sun nimistä - niistä tunnistaakin aika hyvin, että kenen kasvatti on kyseessä. :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: TiBe 11.12.10 - klo:15:25
Meillä vietettiin tänään nimijäisiä :)

Christmas Song, White Christmas, Silent Night, Winter Wonderland, Frosty The Snowman, Jingle Bell Rock ja Let It Snowin saivat nimekseen seitenpäinen talvikko poikue :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 11.12.10 - klo:16:10
^ :sydan  :sydan

Meidän robopoikueet menee tylsästi kirjaimilla, aloitan nyt sitten tällä uusimmalla A:sta.  :) Kuitenkin venäläisellä teemalla, eli esim Antonina, Anatoli, Andrey, Agneta yms...
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sabat 12.12.10 - klo:15:29
Mun omista ensimmäisistä muksuista tuli:
tyttöset
Belladonna,Bricilla,Bianca ja Beatrice
pojat
Brady,Bernard,Benjamin ja Brandon

Kaikki aivan ihania.  :lov
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Rossu 30.12.10 - klo:15:23
Mä tykkään paljon enkun kielisistä nimistä, ja suomen kieliset kaksosaset nimet on kyllä niin nättejä :sydan . Kyllä oppii tunnistamaan nimeämistyylistä, kenen kasvatti on kyseessä :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 06.02.11 - klo:15:21
Hihhih, täältä on aina kiva käydä kattelee teidän nimiä. :)
Päätin aloittaa uuden talvikkolinjani kanssa perinteisen aakkosnimeämisen, jota oon kauan suunnitellut. A- poikue oli oikeastaan As- poikue, As-alkuisia biisejä ja bändejä:

As I Lay Dying, As Blood Runs Black, As Cities Burn, As We Wept, As If, As Divine Grace, As They Sleep, As Daylight Dies - ekat kolme uroksia, loput naaraita.

Nyt kun As We Wept* sitten sai poikaset, tuli B(ändi)-poikueen vuoro:
Becoming The Archetype, Betrayal At Bespin, Bleeding Through, Bring Me The Horizon, Burden Of A Day, Benea Reach - ekat neljä uroksia.

Mun mielestä on aika hauskaa, jos linjassa kulkee joku nimeämisteema, ja poikasten nimissä on jotain linkkiä toisen tai molempien vanhempien nimiin. Entäpä mitä te tykkäätte?
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 13.02.11 - klo:17:02
Meilläkin nimettiin meidän seitsikko tänään.  :)

Korukivi (Gemstone) -teemalla mennään.
Pojat Heliodor, Lapis Lazuli ja Poppy Jasper sekä tytöt Bixbite, Jadeite, Alexandrite ja Lace Agate.  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Maiju* 13.02.11 - klo:23:10
Meillä mennään tällä hetkellä biisien nimillä.
Tahdoin että ovat suomenkielisiä kuitenkin, ja juuri tulostelin listat Mokoman, Stam1nan & Kotiteollisuuden biiseistä.

Nykyiset lapset ovat Kadonneet Kolme Sanaa ja Pyhä Yksinkertaisuus.  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 15.02.11 - klo:22:07
: "Mustikkamaan"
Manjula Nahasapeemapetilon, rex normaali umborous naaras
Mikä tää tällainen nimi on? Mistä juontaa juurensa? Jos kasvattaja mielii lisätä joskus taas kasvattajanimensä eteen niin olisiko se sitten Musti Manjula Nahasapeemapetilon, että jää 30 merkkiin. xD Ja siinä on tulosten lukijalla kieli sitten aivan solmussa. :D Mutta ihana nimi enivei! :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 15.02.11 - klo:23:01
^ Sehän on Simpsonien Apu Nahasapeemapetilonin vaimo!  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Mustikkamaan 16.02.11 - klo:16:06
Vevve jo vastasikin nimen alkuperään :) Kasvattajanimiasiat ei tällä hetkellä meitsin nimeämisiin vaikuta.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Rianda 20.02.11 - klo:02:38
Minä oon käyttäny sitä A- B- C- järjestelmää.:)
Olis kiva kokeilla joskus teemojakin, mutta enpä lähde sotkemaan..
Joten teemat jääköön sinne asti, kunnes aakkoset päättyy.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: KaisaM. 23.02.11 - klo:01:27
Meidän viimeisimmät poikueet:

RAKSUN
Love-teema

uros Love Me Tender
uros Stereo Love
uros Cosmic Love
uros Love Is Wicked
uros Sweet Love
naaras Love Is Forever
naaras Bleeding Love
naaras Crazy In Love
naaras First Love

TÄHDEN
Samppanjat-teema

sat kyyhkis uros Louis Roederer
sat kyyhkis uros Pol Roger
sat kyyhkis kk naaras Veuve Clicquot
lk samppanja uros Dom Perignon
pk samppanja naaras Jeanmaire
samppanja naaras Pommery
: Re: Poikueiden nimeäminen
: lentsu 23.02.11 - klo:10:50
Mä olen uskollisesti mennyt aakkosten mukaan, paitsi viimeksi, kun halusin välttämättä cremet M-poikueeksi. Hyppäsin ihan poikkeuksellisesti K:n ja L:n yli. Tää pitää nyt korjata, eli seuraavasta poikueesta tuleekin sitten taas K-poikue, sitä seuraavasta L-poikue, ja jotta olisin uskollinen, pitää sit M hypätä yli ja tehdä seuraavasta N-poikue. Tästä on se hyöty, että olen pysynyt itse kärryillä syrkkien kohdalla siitä, montako poikuetta olen aikojen kuluessa kasvattanut. Kääpiöitä en muista, kun en ole aakkostanut.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 27.02.11 - klo:14:04
Mun uusimman talvikkopoikueen piti olla Star Trek-teemalla, mutta kun kaikki onkin naaraita ja haluan ehdottomasti joskus Wrath Of Khan -nimisen talvikkopojan, piti vaihtaa teemaa  :D Nyt siis tytsyt on Shakespearen näytelmiä  :sydan

Comedy Of Errors
As You Like It
Midsummer Night's Dream
Merry Wives Of Windsor
Love's Labour's Lost
: Re: Poikueiden nimeäminen
: stoude 11.03.11 - klo:22:10
Tunteeko joku kasvattajaa tms jolla ollut 2009 lopulla robo poikue tampereen alueella värinä normaali. Lisäksi yksi poikueesta on "lentävä matkalaukku" poika robo. Ilmeisesti ehkä viety liikkeeseen myyntiin jossa liittynyt hysky värinen kaveri mukaan. Lentävä matkalaukku kuulemma omaa paperit mutta niitä ei ole tullut. Otin kaverin jonkun aikaa sitten ja nyt vasta kuulin että olis kasvattajalta.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: karov 11.03.11 - klo:22:27
Mun tämänhetkinen poikue saa nimensä saari/kaupunkiteemalla, en oo vielä päättäny nimiä niille 13 kakaralle, mutta tässä ehdotuksia (14 kpl), joista valitsen tai sit vähän muokkaan tai keksin tarvittaes samantyylisiä pari lisää  :lov

n. Athens Avarakatseinen (Kreikan kaupunki)
n. Halifax Haavemielinen (Kanadan kaupunki)
n. Havana Hullunkurinen (Kuuban pääkaupunki)
u. Hamilton Haltiakorvainen (Kanadan kaupunki)
u. Ibiza Iänikuinen (Espanjan saari)
n. Kissimmee Kunnianarvoinen (Floridan kaupunki)
u. London Lutuinen (Iso-Britannian pääkaupunki)
u. Milton Mahtipontinen (Kanadan kaupunki)
u. Ouagadougou Omituinen (Burgina Fason pääkaupunki)
n. Sydney Supersuloinen (Australian kaupunki)
n. Tahiti Taianomainen (Ranskan saari)
u. Tokyo Todentuntuinen (Japanin pääkaupunki)
u. Valdez Vallanhimoinen (Alaskan satamakaupunki)
n. Venice Valioluokkainen (Italian kaupunki)

Osa urosten nimiksi merkityt nimet sopivat myös naaraille ja toisinpäin :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Anzukka 11.03.11 - klo:23:07
Ihana toi Venice Valioluokkainen ja Sydney Supersuloinen!  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 20.03.11 - klo:01:10
Mäpä päätin ruveta nimeämään safiiripoikueet suomenkielisillä nimillä!
Kun menen jo ennestään niin, että robot menee aakkosittain yksiosaisilla ihmisten nimillä ja talvikot sekalaisilla teemoilla, mutta kun mulla kerran on jo yksi safiiripoikue nimettynä suomalaisilla nimillä, miksipä en jatkaisi sitä  :)
... toisaalta vähän hassua kun mun kasvattajanimi tulee olemaan englanninkielinen, mutta tokkopa se haittaa  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 20.03.11 - klo:09:45
^ Onhan mullakin k.nimi suomenkielinen ja hamsujen nimet sitten aina mitä sattuu. (suomalaisia, englanniks, japseja jne.)
Välillä nimet on vähän hassun kuuloisia, mutta eipä tuo haittaa  XD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Mustikkamaan 20.03.11 - klo:10:21
Mä just nimesin mein poikueen klingoniks mut en ny oo ihan satavarma et pidänkö niitä, ku ne voi olla vähän hankalia :D

Suomenkielinen kasvinimi + ulkomaankielinen nimi sopii vielä ok yhteen, mut ei must toisinpäin. Ite oon yhdistelly kasvinimen kans useinki ulkomaankielisiä hamsunnimiä.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Ramone 20.03.11 - klo:11:04
Viimeks meillä oli näitä jotain kreikan jumalia ja jumalattaria teemalla olevia.

n. Afrodite
n. Athene
n. Dionysos
n. Discordia
n. Neaira
u. Hermes
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 20.03.11 - klo:13:11
: "Mustikkamaan"
Mä just nimesin mein poikueen klingoniks mut en ny oo ihan satavarma et pidänkö niitä, ku ne voi olla vähän hankalia :D

 :sydan  :sydan  :sydan  :sydan  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 21.03.11 - klo:10:19
Meillä vietettiin viikonloppuna nimeämisiä:  8-)

Crash Bandicoot
Coco Bandicoot
Tawna Bandicoot
Neo Cortex
Bearminator
Nitrus Brio
Tiny Tiger
Koala Kong
Papu Papu
Pinstripe Potoroo
Dingodile
Rilla Roo
: Re: Poikueiden nimeäminen
: lentsu 21.03.11 - klo:12:04
Bearminator  :lov  :) Ihana nimikin!  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 21.03.11 - klo:14:43
Heh, Bearminator on jättimäinen jääkarhu. Se nimihän on tuolle pojalle kuin tehty.  ;)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 21.03.11 - klo:14:44
Tosi ihanat nimet, tulee muistot lapsuuteen Crash Bandicootista - siis siitä pelistä. :D Sulla on varmaan kuitenkin tiedossa noiden poikasten oikeat värit? Katselin vain myynti-ilmoitusta ettei siellä ollut värit oikein nimettyinä.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Nape 21.03.11 - klo:15:11
Tosiaanki hyvät nimet :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Maiju* 21.03.11 - klo:15:12
: "wiidii"
Tosi ihanat nimet, tulee muistot lapsuuteen Crash Bandicootista - siis siitä pelistä. :D
Samoin.  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 21.03.11 - klo:15:13
Mullaha on ollut suomenkielinen kasvattajanimi, mutta ja oon nimennyt sekä suomeksi että englanniksi  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 21.03.11 - klo:15:18
: "wiidii"
Sulla on varmaan kuitenkin tiedossa noiden poikasten oikeat värit? Katselin vain myynti-ilmoitusta ettei siellä ollut värit oikein nimettyinä.

Joo, sinne tais jäädä ne värit mitä alussa sinne hätäpäissäni raapasin, kun olen tällainen totaalinen noviisi näiden värien kanssa. Täytyy korjata. Ja jelppinkiä otetaan vastaan. :angel Kiitokset, apu tuli heti.  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 30.05.11 - klo:00:06
Hihihi, oottelen jo innolla tän kesän talvikkonaperoita, mulla on niille niin kivat nimiteemat jo mietittynä!  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Rose 30.05.11 - klo:11:23
Mä oon jo suunnitellu monet teemat monille tuleville poikueille, mutta sit a-poikueelle haluun antaa ihan perusnimiä vähän kaikista maista. :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Hilssstu 28.06.11 - klo:04:41
Talvikkopoikueen nimesin tunnettujen disney-elokuvien nimillä.

MUKSU 1. Safiiri n. "Sleeping Beauty" (Prinsessa ruusunen) VARATTU
MUKSU 2. Helmiäissafiiri n. "Alice In Wonderland" (Liisa ihmemaassa)
MUKSU 3. Helmiäissafiiri n. "Cinderella" (Tuhkimo)
MUKSU 4. Helmiäissafiiri u. "Pinocchio" (Pinokkio)
MUKSU 5. Helmiäissafiiri u. "Hercules" (Hercules)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 28.06.11 - klo:08:12
G-poikueen nimiä mietin, olen nykyään edennyt aakkosittain... en vain keksi mitään hyvää :P nytten on varattuna G-poikueelle nimiä:

naaraat: Geraldine,Glenna,Gilda,Galaxy, Gardenia,Ginger,Ginny ja Gwenda.
urokset: Gabriel, Görän,Gerald,Garfield,Gideon,Gordon ja Gin
 

En tiedä, kuulostaa jokseenkin todella tylsiltä..
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 07.07.11 - klo:15:55
^Noi on kivoja, annan samanlaisia kaikille mun roboille :D

Tämänhetkiset poikueet täyttivät eilen 2 viikkoa. Tässä nimet.

Futurama-talvikkopoikue
normaali uros Goldilock's Zapp Brannigan
normaali uros Goldilock's Barbados Slim
normaali uros Goldilock's Calculon
normaali naaras Goldilock's The Crushinator

F-robopoikue
normaali uros Goldilock's Fedor
normaali uros Goldilock's Feliks
normaali uros Goldilock's Fedja
normaali naaras Goldilock's Fedora
normaali naaras Goldilock's Faina
normaali naaras Goldilock's Fredrika
normaali isabellahusky naaras Goldilock's Filippa
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sahapukki 07.07.11 - klo:16:03
Itse pidän poikasten nimeämisestä paljonkin, mutta poikueiden taas pitää miettiä aika pitkäänkin. 17.4 - syntynyt poikue sai nimekseen "Apina Orkesteri"  xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 07.07.11 - klo:16:23
Listasinpa huvikseni mun talvikoiden poikueteemat.

Järjestyksessä ylhäältä alas 2008-2011
L-poikue
Uni-poikue
J-poikue
Star Wars-poikue
X-Men-poikue
Lastenohjelmat-poikue
Watchmen-poikue
Stephen King-poikue
Shakespeare-poikue
Shadow Of The Colossus-poikue
Futurama-poikue

Olen selkeästi vuoden 2009 lopulla löytänyt oman juttuni, pöpyläärikulttuuriteemat! On supersankareita, scifiä, kirjallisuutta, telkkarisarjaa ja pleikkaripelikin  :D Poikueista kotiin on jäänyt Millenium Falcon, Roni Neutroni, The Comedian, Skeleton Crew, Comedy Of Errors, Love's Labour's Lost, Phalanx ja Zapp Brannigan.  :sydan

En ole enää kauhean suuri sellaisten kaksiosaisten "Kalle Kukkaisketonen" -tyylisten nimien ystävä, ne on kamalia.  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minnaw 07.07.11 - klo:16:30
Mäkin voisin listata

Cocktailit ja drinkit A-poikue
Cocktailit ja drinkit B -poikue
Joulupoikue
Tulpaanit
Biisien nimiä W-poikue
A-poikue
F-poikue

Näissä ei oo ollu järjestyksen puolesta oikein mitään järkeä  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 07.07.11 - klo:16:38
Mun robojen poikueiden järjestys on mennyt V, A, B, C, D, E ja F. Noudatan tästedes aakkosia tiukasti, V-poikue jostain syystä vaan oli V eikä A vaikka se oli eka.  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 07.07.11 - klo:17:23
^Kun menee kolmatta kertaa aakkosia niin jotenkin ne ei vaan enää huvita samalla tavalla kuin alussa, jolloin menin hyvinkin tiukasti järkässä. Nyt tulee mieleen kaikkia erikoisia teemoja, joilla tekisi mieli nimetä.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: AnsaLucia 07.07.11 - klo:17:42
Mulla menee talikoiden nimet mielivaltaisessa aakkosepäjärjestyksessä. Koko pentue siis aina samalla kirjaimella alkavaa. Kaksi poikkeusta vahvistaa säännön, Agatha Christie-poikue (Kortit Pöydällä, Toinen Kutsu jne) sekä juuri tuolla temmeltävä keskikesän Eino Leino-Nocturne-poikue (Ruislintu, Kaskisavu, Virvatuli ja Kesäheinä). Niin ja suomalaisia ovat kaikki poikueet olleet nimiltään paitsi poikkeuksena ihan alkupään b-poikue (Brave Bean, Bronze Dancer, Blues Singer ja Bold And Beaty).
Nyt kun syyrialaisetkin pistivät lusikkansa tarinasoppaan, olen lähtetenyt siitä olettamuksesta että poikueen äiti antaa nimet lapsilleen. Eli lapset nimetään joko samalla kirjaimella kuin äidin kutsumani (Pepin lapset: Poison Ivy, Pure Poison, Proudly Presents, Proper Princess, Wapun lapset: Waiting Game, Wannabe Furious jne) tai sitten äidin nimen aiheella (Jaden lapset ovat timantteja (no joo vähän sivuun aiheesta mutta kuitenkin: The Excelsior, Nur-Al-Ain, The Regent, The Orloff jne). Tähän asti meillä syntyneet syrkkilapset ovat saaneet vieraskieliset nimet, katsotaan kuinka jatkossa.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 07.07.11 - klo:18:40
: "Saana"
^Kun menee kolmatta kertaa aakkosia niin jotenkin ne ei vaan enää huvita samalla tavalla kuin alussa, jolloin menin hyvinkin tiukasti järkässä. Nyt tulee mieleen kaikkia erikoisia teemoja, joilla tekisi mieli nimetä.

Mulla onki talvikit teemoja varten  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: jonna 07.07.11 - klo:20:03
Seuraavaksi otetaan käyttöön vanhat suomalaiset leffat  xD

Mietin vaan meneekö ns. läpi jos ipanat nimeää esim. Ryysyrannan Jooseppi, Siltalan Pehtoori, Myrskyluodon Maija, vai tuleeko sanomista kasvattajanimimäisyydestä?
Mä niin tahdon itselleni Ryysyrannan Joosepin  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 07.07.11 - klo:20:11
^Noi nimet ei kyllä mee läpi. :/ Mutta Jooseppi Ryysyrannasta varmaanki menis. Tai jotenki muuten vääntämällä. Maija Myrskyluoto, Jooseppi Ryysyranta... Sun pitää alkaa vääntämään siis :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: jonna 07.07.11 - klo:21:20
Voi ahistus  :D  Mä arvasin että mun hieno idea ei toimi  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: AnsaLucia 07.07.11 - klo:22:17
kirjota yhteen Ryysyrannanjooseppi niin eiköhän se sitte... kai..
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 28.07.11 - klo:18:30
Mä päätin vaihteeksi kokeilla aakkos-systeemiä. Nyt on siis A-poikue, kun tää on eka kasvattajanimelle tuleva poikue tällä erää  :D  Aikasemmin mulla on siis ollut teemat.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: delfi76 28.07.11 - klo:22:58
Olen Lukenut vuosien aikana 6-osaisen maanlapset kirja sarjan, siellä on kivoja nimiä joilla ajattelin Jekun poikueen nakerot nimetä ellen nyt sit keksi jotain muuta mukavaa. Nöpön poikaset nimesin Disney Klassikoiden mukaan, silläkin saralla olisi vielä hyviä nimiä hmmm..
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 29.07.11 - klo:06:40
Mulla on köyhtyneet ideat todellakin poikueiden teemojen suhteen  :kieli aakkosittain mennään, mut jos löytää jonkun hyvän teeman niin sitten ei oo tarpeeksi niitä tietyllä kirjaimella alkavia järkeviä nimiä  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 29.07.11 - klo:09:27
Meikäläisen teemoissa taas ei ole mitään järkeä.  xD  Ollaan mietitty jo hurjasti teemaa tälle uusimmalle, onneksi ei ole mitään rajoittamassa kun meillä ei ole koskaan ollut minkäänlaista fiksua järjestystä, aakkosia tai muutakaan vastaavaa. Ehkä me mennään tuonne konvehtipuolelle tällä kertaa, tai sitten jonnekin ihan muualle.  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minnaw 29.07.11 - klo:09:40
^Konvehdit  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 29.07.11 - klo:10:43
^^Nimenomaan konvehdeilta ne noissa kuvissaan näyttivätkin! Mmmmmm...Zabaglione :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Ramone 29.07.11 - klo:11:46
Meillä viimepoikue oli jotain merkkejä :)

u.Gant
u.Tommy Hilfiger
u.Paul Frank
u.Marc O'Polo
n.Diesel
n.Burberry
n.Peak Performance
n.Guess
n.Louis Vuitton
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 03.08.11 - klo:23:07
Jes, meidän lasten nimet on päätetty tänään ankaran miettimisen päätteeksi. :D

Teemaksi tuli amerikkalaisen Hershey's-firman suklaatuotteiden nimet.
Urokset:
Special Dark
Crispy Crunches
Champagne Truffle
Naaraat:
Cookies 'n' Creme
Filled with Caramel
Peanut Butter Bites
Honey Roasted
Raspberry Hugs
Chocolate Meltaway

 :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Minnaw 04.08.11 - klo:10:08
^Missä täällä on se "tykkää"-nappi!  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: AnsaLucia 04.08.11 - klo:10:23
ihanat nimet Marjutin suklailla  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 04.08.11 - klo:11:00
Marjutin naperot sai hyvät nimet :D  pitäisköhän minun luopua orjallisesta aakkosteemasta, niin saisin jotain järkeviä nimiä laitettua muksuille  :P
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 04.08.11 - klo:11:55
Mä en nimeä aakkosien mukaan. Jokaisella poikueella on meillä tunnuskirjaimensa, jotta ne pysyvät oikeassa järjestyksessä omissa kansioissani. En silti nimeä poikasia tunnuskirjaimen mukaan, jos mielessäni on jokin kiva teema  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 04.08.11 - klo:12:13
Mä iiiinhoan määrääviä alkukirjaimia ja muita rajoituksia! Teeman halua aina valita ja pysyä siinä, mutta haluan että jokaisen poikasen nimi on just sellainen mitä haluan.  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 04.08.11 - klo:13:21
Musta taas oli ihana laittaa vaan tosi helppoja nimejä näille pennuille, esim. kotiin jäävä Sateenkaaren Appelsiini. Pelkkä Appelsiini ois tylsä, mutta kun kasvinimi on suht pitkä, niin ei ite nimet voi olla kovin pitkiä...
: Re: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 14.08.11 - klo:19:20
Mä kun oon kasvatellut noin kolmea linjaa vieretysten ja sekaisinkin (ne lienee erillisiä linjoja tosin vain mun päässä, kun kuitenkin kaikki on vähintään jotain serkkuja ja enoja keskenään  :P ), niin oon erottanut ne siten, että kussakin linjassa kulkee oma nimeämisteema. Yksi linja menee aakkosilla, toinen musiikkiteemoilla ja kolmas, vanhin ja alkuperäinen linjani... On siinäkin teema mutten jaksa selittää sitä :D

Mutta joo, oon aina rakastanut nimien keksimistä, ja kirjoittelen niitä hirveät määrät ylös aina kun saan inspiksen, muun muassa leffoja kattellessani tai lukiessani tai mitä vaan. Mun ongelma vain on että NOI EI LISÄÄNNY.  XD Mulla on varastoissa vaikka millä määrin hienoja poikueteemoja joita en ahneuksissani sit tieten luovuta kellekään mutta en toisaalta ees tiiä, milloinka saisin tarpeeksi poikasia niitä käyttämään.   xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 14.08.11 - klo:19:23
Mulla meni hermo, joten ostin sellasen vihkosen missä on sivut aakkosittain, pistelen sinne nimiä ylös kun niitä tulee mieleen :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 14.08.11 - klo:21:01
^ Miksi mä en ole "keksinyt" tai viitsinyt tehdä tuota.  :roll: Edellisen poikasten kanssa oli nimiä vaikka millä mitalla mutta nyt en keksi edes mitään hirveän kiinnostavaa teemaa. Kääk. Tai semisti kiinnostaa nimetä leffojen nimillä, että jos sitten sillä mennään...
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 14.08.11 - klo:21:10
Nimesin viimeisimmän syrkkipoikueen kolmiosaisilla yhdyssanoilla. Tarkoitus oli että ajatus muuttuisi kesken sanaa. No jotain sinnepäin ny si.

Naaraat:
Linnunmaitobaari
Karkkihammaskeiju
Kermavaahtosammutin

Urokset:
Yhdyssanaseppo
Velipuolisuunnikas
Silkkipaperimies
Käyntikorttihai
Kyynärpääjohtaja
Hirmutekopyhä
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Katitar 14.08.11 - klo:21:55
mä oon aatellu eteneväni ihan tylsähkösti aakkosissa ilman mitään sen kummallisempaa teemaa. vaikkakin kyllä mä yritän nimiksi keksiä jotain, missä olis 'se jokin juttu' ettei ihan vaan olis: Aapo, Aatu, Aamu ja Amelia tai Bella, Bruno ja Benjamin jne.  :D

A - poikueen naperot meillä oli: UROKSET - Arctic flower (ainut husky), Almost an alien ja All ten points. NAARAAT -Automatic love, Angel touch ja All I’ve ever wanted.

B - poikueen mukelot oli: UROS - Big ego bigger heart. NAARAAT - Be my joy ja  Beauty-spot.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 14.08.11 - klo:22:30
^^ Hauskat nimet Saanan lapsilla
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 15.08.11 - klo:00:51
Meidän viimeisin robopoikue on Hugo, Helmut, Hildegard ja Hulda. Teemana arvattavasti H-kirjain  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: helmi 15.08.11 - klo:10:16
Piti alkaa ihan huvin vuoksi muistelemaan miten meillä on poikueet nimetty aikojen saatossa.  :D Onneksi noista vuosien 2005-2007 poikueista olin kirjoittanut nimet ylös, muuten en olisi varmaan edes muistanut.

Aluksi noudatin orjallisesti aakkosia ja ekat poikueet nimettiin aakkosten mukaan. Ensin nimet olivat yksiosaisia.

A-poikue:
- Asthore
- Adrienne
- Aimèe
- Attie

B-poikue:
- Brianna
- Bicoir

..ja sitten kaksiosaisia

C-poikue:
- Cassandra Cadhla
- Carlo Coinneach
- Ciara Casey
- Charlie Caomh

D-poikue:
- Deac Dempsey
- Duke Driscol
- Danny Daibheid
- Devin Dubhan
- Désirée Deidrie

E-poikue:
- Eslyn Eibhlín
- Ewan Eber

Viimeisten talvikkopoikueiden kohdalla päätin sitten olla noudattamatta enää aakkosteemaa vaan nimesin poikaset C.S.I.:n jaksojen mukaan.

C.S.I.1-poikue:
- Sounds Of Silence
- Weeping Willows
- Butterflied
- Living Legend

C.S.I.2-poikue:
- Jackpot
- Sweet Jane
- Who Shot Sherlock?
- Daddy's Little Girl
- Abra Cadaver

Ja nyt ensimmäisen syrkkipoikueeni kohdalla päätin nimetä poikaset laukkahevosten mukaan:
- Ruffian
- Cicada
- Zenyatta
- Bayakoa
- Exceller
- Forego

Jos/kun meille vielä poikasia tulee, niin ehkäpä nyt jatkan sitten F-kirjaimesta.  :) Tai sitten en, jos tulee joku sopiva teema mieleen.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: delfi76 15.08.11 - klo:13:35
Mulla on ollut teema poikueet eka oli Disney

Pojat:
Robin Hood
Peter Pan
Pinocchio
Tarzan
Bambi
Aladdin

Tytöt:
Prinsessa Ruusunen
Pieni Merenneito
Tuhkimo
Lumikki
Liisa ihmemaassa
Pocahontas

Jekun poikueen nimesin tänään. Teemana Maanlapset Jean. M. Uutinen-Auelin kirjasarja ja sen viimeinen osa

Pojat:
Jondalar
Willamar

Tytöt:
Aremina
Folara
Beladora
Nezzie
Ayla
Iza
Jerika
Marthona
Jonayla
Amelana
: Re: Poikueiden nimeäminen
: mirauh 15.08.11 - klo:20:25
^Voi noi Jekun muksujen nimet on tosi nätit!  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 16.08.11 - klo:19:29
Viimeisin talvikkopoikue sai hieman normaalista linjastani poikkeavat nimet, nyt que-teemalla eli nimiä jotka päättyvät tavuun "que".

normaali uros Goldilock's Grotesque
normaali naaras Goldilock's Discoteque
normaali naaras Goldilock's Cinemateque
normaali naaras Goldilock's Unique
normaali naaras Goldilock's Picturesque
normaali naaras Goldilock's Mystique
: Re: Poikueiden nimeäminen
: TiBe 17.08.11 - klo:02:06
Uskallankohan edes paljastaa näitä nimihirviöitä :P Nooh tälläiset tuli tälläkertaa valittua, mä niin tykkään tuosta latinaksi nimeämisestä joten täältä sitä taas tulee  :haha

Haukka teema:

Crystal's Circus Cyaneus = Sinisuohaukka

Kotka teema:

Crystal's..
Aquila Chrysaetos = Maakotka
Polemaetus Bellicosus = Gasellikotka
Haliaeetus Albicilla = Merikotka
Lophaetus Occipitalis = Töyhtökotka
Circaetus Gallicus = Käärmekotka
Terathopius Ecaudatus = Liitokotka

 :lov
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 17.08.11 - klo:21:20
^Sulla on aiemmin ollu kaikkia hauskoja ja suloisia nimiä ja nyt pistit tuommoiset nimihirviöt viattomille vavvoille. Pitää varmaan tehdä uusi sääntö, että liian vaikeanimisiä hamstereita ei saa ilmoittaa enää näyttelyihin tai ainakaan niitä ei saa palkita. :lol:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: TiBe 17.08.11 - klo:22:22
Näähän on ihan helppoja kunhan muutaman kerran lukee ääneen, eriasia on niiden muistaminen ulkoa  :D
On mulla nimihirviöitä ollut latinaksi ennenkin,hämähäkkejä ja pähkinöitäkin, esim. Brachypelma Smithi, Grammostola Rosea ja pähkinänä Arachis Hypogaea, Bertholletia Excelsa yms :p

Jospa mä taas seuraaville parille poikueelle laitan vaikka piskuisen helpommat nimet, mutta latinasta ei pääse eroon, aina se jostain "päänsä" nostaa  :mrgreen:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Maiju* 18.08.11 - klo:16:11
: "Saana"
^Sulla on aiemmin ollu kaikkia hauskoja ja suloisia nimiä ja nyt pistit tuommoiset nimihirviöt viattomille vavvoille. Pitää varmaan tehdä uusi sääntö, että liian vaikeanimisiä hamstereita ei saa ilmoittaa enää näyttelyihin tai ainakaan niitä ei saa palkita. :lol:
Mä voin tuua Saanalle lausumisohjeet latinasta.  :mrgreen:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: taruloru 19.08.11 - klo:13:16
Tylsän tylsän tylsä tää 30 kirjaimen rajoitus nimen pituudelle. Mulla oli vaikka mitä uusia ideoita ja rimpsuja mielessä, mut nimetään sitte tylsästi  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 22.08.11 - klo:12:04
^^^ Jee, TiBe, lätinä rulettaa! :D oon kauan suunnitellut latinalaisia nimiä minäkin, kun vaan saadaan niitä nimettäviä!

: "Maiju*"
: "Saana"
^Sulla on aiemmin ollu kaikkia hauskoja ja suloisia nimiä ja nyt pistit tuommoiset nimihirviöt viattomille vavvoille. Pitää varmaan tehdä uusi sääntö, että liian vaikeanimisiä hamstereita ei saa ilmoittaa enää näyttelyihin tai ainakaan niitä ei saa palkita. :lol:
Mä voin tuua Saanalle lausumisohjeet latinasta.  :mrgreen:

Kannatetaan :D tai ei kai siinä muuta ku C lausutaan K:na ja ae pitkänä E:nä ja sitten vähän veenyyteetään  xD Ja jos mentäis oikein pitkälle, niin vaatimuksena näyttelyilmoittautumisissa olis että latinankieliset nimet varustetaan niillä painottamismerkeillä, viivoilla vokaalien päällä, että lukija varmasti ymmärtää, miten lausutaan oikein. Niin ja kaikille toimihenkilöille pakollinen latinankurssi sit varmaan kanssa...  :P
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Marla 22.08.11 - klo:15:47
Kaikkienhan pitäisi opiskella latinasta vähintään alkeet! xD Mulla on pitänyt tulla latinankieliset nimet parillekin poikueelle, mutta olen aina vain skipannut ne - noita teemoja kun tuppaa olemaan useita per poikue.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 22.08.11 - klo:17:24
: "Marla"
Kaikkienhan pitäisi opiskella latinasta vähintään alkeet! xD

I agree!  :D Vaikka opiskeltunahan se on ihan kauhee kieli, niinku suomikin...
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 31.08.11 - klo:07:11
Alotin nyt sitten aakkoset. Eli A-poikue menossa jee.  ;)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Anzukka 31.08.11 - klo:12:12
Meillä syntyi 27. päivä F-lapset. Kumpa näille saisin keksittyä ihan kunnolliset nimet, sillä E-poikue sai omasta mielestäni hieman "kamalat" nimet. Tähän panostetaan sitten tuplana! :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Karvakorvathamsula 01.09.11 - klo:09:43
Mun edellinen poikue oli kans A-poikue, ja voin sanoo suoraa et aivan kauheet nimet keksin!  :mrgreen: Nyt kun jälkikäteen mietin, niin voisko olla kauheempia nimiä kun Alise, Alina, Apollo, Arthur... Siis lempinimenä must on hyvät, mut kun toi on se "virallinen" nimi. Vois olla edes _vähän_ hienommat  :D  No nyt sit tähän poikueeseen panostetaan!
: Re: Poikueiden nimeäminen
: spellcaster 01.09.11 - klo:10:26
Mä ajattelin ekalle poikueelle antaa ihan teemalla nimet, paljastan teeman sitten kun mitään poikasia mahdollisesti edes tulee  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: sirius151 08.09.11 - klo:12:05
Itse olen nimennyt/aion nimetä mm. Harry Potter-teemalla  xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 08.09.11 - klo:17:31
Seuraavasta poikueesta löytyy sitten Jim Morrisonia,Jimi Hendrixiä,Amy Leetä ja siitä jatkuu teema :D varmaan ihan puhkikulutettu teema, mutta haluasin omille poikasille käyttää. Sid Vicious jää todellakin kotiin  XD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 09.09.11 - klo:01:40
^ Mulla on ollut Jimi Hendrixin biisinnimillä poikue, mutta laulajien nimillä ei ihan heti tuu mitään mieleen  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: PiiaL 10.09.11 - klo:17:59
Meillä ollaan menossa O:ssa:

Balandine`s Orville, Orlando, Orbit, Opera, Odhiambo, Othello, Octavia, Oceana, Omega, Oberon ja Onyx.

Sittenku joskus jos pääsen aakkosten loppuun saakka, niin varmaan sitten keksin jotain muita teemoja. Nyt en osaa vielä irroittautua noiden kirjaimien orjallisesta seuraamisesta. :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Ely 10.09.11 - klo:18:17
Robojen kanssa päätin irrottautua aakkosteemasta ja mentiin nyt Blur-teemalla:

Slow Down
On Your Own
Beetlebum
Clover Over Dover

Mukuloita tuli vielä 4 lisää ja ne päädyin nimeämään Havaiji-teemalla:

Keanu
Mei
Kekoa
Noni
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Anonymous 16.09.11 - klo:00:49
Meillä oli viimesin poikue Roxetten biisien nimiä  :mrgreen:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 16.09.11 - klo:05:55
Nimesinpä talvikkopoikueen, vaikken tiedä vielä sukupuolia. Nämä nimet vaan sopivat aikalailla molemmille sukupuolille.

Latinalaisia sanontoja siis.
safiiri Goldilock's Vae Victis (voi voitettuja)
safiiri Goldilock's Veni Vidi Vici (tulin, näin, voitin)
normaali Goldilock's O Tempora, O Mores (oi aikoja, oi tapoja)
normaali Goldilock's Deus Ex Machina (jumala koneesta)
normaali Goldilock's Alea Iacta Est (arpa on heitetty)
normaali Goldilock's Amantes Amentes (rakastuneet ovat järjettömiä)
normaali Goldilock's Carpe Diem (tartu hetkeen)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Mustikkamaan 16.09.11 - klo:07:27
^Otanpa noi sit pois omasta nimilistastani  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 16.09.11 - klo:13:04
Me aiotaan nimetä tämä neljän mukulan poikue tämän quoten ilkiöiden mukaan!

"Why is the Evil always an "Ancient Evil"?
Is there ever a "New Sparkly Evil"?
Or even a "New and Improved but Slightly Tarnished Evil"?
What about an "Adolescent Evil"? We can watch it grow up and become the Evil it was always meant to be."


Toivottavasti eivät sitten elä nimiensä mukaan.  xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 16.09.11 - klo:16:38
^Kiva hamsteri sit nimeltään New and Improved but Slightly Tarnished Evil.  :D  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 16.09.11 - klo:18:11
: "Vevve"
^Kiva hamsteri sit nimeltään New and Improved but Slightly Tarnished Evil.  :D  :D
Ajattelin ehkä vähän lyhentää sen vaikkapa vain New and Improvediksi!  :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Maiju* 28.09.11 - klo:10:51
Jatkossa meidän talvikkonaperot saa nimensä Frasier-sarjan jaksojen mukaan.  :p
: Re: Poikueiden nimeäminen
: TiBe 28.09.11 - klo:12:02
Meillä olisi seuraavaksi tulossa poikueelle nimet vanhoista lentokoneista  :)
Kotiin jätän ne mitä edesmennyt pappa nuorudessaan lensi  :sydan

Eli tällaista...
Messerschmitt
Bristol Blenhein
Fouga Magister
Draken
Martinsyde Buzzard
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 29.09.11 - klo:16:53
^ Vähänkö hieno teema, ihana  :mrgreen:

Mun luovuus on ilmeisesti lakossa, sillä nimesin taas järjestys kirjaimen mukaan, vähänkö tylsää  :kieli

No, ehkä vielä joku siisti teema putkahtaa päähän.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 29.09.11 - klo:19:35
: "TiBe"
Meillä olisi seuraavaksi tulossa poikueelle nimet vanhoista lentokoneista  :)
Kotiin jätän ne mitä edesmennyt pappa nuorudessaan lensi  :sydan
Mustaki tää on hieno ja henkilökohtanen idea. Mitä mieltä pappa muuten oli tai olisi hamstereista? :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 04.10.11 - klo:10:27
Tässä meidän beet:

Sateenkaaren Ben, Benjamin, Belladonna, Belle, Bianca, Bonnie, Betty, Brenda ja Bee.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Rose 04.10.11 - klo:21:27
Tämä eka poikue sai nimensä a-teemalla elikkä Alessa, Anastasia, Adelina, Aurelia, Alaska, Aleksei, ja Amigo. Ens poikue saa kyllä ihan varmasti paremmalla/kekseliäämällä teemalla nimensä. :D
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Anzukka 04.10.11 - klo:23:08
Minusta on ihan toimiva tuo ABC- tekniikka. Pysyy ainakin järjestyksessä ja perillä vauva-asioista, eikä tarvitse miettiä päätä puhki hyvää teemaa ;) Itselläni ABC-järjestelmän mukaan mennään mutta en ole vielä jälkeenpäin mietittynä ole ollut kovin tyytyväinen moneen nimeen. :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Maiju* 05.10.11 - klo:09:42
Meidän naperoilla on tälläiset nimet;

The Good Son, safiiri uros
Space Quest, safiiri uros
Dinner At Eight, safiiri uros
I Hate Frasier Crane, safiiri uros
Here's Looking At You, safiiri uros
The Crucible, safiiri uros
Call Me Irresponsible, helmiäissafiiri naaras

1-kaudesta alkaen mennään siis Frasier-jaksojen mukaan, joten muuta yhtenevää teemaa noissa ei ole.  ;)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: TiBe 06.10.11 - klo:16:06
Saana- Papan mielipide hamstereista oli sama kuin miehillä yleensä :) Se oli jopa sitä mieltä, että jospa nää mun monta vuotta kestäneet vatsa ongelmat johtuukin hamstereita , ehdotti että hävitä kaikki hamsterit niin jos vatsakin parantuisi  xD

Tosin lääkäri sano mulle tossa joku aika sitten, että kun mulla on kani, niin tutkitaan kilpirauhasarvot uusiksi, koska ne oli aikaisemmin tutkittu kaninvasta-aineella. Että jos se kanin olemassaolo häiritsee niiden arvojen mittausta. No toisella testitavalla ne oli vähän huonommat ne mun arvot, mutta saatto olla muutenkin muuttuneet edellisestä mittauskerrasta, mutta lääkitys alotettiin kuitenkin, joten toisaalta papan mielipiteessä saattoi ollakkin jotain ihan oikein, mutta eläin väärin  :lov
: Re: Poikueiden nimeäminen
: karov 11.10.11 - klo:00:01
Meidän 6-päinen poikue ois alustavasti syrkeillä tämmöne:

n. Savannah Syyskimara
n. Sharon Syyssointu
n. Stephanie Syysunelma
n. Samantha Syyspihlaja

u. Silvester Syysaatos
u. Sebastian Syysprinssi

 :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Anzukka 12.10.11 - klo:11:52
^Karolla on aina niin kivat nimet. :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 20.10.11 - klo:08:49
G-lapset nimetty.

n. Janis Lyn Joplin
n. Madonna
n. Pink Floyd

u. Jim Morrison
u. Sid Vicious
u. Kurt Cobain

 :P
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Anzukka 20.10.11 - klo:09:33
^Sielläpä on paljon noita G-kirjaimia!! :D Ihanat nimet.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 20.10.11 - klo:14:43
Mulla ois nyt ilmeisesti aikas monta C-pentua nimettävänä... Hankalia nämä erikoisemmat kirjaimet, varsinkin kun tykkäisin nimetä suomeksi, B-pentujenkin kohdalla tein kyllä poikkeuksen...
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 20.10.11 - klo:21:14
^Käytä c:tä ässänä. Vaikka Cisilisko tms... :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 20.10.11 - klo:22:17
Joo tai K:na niin tulee ihanan juntteja nimiä esim Cullervo  xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 20.10.11 - klo:22:23
Nyt on B-poikue nimetty. Kotiin jää tietysti Bel Air Ice Cream.  :P
: Re: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 19.11.11 - klo:21:49
Sainpas aikaiseksi ristiä C-poikaset. Nimet ovat olleet jo vuoden verran valmiina, mutten osannut oikein päättää, kenestä tulee kukakin.  :P  Vaikka näitä latinapoikueita on viime aikoina tupsahdellut aika ankarasti, pitäydyin kuitenkin suunnitelmassani eli C(latina)-poikueessa, kun jo viime syksynä latinankurssilla väänsin nimet kasaan. Kyllä niissä vähän mun latinafriikkiys näkyy, ääntämisohjeet ja kaikki meni papereihin.  XD  Piipaa, ja näköjään tähänkin!

Urokset
Regalis Cognitio, normaali - latinan "oivallus, tunteminen, tieto"
Regalis Ceterum Censeo, normaali - lat. "muuten olen sitä mieltä"; laus. "keeterum keenseoo"
Regalis Cygnaeus, safiiri - latinank. suomal. sukunimi, suom. "joutsen"; laus. "kygneeus"
Regalis Chydenius, safiiri - latinank. suomal. sukunimi; laus. "kydeenius"

Naaraat
Regalis Carthago, normaali - tän varmaan kaik tietää, se historiallinen citi lähellä nyky-Tunisia
Regalis Concordia, normaali - lat. "sopu, sovinto, sopusointu"
Regalis Causalia, normaali - lat. "syy-seuraussuhde"  XD  (tämä johtuu opinnoistani, meillä hoetaan kausaliaa)
Regalis Centuria, normaali - lat. "kenturia", legioonan sotaväenosasto, johon kuului 60 miestä

Palkintojenjakajien ei sitten tarvitse olla huolissaan... Nämä poikaset eivät ehkä ole ihan sitä kirkkainta näyttelytähtisarjaa. Ainakaan tällä hetkellä.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: TiBe 19.11.11 - klo:22:53
Pitäisköhän munkin paljastaa tämänhetkisten poikasten nimet :P
Aloitetaan vanhimmasta nuorimpaan poikueeseen:

Poisonblack teema:
normaali naaras- Soul In Flames
normaali uros- The Darkest Lie
normaali uros- Hatelove
normaali uros- Sun Shines Black

Kiroileva Siili teema:
normaali uros- Uskomatoon Elukka
normaali uros- Moo Mitää Häjyylly
normaali naaras- No Voi Ny Yhyren Kerran
normaali naaras- Kuunteleksää Eres
normaali naaras- Noku Soot Tuollaanen
normaali naaras- Aiva Maharotoon

Lohikäärme pelejä nintendolta,vuodelta suuri käpysota.. teema:
normaali naaras- Dragon Spirit
helmiäisnormaali naaras- Dragon Fighter
helmiäisnormaali naaras- Dragon Ninja
helmiäisnormaali uros- Dragon Buster
helmiäisnormaali uros- Dragon Warrior

Taru sormusten herrasta teema:
normaali naaras- Noitakuningas
normaali naaras- Hallavaharja
helmiäissafiiri naaras- Lumivuo
helmiäissafiiri uros- Valkoinen Ratsastaja
helmiäissafiiri uros- Valkoinen Velho

Sellasta tällä kertaa  :mrgreen:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 01.12.11 - klo:00:21
No me nyt tässä vuoronperään Tiben kanssa postaillaan.  :P
Mä oon ollut aivan pähkinöissä noista meidän helmilapsista. Edelliset helmet syntyivät meillä kesällä 2006! Ja kyllä näitä on yritettykin. Tuli värisuorapoikue, talvisaikaan, niin oli nimettävä väreihinkin sopivalla talviteemalla.

u. Regalis Nietos (helmiäisnormaali)
n. Regalis Kinos (helmiäisnormaali)
u. Regalis Vitilumi (helmiäissafiiri)
u. Regalis Rospuutto (normaali)
u. Regalis Hankikanto (safiiri)

Rospuutto tarkoittaa kelirikkoa, vitilumi on uusi, koskematon, puhdas lumi. :) Kaikki sanoja, jotka maistuu mun suussa niin ihanalle, että sopivat ihanille lapsillekin. :lov
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 01.12.11 - klo:06:56
Meillä nyt H-poikueen kaksi naarasmuksua saivat nimekseen Hantaywee Heartbreaker & Heavenly Harmony.  ;)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Meven 09.12.11 - klo:08:38
Jos nimeätte esimerkiksi englanninkielisillä kirjan, elokuvan tai pelien nimillä, niin mietittekö sanojen merkitystä suomeksi?

Itse mietin (innostuksissani aivan liian ajoissa) jo nimiä, ja ajattelin A-poikueeseen Assassins Greed -nimeä sen pelin mukaan. Sitten vasta aloin miettiä, että sehän on karkeasti suomennettuna Salamurhaajan ahneus/jano.

Eli mitä mieltä olette tästä esimerkistä, laittaisitteko silti nimeksi vai onko se liian "mauton"? Missä menee teillä raja?

// Nyt kyllä hokasin, että lasketaanko tämä kasvattajanimelliseksi liitteeksi jo? Vaikka kyseessä onkin peli ja alkuosa tulee siten tietysti vain yhdelle?
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Ely 09.12.11 - klo:09:25
Pidän aina mielessä myös nimien merkitykset ennen kun laitan ne papereihin, monia nimiä on tullut karsittua juuri siksi että saattavat olla turhan karuja tai hölmöjä suomeksi :D Usein poimin nimiä Heroes of Newerth-pelistä, mm. Chipper ja Emerald Warden ovat päässeet papereihin asti, seuraavaan poikueeseen tulee ainakin Gemini ja Glacius.  :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: PiiaL 09.12.11 - klo:11:00
Minä olen nyt tyytynyt ihan yksinkertaisiin, yksiosaisiin nimiin kasvinimen saatuani, kun onhan noilla nimillä nyt kasvattajanimen kanssa ihan tarpeeksi pituutta. Oma kriteerini nimille on vain se, että niiden pitää olla jollain lailla nättejä, hienoja tai oivaltavia ja hirmu suomalaismaisia nimiä en suosi. Se on kasvattajan silmässä millä lailla sen oman lajinsa näkee ja nimeämisessä se itselläni ainakin näkyy.

P-poikue:
Poijulit: Balandine's Pendulum, Paleface, Peccadillo, Peacock ja Porsche
Tyttelit: Balandine's Pamela, Pandora, Priscilla, Prudence, Polyester, Picabo ja Pearline
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 09.12.11 - klo:15:02
: "Meven"
ajattelin A-poikueeseen Assassins Greed -nimeä sen pelin mukaan.

// Nyt kyllä hokasin, että lasketaanko tämä kasvattajanimelliseksi liitteeksi jo? Vaikka kyseessä onkin peli ja alkuosa tulee siten tietysti vain yhdelle?
On liian kasvattajanimimäinen tuo nimen alkuosa.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Meven 09.12.11 - klo:15:07
: "Saana"
: "Meven"
ajattelin A-poikueeseen Assassins Greed -nimeä sen pelin mukaan.

// Nyt kyllä hokasin, että lasketaanko tämä kasvattajanimelliseksi liitteeksi jo? Vaikka kyseessä onkin peli ja alkuosa tulee siten tietysti vain yhdelle?
On liian kasvattajanimimäinen tuo nimen alkuosa.

Njoo, onneksi on sitten muitakin paljon keksittynä, eikä tuota ehkä muutenkaan ois suomennoksen takia sitten viitsinyt käyttää. (:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Saana 09.12.11 - klo:15:20
^Voihan sitä nimeä aina väännellä muutenkin sellaiseksi, että se on sopiva. Poistaa kasvattajanimimäisen alkuosan ja muuttelee kirjaiten paikkoja tms. Persoonalliset itse keksityt nimet ovat aina parhaita. :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Ely 12.12.11 - klo:18:32
Tällaisia nimiä tuli tuumattua G-poikueelle:

Lavender's Glacius
Lavender's Genie
Lavender's Gemini
Lavender's Gremlin
Lavender's Gizmo
Lavender's Goji
Lavender's GlaDOS
Lavender's Gift
Lavender's Ginseng
Lavender's Gretel
: Re: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 30.12.11 - klo:13:44
Meidän poikue nimettiin Ankkalinnan asukkaitten nimillä (on muuten miesvaltaista sakkia siellä, urosvaltaiselle poikueelle olisi nimet löytyny helpommin)

Kultu Kimallus
Milla Magia
Vieno Vipunen
Matami Mimmi
Neiti Näpsä
Matilda MacAnkka
Hortensia MacAnkka
Liinu
Klaara Kotko
Della Ankka
Simo Sisu
Superhessu
Kroisos Pennonen
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Hilmeliini 20.02.12 - klo:00:34
: "Ramone"
Meillä viimepoikue oli jotain merkkejä :)

u.Gant
u.Tommy Hilfiger
u.Paul Frank
u.Marc O'Polo
n.Diesel
n.Burberry
n.Peak Performance
n.Guess
n.Louis Vuitton

menee vähän OT:ksi, mutta olikohan tuo Louis Vuitton hopsu? jos oli, se on melko varmasti se sama, jonka poikaset meidän urhon kanssa syntyivät 6vrk sitten  :)

itse suosin persoonallisia, usein suomalaisia nimiä, kuten tuo meidän paljon naurettu Pouta Poskikarva. En sentään aio nimetä ketään Nasse Napanöyhdäksi tai Masa Mahakarvaksi  xD  aina nimetessä koitan miettiä nimeä jota ei muilla varmasti ole ja joka ehkä jäisi mieleen ja kuvaisi hamsteria ehkä jotenkin. Pouta Poskikarva kuvaa poitsua nyt ehkä sillä tavalla, että sen poskissa on, ylläriylläri, karvoja!  xD  urhoa hakiessa oli poutainen sää pitkästä aikaa pitkän sateen jälkeen ja yhden ystäväni nimi on pouta, joten silläkin oli vaikutusta asiaan.
en yleensä pysy teemoissa, mutta koitan ainakin saada kaikille esim kaksiosaiset nimet tai nimen loppuosaksi jonkin karvan ( xD ), kukan tms.

en vaan tajua, miten varsinkin hiiri-ihmiset naureskelevat Pouta Poskikarvalle, onhan niitä Unelmien Poikamiehiä ja Nikulan-Jonejakin  xD
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Hilmeliini 20.02.12 - klo:00:59
Mietin tässä tuolle kotiin jäävälle tytölle nimeä ja keksin sitten yhden: Talven Kaunein Kuurakukka.  :sydan  mahtaakohan olla liian kasvattajanimimäinen??

emän nimi on Louis Vuitton, niin voisikohan laittaa tyyliin Louis Lumienkeli jne, meneekö liian kasvattajanimimäiseksi, Louis kun on nimi :D

hei vitsi, ihan pakko laittaa sinne Louis Lumienkeli!  :D  :sydan
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 20.02.12 - klo:09:30
^ "Talven"- on liian kasvattajanimimäinen.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Rukyo 20.02.12 - klo:14:57
Oon suunnitellu et Islan tuleva poikue vois nimetä Stravaganza (http://http://en.wikipedia.org/wiki/Stravaganza_(series)) nimisen kirjasarjan mukaan ja tost linkist pääsee kattoo minkäs nimisii henkilöi oikee kirjasarjassa on. Jos ton mukaan nimeen poikaset nii suht varmoja nimiä on Arianna, Niccolo ja Falco.

Sit oon taas miettiny et voisin nimetä Rhapsody of fire nimisen bändin lyriikoista löytyvien henkilöiden mukaan, mut en oo bongannu tähä mennees sielt ku miestennimiä :/ Joita ovat mm. Arwaren, Aresius, Thanor ja Iras.

Luulen kuitenki et mä vaa heittelen noit nimii sekasin :D Et ei ois mtn tiettyä teemaa.
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Maiju* 21.02.12 - klo:16:31
Meillä mennään Frasier-jaksojen mukaan sekä drinkkien nimillä. :)
Drinkkilapset ei ainakaan heti lopu kesken, siitä pitää huolen 1001 drinkkiä kirja.  :mrgreen:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 23.02.12 - klo:19:33
Eka kinkkipoikue sai nimensä Venäjän/Neuvostoliiton kaupunkien mukaan:

normaali naaras Murmansk
normaali naaras Petroskoi
normaali laikukas naaras Novosibirsk
normaali laikukas naaras Jekaterinburg
normaali laikukas uros Leningrad
normaali laikukas uros Vladivostok
: Re: Poikueiden nimeäminen
: sarsu 24.02.12 - klo:13:18
Meillä ollut Hindulaiset jumalat ja drinkit, tämän kolmannen poikueen nimeän nyt vaan sekalaisesti kun ei tullut kuin kolme muksua. Musta tuntuu, etten ikinä tule menemään aakkosittain kun tuntuu niin pirun vaikealta keksiä semmoisia nimiä, jotka edes kuullostaisivat joltain muulta kuin Matti Meikäläinen.  :roll:
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 24.02.12 - klo:18:04
Meillä E-pentujen nimet liittyvät jollainlailla musiikkiin:

Sateenkaaren Elastinen
Sateenkaaren Elonkerjuu
Sateenkaaren Eppu Normaali
Sateenkaaren Erin
Sateenkaaren E-type
Sateenkaaren Ezkimo
Sateenkaaren Enya
Sateenkaaren Elvis
: Re: Poikueiden nimeäminen
: KaisaM. 24.02.12 - klo:20:28
Jessin poikaset on Haloo Helsinki!-poikue:
Kuule Minua (lk kyyhkynharmaa vkkk)
Hukatut Miljoonat (lk kyyhkynharmaa vn u)
Viimeinen Maalissa (pk musta valkotäplikäs u)
Kaaos Ei Karkaa (lk musta vkkk valkotäplikäs n)
Potkulaudalla Pariisiin (pk kyyhkynharmaa u)
Valherakkaus (lk kyyhkynharmaa kk n)
Melkein Sekaisin (lk musta valkotäplikäs u)
Yksi Ilta Unohdusta (lk kyyhkynharmaa vn u)
Mun Sydän Sanoo Niin (lk musta vkkk n)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: Rukyo 25.02.12 - klo:12:33
Hei mulle tuli iha jostain puskan takaa idea nimetä toi tuleva poikue alkuaineiden mukaan (esim. Copper = kupari) mut onkstää iha tyhmä idea? Pitäiskö vaa pysyy tos alkuperäses suunnitelmas, mielipiteitä? :)
: Re: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 26.02.12 - klo:12:04
Mä nimesin yhden poikueen alkuaineiden mukaan, kyl se ihan toimi  :)
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: mirauh 24.03.12 - klo:14:46
Meidän Ämmät esikoispoikue nimettin tänään  :sydan:

Mercurial Merrier, pk creme uros
Maximized Magnum, pk musta uros
Mermento Mori, pk luonnonvalkonen uros
Marion Merluche, pk luonnonvalkonen/creme vn uros
Missouri Moseley, pk hopeanharmaa umborous uros
Maeglin Maccabee, pk hopeasoopeli vn naaras
Monnow Maureen, pk hopeanharmaa vn naaras
Marilou Mascadet, pkr musta naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 27.03.12 - klo:23:52
Teemanimeämiset jatkukoot - en tykkää keksiä samalla kirjaimella alkavia nimiä - muut saa pitää ne jutut itsellään. Meillä hamsunpoikaset nimetään älyvapaasti!  :futschlach: Tällä kertaa teemana Mass Effect -pelisarja.

Kasumi Goto, naaras
Liara T'Soni, naaras
Tali'Zorah vas Neema, naaras
Garrus Vakarian, uros
Mordin Solus, uros
Thane Krios, uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 28.03.12 - klo:05:41
Ja minä haluaisin nimetä teeman mukaan, mutten keksi mitään järkevää, joten mennään tylsästi aakkosjärjestyksessä  :nuija:

I-poikue

Urokset
Wonderland's  Iron Fist, Illusion,Ice & Indigo.

Naaraat
Wonderland’s Inka, Iceheart,Iris,Irén & Isa.

J-poikue

Urokset
Wonderland's Jax, Jigsaw, Jazz,Jackpot,Jadon & Jadwidga.

naaraat

Wonderland’s Java,Juno,Jasna,Jodie & Jinglebell.

Oli siis ihan pakko ujuttaa mukaan yks lempparivaatemerkkini Iron Fist ja SAW-leffoista Jigsaw  :enkeli:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: -carita- 29.03.12 - klo:23:01
Meidän S-poikue

Spring Breeze, Naaras
Sinful Simon, Uros
Skip To M Lou, Naaras
Spicy Touch, Naaras
Second Chance, Uros
Silver Fizz, Naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 26.04.12 - klo:11:35
Meidän G:t sai nimet:

Sateenkaaren Gaunokainen, creme naaras
Sateenkaaren Geijukainen, creme naaras
Sateenkaaren Gesäkissa, creme naaras
Sateenkaaren Gomistus, creme uros
Sateenkaaren Gapinallinen, creme uros
Sateenkaaren Guolematon, creme uros
Sateenkaaren Gummallinen, creme uros
Sateenkaaren Gultakimpale, creme uros
Sateenkaaren Gylmäkalle, creme uros
Sateenkaaren Gesytön, creme uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Ely 26.04.12 - klo:12:43
Ajattelin kinkkipoikueita alkaa nimeämään myös aakkosteemoittain, mutta sen sijaan että esim. A-poikueen poikaset olisivat A:lla alkavia, kirjainteemasta päätän todellisen teeman  :icon_cheesygrin: Eli A-poikue saa teemakseen Avaruuden :)
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 27.04.12 - klo:08:17
Meillä on tullut nyt paljon poikueita, joita olen nimennyt sitä mukaa kuin sukupuolet saatu selville. Tässä nimiä :)

Red Dead Redemption -konsolipelin maailman paikannimiä kiinareille:
normaali uros Rathskeller Fork
normaali uros Gaptooth Ridge
normaali naaras Manzanita Post

Roboille perus kirjainteemat, tällä kertaa vähän nimien tyyliä vaihdellen. Ranskalaisia nimiä, venäläisiä paikannimiä ja afroamerikkalaistyylisiä nimiä.
creme uros Goldilock's Juri
creme uros Goldilock's Jerome
creme uros Goldilock's Jacques
normaali uros Goldilock's Joel
normaali naaras Goldilock's Josephine
creme uros Goldilock's Kalashnikov
normaali uros Goldilock's Kropotkin
normaali uros Goldilock's Kradnikov
normaali naaras Goldilock's Krasavino
normaali naaras Goldilock's Kaspiysk
res laikukas uros Goldilock's Leroyce
normaali uros Goldilock's Lamarcus
normaali naaras Goldilock's Lashaya
normaali naaras Goldilock's Lakeesha

Vielä on nimeämättä 2 robopoikuetta (M ja N) ja yksi talvikkopoikue. Talvikoille ajattelin teemaksi Kraftwerk-yhtyettä.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sazki 02.05.12 - klo:23:25
Meidän poikaset sai 2 osaiset kreikkalaiset nimet  :haha:
Abrax Agrippas, lks musta
Adelfa Alexandra, lks musta
Aglaia Akakallis*, lks musta laikukas  :sydan:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 08.05.12 - klo:18:47
Loppujenlopuksi meidän I-muksut sai nimekseen, simppelit nimet  :icon_cheesygrin:
u. Wonderland's Iron Fist
u. Wonderland's  Illusion
u. Wonderland's Imagination
n. Wonderland's Irén
n. Wonderland's Inka
n. Wonderland's Iraya
n. Wonderland's Iceheart
n. Wonderland's Isa

Ekoille sinisille sit vähän fiinimmät nimet:

u.Wonderland's Joyful Jigsaw
u.Wonderland's Just a Jackpot
u.Wonderland's Jubilant Jadwiga
n.Wonderland's Blueblood Jade
n.Wonderland's Jumbled Juno
n.Wonderland's Jazzy Java
n.Wonderland's Jammed Jinga
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Janzu 16.05.12 - klo:15:40
Meidän 1. poikueen lasten nimet

 Jigyeoun Yaegin - pk soopeli n.
 Naega Michyeogayo - pkr soopeli n.
 Urineun Areumdawonneunde - lk soopeli u.
 Naega Jeil Jal Naga - lkr soopeli u.
 Amudo Deutji Anha - Pk soopeli n.
 Neol Ijeumyeon - pk creme naaras
 Da Kkeutnal Geot Gata - pkr soopeli n.
 Michil Geot Gateunde - lk soopeli n.
 Da Gachi Nolja - lk creme u.

 :hauskaa:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Rose 16.05.12 - klo:22:50
Meidän b-poikueen muksut sai Bruno Marsin biisien teemalla nimet :) Jotka on nyt suurinpiirtein seuraavanlaiset:

Marry You, pk normaali
Runaway, pk creme
Long Distance, pk creme
Stay With Me, pks normaali
Just The Way You Are, pk normaali
Liquor Store Blues, pk cinnamon
Rest Of My Life, pks ps creme
Count On Me, pk cinnamon
It Will Rain, pk creme
Talking To The Moon, pks normaali
Dream Taker, pk creme
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Janika S. 18.05.12 - klo:10:20
G-poikaset saivat nimikseen.

Gabriel Gomistus & Giselle Glitter  :icon_e_wink:

Mulla on aivan onnettoman huono mielikuvitus, eikä meinaa nimiä keksiä sitten millään.
 
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 18.05.12 - klo:12:05
Vielä pari toukokuun alun poikuetta:

N-poikue
normaali uros Goldilock's Nantucket
creme uros Goldilock's Navasota
creme uros Goldilock's Nebraska
creme naaras Goldilock's Nevada
creme naaras Goldilock's Norwich
normaali naaras Goldilock's Nashville

O-poikue
creme uros Goldilock's Odhiambo
normaali uros Goldilock's Olufemi
creme naaras Goldilock's Onyeka
normaali naaras Goldilock's Omolara

P-poikue
normaali uros Goldilock's Pasadena
normaali uros Goldilock's Philadelphia
normaali naaras Goldilock's Providence
normaali naaras Goldilock's Palmdale
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 03.06.12 - klo:23:17
Peliteemalla mennään edelleen.  :msilly:  Tosin kerrankin nimissä on jotain yhteneväisyyttä, kaikki loppuu gami-päätteeseen!

?kami -poikue
Choux Puffs Nuregami pk musta kilpikonna naaras
Choux Puffs Yumigami pk musta naaras
Choux Puffs Moegami pk suklaa uros
Choux Puffs Kazegami pk suklaa uros
Choux Puffs Bakugami pk musta-keltainen uros
Choux Puffs Hanagami pk musta-keltainen uros
Choux Puffs Tachigami pk suklaa-keltainen uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sazki 06.06.12 - klo:17:24
B-poikue

Becca Bethzetha
Bazia Bonfilia
Bella Benedetta
Bertta Brunilda
Beck Benediktos
Bolt Boanerges
 :yes:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: jensku 07.06.12 - klo:00:31
Meidänkin muksut sai nimet.  :icon_smile:
Teema: Abba

Dancing Queen - pk creme valkotäpläinen, naaras
Fernando - ? creme, uros
Super Truper - ? soopeli, uros
I Have a Dream - ? soopeli valkotäpläinen, uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Hilmeliini 01.08.12 - klo:19:46
Meidän poikaset sai 2 osaiset kreikkalaiset nimet  :haha:
Abrax Agrippas, lk musta vt
Adelfa Alexandra, pk musta vt
Aglaia Akakallis, pks musta laikukas  :sydan:

Abrax, joka on muuten lkS musta vt ;D
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 02.08.12 - klo:09:16
Mä nimesin viimeks syntyneen poikueen saturnuksen kuiden mukaan. Meinaan nimetä vielä toisenkin poikueen samalla teemalla, saturnuksella riittää kuita  :tongu:

Roudan Atlas - lk, cinnamon - uros
Roudan Japetus - lk satiini, cinnamon - uros
Roudan Pandora - pk satiini, cinnamon - naaras
Roudan Telesto - lk, cinnamon - naaras
Roudan Helene - lk satiini, normaali - naaras
Roudan Pallene - lk satiini, normaali - naaras
Roudan Loge - lk satiini, normaali - naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 02.08.12 - klo:09:24
Meidän kaks hopeista naapettia, k-poikue. oli haastavaa keksiä nimiä  :nuija:

Wonderland's Key Of Inferno
Wonderland's Key Of Narnia
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 01.09.12 - klo:04:31
Vähän hassua nimetä poikasia, kun ne ovat juuri syntyneet, mutta kun nimeäminen on niin kovin kivaa  :nuija:  :hyper:

Pirates Of Caribbean-leffoista tutun Itä-Intian Kauppakomppanian laivojen nimet talvikoille siis:
Goldilock's Dauntless
Goldilock's Endeavour
Goldilock's Interceptor
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Hilmeliini 01.09.12 - klo:17:29
Viime poikueeseen ei mitään nimiteemaa löytynyt sitten mistään. Poikaset saivat siis seuraavanlaiset nimet:

Entten Tentten Teelika Mentten, lk hopeanharmaa naaras
Hissun Kissun Vaapula Vissun, lk hopeanharmaa uros
Maisa-Kaarina Kissankello, lk normaali naaras
Untamo Uni-Nunnu, lk luonnonvalkoinen uros

 :hauskaa:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 10.09.12 - klo:23:47
Ei ois kannattanut nimetä poikasia heti niiden synnyttyä, tietysti ne sit kuolee heti  :anksti:

Yhden poikasen poikueiden nimeäminen on muuten hankalaa!  :nuija: Mulla on valmiita nimiteemoja valmiina koneella, mutta en haluaisi "tuhlata" niitä poikueisiin joissa on vain yksi penska. Nyt nimesin sitten tämän kiinari Kwo's Christianian ja Goldilock's Petroskoin ainokaisen emonsa nimen mukaisesti Goldilock's Neglinkaksi. Neglinka on joki, joka virtaa Petroskoin kaupungin läpi.  :icon_smile:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 17.10.12 - klo:14:06
Ai niin pitäs varmaan huomenna tulostella poikasille paprut ku ensimmäiset lähtee uuteen kotiin, miten niin jäänyt vähän viime tippaan  :enkeli:

I-pennut ovat
Sateekaaren Illuusia
Ipanapa
Inkalilja
Itse Ihanuus
Ismeralda
Itse Ilkimys
Ihmemies
Intiaanipäällikkö
Iltatähti
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Janzu 19.10.12 - klo:01:00
Meidän 29.9 syntyneen mustan poikueen nimet Kpop-hittibiisit -teemalla.

Oppa Oppa
Electric Shock
Fantastic Baby
Gangnam Style
Haru Haru
One of a Kind
Bo Peep Bo Peep
Mr Simple
RingDingDong
Lovey-Dovey
Sexy Free & Single
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 19.10.12 - klo:21:47
^Juu kiva, nyt soi koko yön Haru Haru päässä...  :no:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 20.10.12 - klo:16:59

^^ Meillä lapsoset yuutubettaa niin ankarasti Gangnam Styleä, että puolitoistavuotiaskin alkoi eilen laulaa ja tanssia sitä  :icon_rolleyes:  Kaiken huipuksi työkaveri lähti just pariksi kuukaudeksi Korean toimistollemme , osoite Gangnam-ro... Noh, jos saisi jälkikasvulle jotain tuliaisia  :icon_mrgreen:

Olipa taas irti aiheesta, mutta Illuusiaa odotellessa  :hyper:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 21.10.12 - klo:15:32
Vähän vielä asiaan liittymättömästi; Gangnamhan on siis Etelä-Korean "muotialuetta" (jossa asustaa rikkaat ja muotitietoiset) jonka vuoksi ihan luonnollisesti siellä on Gangnam-alkuisia teitä.  :msilly:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Rukyo 22.10.12 - klo:18:13
Hei mä oon alkanu jo nyt suunnitella seuraavan poikueen nimiteemaa. Niin nimen alkuosahan ei saa olla kasvattajanimimäinen? Entä jos hamsulasten nimien loppuosa on sama, käykö se? Ajattelin jatkaa mun fysiikka-teemaa kun edellisessä poikueessa oli alkuaineita niit nyt olis sitten kvarkkeja ja leptoneja, eli tälläisiä:

- Up Quark
- Down Quark
- Charm Quark
- Strange Quark
- True Quark
- Beauty Quark
- Electron
- Muon
- Tau
- Electron neutrino
- Muon neutrino
- Tau neutrino

Onko nuo missä on loput samanlaisia sopivia?
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 22.10.12 - klo:19:20
Kyllä noitten pitäis mennä läpi rekisteröinnissä.
Säännöthän kieltää kasvattajanimimäisen alkuosan käytön mutta ei oo kielletty sitä että nimissä olis sama loppuosa. Useinhan jotain tiettyä teema noudattaessa tulee nimenomaan tuontyylisiä nimiä.

Esim. Saturnus, Neptunus, Uranus jne
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 22.10.12 - klo:19:56
Just yksi päivä luin näitä, joten pastean nyt tähän mitä SHY:n sivuilla sanotaan (taisi olla rekisteröinnin alavalikossa):

"Kasvattajanimimäisyys on rekisteröijän, näyttelyilmoittautumisten vastaanottajan sekä SHY:n hallituksen tulkittavissa. Käytännössä se kuitenkin tarkoittaa sitä, että hamsterin nimen jostakin tietystä osasta on tunnistettavissa sen kasvattajan henkilöllisyys. Tällaisia ovat esimerkiksi:
- poikasten nimen edessä on jokin omistusmuotoinen liite
- poikasen nimen perässä on jokin kasvattajanimeen viittaava liite
- useamman poikueen nimissä on jokin kasvattajanimeen viittaava, tunnusomainen nimenosa."

Tuossa siis sanotaan nimen lopustakin jotain, mutta lieneekö kvarkki kuitenkaan "kasvattajanimeen viittaava liite"  :icon_razz:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 24.10.12 - klo:13:16
HIJJJ! Fysiikkaa!  :icon_e_biggrin: Parhautta. Ei sillä, en enää jaksa fysiikkaa kun hetken sitä yliopistossa luin, mutta kyllä sieltä aina hamstereille kelpaa nimiä ottaa. Sieltäpäs saisikin muuten kunnolla cooleja outousnimiä!  :yea:

Mutta niin kovasti kuin leptoninimiä kannatankin, niin on aika todennäköistä, että tyssää. Kasvattajanimenhän voi ottaa myös takaliitteeksi. Harvinaista se on, kenties epäkäytännöllistäkin, mutta muistaakseni jollain gerbiileitä kasvattavalla oli ainakin jossain vaiheessa takaliitekasvattajanimi. Kvarkki tulkitaan kasvattajanimimäiseksi siinä missä mikä tahansa muukin sana.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 24.10.12 - klo:13:47
Mutta eikö pitäis mennä läpi noin jos ajatellaan että toi litania olisi yksi poikue. Ei kuitenkaan niin että muissa poikueissa on samat loppuosat, sen hylkäämisen ymmärtäisin?

Itselläni oli Ankkalinna-teemainen poikue jossa oli useampia joilla oli sukunimi Ankka ja kyllä ne hyväksyttiin eikä mielestäni olisi perusteita hylkäämiselle.

Muoks, olikin 1 Ankka ja 2 MacAnkkaa  :yes:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 24.10.12 - klo:22:32
Siitä kannattaa tietenkin etukäteen laittaa kyselyä rekkaajalle, ettei tarvitse papereita pyörittää useampaan kertaan. Nää kun on vähän tulkintakysymyksiä, riippuu ne myös esimerkiksi rekkaajasta ja vähän sellaisesta "yleisestä mielipiteestäkin" tai asenneilmastosta tai mikä se nyt olis... Johtuen just siitä että miten sen sit tulkitsee. Nyt on kai oltu vähän tarkempia ja tiukempia näissä jutuissa mikä on musta ihan jees.

Musta tuntuu, että on niitä hylkäilty vaikka tosiaan olisi yksikin poikue, vaikka vain osa poikuetta, hmm. Jos on useita poikasia samalla päätteellä poikueessa, niin jotenkin se mun korvaan kuulostaa siltä loppuliitteeltä. Mutta se tosiaan vähän riippuu. Rekkaajalta siis ite kysyisin etukäteen.  :peukku:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 26.10.12 - klo:14:52
L-poikueelle nimiä valmiiksi jo mietitty, onneksi kaverini joka ranskaa osaa auttoi antoi idean ranskankieliselle poikueelle, tuli ihan kivoja nimiä, ja loppuunsa niitä oli aika helppo keksiä, kun moni alkaa ranskankielessä "La".

Wonderland's Luminosité
Wonderland's Lumière
Wonderland's La Belle Liberté
Wonderland's  L'obscurité Lumineus
Wonderland's Langueur Tranquille
Wonderland's La Lanterne Rouge
Wonderland's La Peine Douce
Wonderland's La Lueur De Lune
Wonderland's L'ombre De Lune
Wonderland's L'or Du Soleil
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Anzukka 31.10.12 - klo:11:24
Meillä cämpsyjen B-poikaset saivat nimet <3
Tytöt:
Bella Bettiina
Bambi Beatrix
Bianca Bernadette
Ja poika:
Benny Bailey

Seuraavaksi alkaa miettimään mustien ii lasten nimiä, kunhan saisin astutettuakin :)
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 29.11.12 - klo:17:07
Meidän K-pennut  :sydan: Hoksaattekos millä teemalla on nimetty? (taitaa olla aika helppo :P )

Sateenkaaren Kristalliprinsessa
Sateenkaaren Kalamiehen Toveri
Sateenkaaren Kaivo
Sateenkaaren Karman Laina
Sateenkaaren Kaukaa Lähelle
Sateenkaaren Kiertolainen
Sateenkaaren Kilpikonna
Sateenkaaren Koneeseen Kadonnut
Sateenkaaren Kolmiolääke
Sateenkaaren Käännä Se Pois
Sateenkaaren Kymmenen Ylöspäin
Sateenkaaren Kaunis Painajainen
Sateenkaaren Käärmeet
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Rukyo 29.11.12 - klo:22:27
Äh, luovuin tuosta kvarkkiteemasta kun ei noita poikasia tullut tarpeeksi et ois saanu kaikki nimet käytettyä :/
No tuli sitten tämä poikue nimettyä tuon uuden Hobittileffan henkilöiden mukaan :D Eli hamsterin nimen ensimmäinen nimi on tuosta kyseisestä leffasta :) Tälläisiä nimiä sitten syntyi:

n. pk ms. valkoinen - Galadriel Kuunkulkija
n. pk creme vn - Tauriel Toivonkipinä
u. pk luonnonvalkoinen vn - Thorin Tuulispää
u. pk ms. valkoinen - Elrond Enkelinsiipi
u. pk creme - Dwalin Vaanija
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Hilmeliini 02.12.12 - klo:23:09
Viime mukeloiden olis pitänyt olla D-poikue, mutta keksimpä sitten kivat S-alkuiset nimet joten nää onkin nyt ässiä.  :icon_mrgreen:

Seelia Sinituuli, pk creme vn
Sistinja Sinilintu, lk creme vn
Safiira Sinitaivaanmaalari, lk musta vn
Serafima Satusäde, pk normaali
Saarni Sadehelmi, pk soopeli
Suvianna Syystuuli, normaali vn
Sebastian Sienimies, lk creme
Stanislaus Stefanos, normaali vn
S. Iloni, lk hopeasoopeli
Sylvester Satusetä, pk normaali
Sori Oon Sotanorsu, pk creme vn
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Monsterhamster 18.12.12 - klo:17:23
^
Ihan mahtava tuo "Sori oon sotanorsu"! :D
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 20.12.12 - klo:15:07
A-alkuisia drinksuja on nyt meillä pesällinen.  :hauskaa:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 20.12.12 - klo:16:40
Aakkosissa Q-kirjain on aina niitä haastavia tapauksia... Tällaiset nimet keksin lopulta mun Q-roboille:

normaali uros Goldilock’s Quinquevir
normaali naaras Goldilock’s Qindarka
normaali naaras Goldilock’s Quadratrix
normaali naaras Goldilock’s Quadrasonic
normaali naaras Goldilock’s Quintette
normaali naaras Goldilock’s Querquedule
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Janzu 26.12.12 - klo:00:55
Hmph, kaksi poikuetta nimettävänä ja multa alkaa olla ideat loppu... Korealaisia nimiä riittää kyllä vaikka muille jakaa ja joitain japanilaisiakin, mutta tullut kommenttia muutamaankin otteeseen että eikö mun olisi aika vaihtaa teemaa jo  :hauskaa: toisaalta, tunnistaisipahan mun kasvateiksi jos jatkan saman teeman parissa.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 26.12.12 - klo:11:57
^ mitkä poikueet, ei kai Lulan? :hyper: Ei varmaan vielä..

Korealaiset ja japanialaiset nimet ovat varsin hyviä ja kauniitakin. Tytär sai juuri lahjakirjan, jossa seikkailevat puunuket (kokeshi) Yumi ja Sakumi. Todella ihana...
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 27.12.12 - klo:19:40
Meidän syrkkipesue sai nimet Leevi and the leavingsin biisien mukaan:

Raparperitaivas
Vakosamettihousuinen Mies
Vaaleanpunainen Asuntovaunu
Tuhannen Markan Seteli
Pihlajankukka
Turkmenialainen Tyttöystävä
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 02.02.13 - klo:14:43
Pitkästä aikaa voisin jakaa poikasnimiä, tässä hengentuotteita loka-, marras-, joulu- ja tammikuulta:

Poropoikue (tämän kasvattamista olen suunnitellut jo ainakin vuodesta 2008, vihdoinkin sattui sopiva poikue!)

Regalis Dasher, helmiäisnormaali uros
Regalis Prancer, helmiäissafiiri uros
Regalis Comet, helmiäisnormaali naaras
Regalis Donner, normaali uros
Regalis Blitzen, helmiäisnormaali naaras

The Dark Knight Rises -poikue (koko syksyn Batman-villitys huipentui tietenkin TDKR-poikueeseen. Kotiin jäävän Gotham's Reckoningin olin alun perin ajatellut uroksen nimeksi, mutta kun siitä olosuhteiden pakosta tulikin naaras, jäi tietenkin etukäteen keksitty lempinimi Reko sitten käyttämättä. Reckoning oli kauan ilman lempinimeä kunnes veljeni kerran heitti että sitä voisi kutsua Kottaraiseksi.  :icon_e_biggrin: Juuri sopiva kutsumanimi!)

Regalis Gotham's Reckoning, normaali naaras
Regalis Let The Games Begin, normaali naaras
Regalis Time To Go Mobile, normaali naaras
Regalis Fire Rises, normaali naaras
Regalis When Gotham Is Ashes, normaali naaras
Regalis Imagine The Fire, normaali naaras

Christmastide-poikue (Hauskan, ikivanhan 12 Days of Christmas -joululaulun mukaan nimetty poikue, syntyivät joulukuussa ja molempien vanhempien nimet sattuivat olemaan nekin lauluista peräisin joten pakko oli mennä joululauluilla)

Regalis Partridge In A Pear Tree, normaali uros
Regalis Two Turtle Doves, normaali naaras
Regalis Seven Swans-a-Swimming, normaali uros

Tilastopoikue (Tänä keväänä mä hikoilen kamalalla tilastotieteen kurssilla. Päätin laskea yhteen mukava asia (hamsterit) + inhottava asia (tilastotiede) = semimukava asia? No, kamala aihe, mutta hienot nimet. Ovat siis erilaisia tilastollisia testejä.)

Regalis Jonckheere-Terpstra, normaali uros
Regalis Kolmogorov-Smirnov, normaali uros
Regalis Kruskal-Wallis, normaali naaras
Regalis Wilcoxon, normaali naaras
Regalis Shapiro-Wilk, normaali naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 02.02.13 - klo:14:53
Meillä pariviikkoiset Ällät sai jo nimensä  :sydan:

n. Hopeasuklaa Wonderland's L'or Du Soleil
n .Hopeakyyhkynharmaa Wonderland's Luminosité
n. Hopeakyyhkynharmaa Wonderland's Lumière
n. Musta Wonderland's La Belle Liberté
n. Hopeakyyhkynharmaa L'ombre De Lune
n. Suklaa Wonderland's La Lueur De Lune
u. Hopeakyyhkynharmaa Wonderland's  L'obscurité Lumineus
u. Hopeasuklaa Wonderland's Langueur Tranquille
u. Hopeasuklaa Wonderland's La Lanterne Rouge
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 02.02.13 - klo:17:15
^ n. Suklaa "Wonderland's Lumière", jos kirjoitat rekkauspaperit tämän perusteella. :icon_cheesygrin: (tosin taisi olla oikeinpäin myynti-ilmoitusketjussa)
Vaikka on tuo toinenkin oikein kaunis nimi, kunhan opin lausumaan sen. :icon_e_wink:

^^ "Regalis Jonckheere-Terpstra, normaali uros" - Tässä vasta komea nimi! :haha:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 03.02.13 - klo:05:36
En toki kirjoita, tuossa se on vielä vääriin ja oon niin laiska etten jaksa korjata  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 05.02.13 - klo:16:30
^^ "Regalis Jonckheere-Terpstra, normaali uros" - Tässä vasta komea nimi! :haha:

Haha, thanks! Mulla on vissiin menossa mahdollisimman pitkien ja vaikeiden nimien vaihe.  :icon_e_biggrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 11.02.13 - klo:07:54
M-poikueen lapset sai nimet tänään myöskin  :sydan:

n. normaali vn Wonderland's Mabella More
n. normaali umborous Wonderland's Marilyn Melancholy
n. normaali vn Wonderland's Maverick Mercury
n. normaali Wonderland's Merle Mahonie
n. normaali Wonderland's Misty Moon

u. hopeanharmaa Wonderland's Marley Mastermind
u. normaali Wonderland's Milan Marvelous
u. hopeanharmaa Wonderland's Milton Majesty
u. normaali umborous vn Wonderland's Morrison Melody
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 12.04.13 - klo:05:09
Herätellääns topikkia  :tongu:

N-poikueen vekarat.

n. PK rs.hopeanharmaa - Wonderland's Nairi  Nomane
n. PKr rs.hopeanharmaa vn  - Wonderland's Nefertara Nyala
n. PK Hopeanharmaa vn - Wonderland's Na´weh New York
n. PKr Hopeablondi - Wonderland's Naomi Nottingham 
n. PK Hopeablondi vn - Wonderland's Nikita Nambour
u. PK Hopeanharmaa - Wonderland's Nova-Nappa-Merry
n. PKr Hopeablondi - Wonderland's Nancy Naxos
u. PKr Hopeablondi -  Wonderland's Nemo Nossi-Be
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 12.04.13 - klo:10:58
Etukäteen odotin niin innolla, että pääsisin kirjoittamaan tähän ja sitten unohdin koko jutun. :tongu:
Meidän suuresti odotettujen A-poikasten piti saada hillittömän hienot nimet, mutta sitten niistä kumminkin tuli vähän kummallisia: :icon_e_wink:

n. pk suklaa - Aaria Alkusointu
n. pk suklaa - Avalon Aamu-Usva
n. lk suklaa - Auringonjumalatar Amaterasu
n. lk suklaa - Arkkiherttuatar Aralia
n. pk hopeamusta - Aallotar Altavista
n. lk musta - Aavatar Ajanmuuttaja
u. pk suklaa - Arkkivelho Abrakadabra
u. lk suklaa - Arohaltia Aarnivalkea

Koitan pysyä pääosin suomalaisissa nimissä, eli ainakin toinen osa suomenkielinen tai muutoin Suomessa sellaisenaan käytetty sana. Lisäksi lapset saavat ehdotella nimiä. Nyt vähän harmittaa, ettei tullut Ahmed Ahnetta tai Aslania.  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: delfi76 12.04.13 - klo:13:04
Primrosen ja Charming Child:n poikue oli meillä järjestyksessään kolmas.
Tytär valitsi nimi teemaksi Monster High:n    :icon_razz:

N. Frankie Stein             PK    Kyyhkynharmaa
N. Venus McFlytrap        PK    Musta
N. Robecca Steam          LKR  Kyyhkynharmaa
N. Scelita Calaveras       PKR  Kyyhkynharmaa
N. Spectra Vondergeist  LKR  Musta
N. Jinafire Long              LKR  Musta
U. Holt Hyde                   PKR Musta  (tää hämäs rekkasin tän LKR, ja sit alkoki kasvattaan turkkii :D)
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 16.04.13 - klo:22:00
Meidän M-poikueen nimet:

Urokset
Sateenkaaren Mister Finland
Sateenkaaren Myyntimies Mynttinen
Sateenkaaren Mikä Toi On
Sateenkaaren Mittarimato
Sateenkaaren Mysteeri Mauno

Naaraat
Sateenkaaren Miss Suomi
Sateenkaaren Majanvanalku
Sateenkaaren Mikä Lienee
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 16.04.13 - klo:22:04
Meidän pari viimeisintä poikuetta. Kauheasti ollut nimettävää :msilly:

Huonekasvit-talvikkopesue
normaali uros Goldilock’s Nukkaraitamatti
normaali uros Goldilock’s Limoviikuna
normaali naaras Goldilock’s Anopinkieli
normaali naaras Goldilock’s Ahkeraliisa
normaali naaras Goldilock’s Karamellikukka
normaali naaras Goldilock’s Kiinanruusu
normaali naaras Goldilock’s Tuonenkielo
safiiri naaras Goldilock’s Hopeavillakko

J-talvikkopesue
normaali naaras Goldilock’s Jukupätkä
normaali naaras Goldilock’s Jehna
normaali naaras Goldilock’s Jumpe
normaali naaras Goldilock’s Jumprahuiti
normaali naaras Goldilock’s Jestas
normaali naaras Goldilock’s Jukopliut

Chilit-talvikkopesue
normaali uros Goldilock’s Habanero
normaali uros Goldilock’s Naga Morich
normaali uros Goldilock’s Pepperoncini
normaali naaras Goldilock’s Cascabel
normaali naaras Goldilock’s Criolla Sella
normaali naaras Goldilock’s Alma Paprika
normaali naaras Goldilock’s Malaqueata

Skandimytologia-talvikkopesue
normaali uros Goldilock’s Asgård
normaali uros Goldilock’s Muspelheim
normaali uros Goldilock’s Nidavellir
normaali naaras Goldilock’s Vanaheim
normaali naaras Goldilock’s Jotunheim
normaali naaras Goldilock’s Valhalla

Teelaadut-kiinaripesue
normaali uros Goldilock’s Assam
normaali uros Goldilock’s Nilgiri
normaali uros Goldilock’s Sencha
normaali laikukas uros Goldilock’s Oolong
normaali laikukas uros Goldilock’s Rooibos
normaali laikukas naaras Goldilock’s Darjeeling
normaali naaras Goldilock’s Ceylon

Ruoka-aiheinen T-robopesue
normaali uros Goldilock’s Tapioca
normaali uros Goldilock’s Tabbouleh
normaali uros Goldilock’s Teriyaki
normaali naaras Goldilock’s Tequila
normaali naaras Goldilock’s Tempura
normaali naaras Goldilock’s Tiramisu

 :loov:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 16.04.13 - klo:22:09
^ "pari"  :haha:  Hyvin sulla on mielikuvitus riittänyt!
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 16.04.13 - klo:22:42
^ "pari"  :haha:  Hyvin sulla on mielikuvitus riittänyt!

Jätin listaamatta ne muut kymmenisen poikuetta mitä näiden lisäksi on syntynyt...  :enkeli:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 17.04.13 - klo:04:15
On Veeralla kyllä keksimistä  :icon_cheesygrin:

Meidän A-kinkit sai nimet ihan Zen Café-teemalla. Hauskaa välillä keksiä nimiä, kun ei tarvitse laittaa kasvattajanimeä eteen  :tongu:

n. Huhtikuu - normaali
n. Todella kaunis - normaali
u. Herkkä Jätkä - normaali
u. Metallinen Sheriffintähti - normaali laikukas
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Tierra 17.04.13 - klo:08:18
Meidän M-poikueen nimet:

Sateenkaaren Mysteeri Mauno

Laitoit sen sittenkin xDD Hyvä hyvä!
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 17.04.13 - klo:18:01
No se oli niin hauska!  :icon_mrgreen:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: mirauh 09.05.13 - klo:23:55
Viimeisin 11 päinen syrkkipoikue nimettiin V-näytelmillä.

n.Viipurin tuliainen
n. Vadelmavenepakolainen
n. Vanha teatterinukke
n. Viikonlopun tyttö
n. Vihtahousu
n. Viattomuuden loppu
u. Vain räätäli
u. Viulunsoittaja katolla
u. Veijarivieras
u. Velmu Viljami Vilppi
u. Valtakunnan häirikkö
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 10.05.13 - klo:07:33
Syrkkien O-poikue

n. PK Minkki Wonderland's Octavia One Kiss
n. PK Minkki Wonderland's Ofélia One Heartbeat
n. PK Kyyhkynharmaa Onja On Way Ticket
n. PK Hopeaminkki Wonderland's Olivia On Broadway
n. PK Cinnamon Wonderland's Ocean Only In Dreams
n. PK Cinnamon Wonderland's Opal Of The Record
n. PK Cinnamon/hopeablondi Wonderland's One And Only

u. PK Cinnamon Wonderland's Oz Once In A Lifetime
u.PK Hopeaminkki Wonderland's Orion Only You
u.PK Cinnamon Wonderland's Othello On Last Soul

Ja kinkkien B-poikue Hector-teemalla  :sydan:

n. Neitoperho - normaali
u. Rafaelin enkeli - normaali
u. Palkkasoturi - normaali
u. Takaisin Narniaan  - normaali
u. Sudenkorento - normaali
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sazki 10.05.13 - klo:10:31
Meillä 6. poikue sai tämänlaiset nimet  :tongu:

Eva Euphrosynê, lk ps creme
Ekho Evgenia, lk ps creme
Endia Eidothea, lk creme
Elysia Efrosyni, lk creme
Eleni Elefteria, lk normaali
Érika Eudoxia, lk normaali
Eliakim Eukleides, lk creme
Elias Erríkos, lk creme
Eros Euphranor, lk creme
Eber Eustorgios, lk creme
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 10.05.13 - klo:21:10
En saa päätettyä kumpi lista olisi kivampi.  :nuija:

Siniset
 - Berylli Basiliski (n)
 - Banzai Batseba (n)
 - Balladi Banshee (n)
Siniset vn
 - Brokadi Budoaari (n)
 - Basilika Balsami (n)
 - Bebe Bergamotti (n)
 - Baretti Baritoni (u)
Mustat
 - Ballista Bastioni (u)
 - Bitumi Bandiitti (u)
 - Burleski Bauksiitti (n)
Mustat vn
 - Boheemi Beduiini
 - Blanko Bulvaani
 - Begonia Basaari (n)
 - Berserkki Balalaikka (u)

Tai kakkosvaihtoehto:
Bananarama Soi Jälleen
Berylli Jokivarressa
Banzai KarateKid
Balladi Iltahämärässä
Brokadiluola Kätkee Aarteen
Basilika Hedelmähillossa
Bebe Kahvilla
Baritoni Pukeutuu Baskeriin
Baretti Kokardilla
Bitumi Jäähtyy Yössä
Burleskin Paluu
Barrikadeille Rakkaani
Basaari Täynnä Tuoksua
Ballistinen Ohjus
Berserkki Taksikuski

Jälkimmäisessä taitaa olla yksi liikaakin  :tongu:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 13.05.13 - klo:14:34
No mä tykkään aina suomenkielisistä enemmän  :peukku: Eli kakkonen on ykkönen.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 13.05.13 - klo:14:57
No mä tykkään aina suomenkielisistä enemmän  :peukku: Eli kakkonen on ykkönen.

Niin mäkin, joten alan kallistua siihen suuntaan.  :icon_biggrin:
No mutta - tästä ketjustahan saan sunkin poikueidesi nimet talteen.  :icon_cheesygrin:  Paitsi värit ja sukupuolet kaiketi-
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 13.05.13 - klo:15:06
Villiinnyin I-poikueen suhteen...

creme uros Goldilock’s Ihmeellinen Igor
creme naaras Goldilock’s Innokas Ilsa
creme naaras Goldilock’s Ilkikurinen Iina
creme naaras Goldilock’s Ihana Iines
creme naaras Goldilock’s Imelä Imelda
creme naaras Goldilock’s Ikionnellinen Iiris
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Linda 14.05.13 - klo:19:55
Campbell poikue nimetty Game of thrones  sarjan hahmojen mukaan.

Arya sininen naaras
Sansa musta naaras umborous
Robb agouti uros
Rickon opaali uros
Bran opaali uros
Jon musta uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 16.05.13 - klo:20:19
Sain vihdoin nimettyä maaliskuisen poikueen lapset. Inspiraatio iski Zen Cafea kuunnellessa, en olekaan aikoihin nimennyt suomeksi poikasia.  :no:

Choux Puffs Herkkä Jätkä, lk hopeasuklaa uros
Choux Puffs Eipä Tiennyt Tyttö, lk hopeasuklaa naaras
Choux Puffs Puuenkeli, lkr hopeasuklaa naaras

Tänään syntyneen poikueen nimi-inspiraation lähdettä en ehkä herkimmille uskalla edes kertoa. Mutta nättejä nimiä tulee.  :tongu:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 19.05.13 - klo:16:29
Aika ihana tuo Choux Puffs Eipä Tiennyt Tyttö, toimii hauskasti kontekstista irrallaankin, jollei tiedä biisiä  :icon_smile:

Onkos meillä nyt nimetty... Joo, onhan meillä. Siispä. Veli toivoi kauan ja hartaasti, että käyttäisin poikasille Star Warsissa esiintyvien avaruusristeilijöiden nimiä, joten maaliskuussa niitä sitten syntyi:

Regalis Endar Spire, helmiäisnormaali uros
Regalis Harbinger, helmiäisnormaali naaras
Regalis Flanchard, helmiäisnormaali naaras
Regalis Sojourn, normaali naaras

No sitten huhtikuussa yhtäkkiä Crystal's Varjotanssi, ikä 13 kk, sai ylläri-iltatähden Regalis Saarenmaan Kesäisen Yön kanssa. Suomenkielisten vanhempien suomenkielinen kevätlapsi nimettiin Sir Elwoodin Hiljaisten Värien biisin innoittamana yksinkertaisesti

Regalis Neiti Kevät, normaali naaras

Pulska ja potra pieni tyttö, joka sai selvästi vanhemmiltaan kaiken ruoan ja rakkauden, jota pieni hamsteri vain voi toivoa  :hauskaa:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 19.05.13 - klo:20:18
Pulska ja potra pieni tyttö, joka sai selvästi vanhemmiltaan kaiken ruoan ja rakkauden, jota pieni hamsteri vain voi toivoa  :hauskaa:
:mhappy:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: naaw_ 19.05.13 - klo:21:59
Suunnitelmis ois nimetä tuleva poikue Halinalle (The care bears) teemalla  :loov:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Tinjau 19.05.13 - klo:22:16
Meillä olisi suunnitteilla antaa Linnanmäen laitteiden mukaan nimet  :loov: http://www.huvipuisto.net/linnanmaki.html
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: wiidii 19.05.13 - klo:22:59
Saksalaisrouva Hamsterhuette's Yulian ja oman kasvattiherran Choux Puffs Moegamin poikasia syntyi kolme, ja päätin nimetä lapsoset hieman sukupuolettomammin niin voin vain valita kolmeta sitten naamaan parhaiten sopivan. :) Torey Haydenin kolmen fiktiiviromaanin mukaan nimetty. :)

Choux Puffs Overheard In a Dream
Choux Puffs The Sunflower Forest
Choux Puffs Innocent Foxes

Keräilin myös Roxolanan ja Picus Peter Plysin poikueeseen nimet jo, mutta kymmenpäisen poikueen sukupuolia täytyy odotella ennen kuin julkistan nimet. Chuck Palahniukin vähemmän herkästä Haunted -romaanista keräilen hahmojen nimet ihan vain kunnioittaakseni yhtä maailman nerokkainta kirjoittajaa.  :icon_smile:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 22.05.13 - klo:15:18
Ai että mää rakastan nimien keksimistä!!  :loov:

Suomifilmit -kiinaripoikue:
normaali laikukas uros Goldilock’s Kulkurin Valssi
normaali laikukas naaras Goldilock’s Kaunis Veera ( :icon_mrgreen:)
normaali naaras Goldilock’s Niskavuoren Naiset
normaali naaras Goldilock’s Juurakon Hulda
normaali naaras Goldilock’s Suvinen Satu

: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 22.05.13 - klo:15:56
 :icon_cheesygrin: ...mutta minne jäi "Herrojen Eeva"!  :tongu:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Minnaw 23.05.13 - klo:13:22
10 päinen talvikkopoikue sai tänään nimet

Hocus Pocus
Hoogie Boogie
Hip Hop
High Voltage
Her Highness
Happy Hour
Hidden Hope
Hot Shot
Heavy Metal
Hypnotic Liquor

H-teemalla jatkettiin parin vuoden tauon jälkeen :)
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 05.06.13 - klo:12:24
Meidän naperot sai nimet sirkusteemalla:

Tirehtööri, lk soopeli vn uros
Silmänkääntäjä, lk suklaa vn uros
Jonglööri, lk musta vn uros
Akrobaatti, lk normaali uros
Tulennielijä, lk rex ruoste vn uros
Leijonankesyttäjä, lk ruoste kk naaras
Parrakas Nainen, lk suklaa kk naaras
Nuorallatanssija, lk rex ruoste kk naaras
Elävä Tykinkuula, lk rex creme vn uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 05.06.13 - klo:13:44
Vähän mä repeilin tuolle Parrakaalle naiselle, voi reppanaa  :icon_lol:

Meillä oli N-pesueessa vain neljä muksu, tällä kertaa mentiin Muumiteemalla:

Sateenkaaren Noita, lk hopeablondi naaras
Sateenkaaren Nyyti, lk hopeablondi naaras
Sateenkaaren Nipsu, pk p.c creme uros
Sateenkaaren Nuuskamuikkuinen, pk hopeablondi uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 05.06.13 - klo:17:14
Meillä näköjään robot on drinkkejä/viinoja tms. (A-C nyt ainakin olleet), mutta 11-päiselle syrkkipoikueella täytyisi keksiä nyt teema. Taidan mennä ilman aakkosia, kun marsut ja robot kulkee jo aakkosten mukaan.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 09.06.13 - klo:20:18
Meillä kirmaa nyt 13kpl 3 viikkoista maailman eksoottista lentokenttäkaupunkia.  :fruit:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 10.06.13 - klo:04:20
Meidän naperot sai nimet sirkusteemalla:

Tirehtööri, lk soopeli vn uros
Silmänkääntäjä, lk suklaa vn uros
Jonglööri, lk musta vn uros
Akrobaatti, lk normaali uros
Tulennielijä, lk rex ruoste vn uros
Leijonankesyttäjä, lk ruoste kk naaras
Parrakas Nainen, lk suklaa kk naaras
Nuorallatanssija, lk rex ruoste kk naaras
Elävä Tykinkuula, lk rex creme vn uros

Aivan liian ihanat nimet  :sydan:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 11.06.13 - klo:11:14
Tässä meidän jättikakaralauma pieniä lentokenttäkaupunkeja.  :icon_e_wink:

Columbus Carmelita
Caribou Island Angelina
Castaway Cassandra
Cat Cays Charisma
Catalina Island Candy
Chattanooga Chilali
Chania Daniela
Chicopee Celeste
Coconut Island Carly

Coffee Point Colton
Cold Lake Cameron
Casa Grande Xavier
Cayenne Luigi Lucas
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Tinjau 11.06.13 - klo:11:25
Pienoiskaruselli hopeasoopelisuklaa uros 
Törmäysautorata hopeasoopelisuklaa uros
Taikasirkus hopeasoopeli uros
Kahvikupit hopeasoopeli uros
Maailmanpyörä hopeasoopeli uros
Vuoristorata normaali umborous naaras
Vonkaputous normaali umborous naaras
Kammokuja rs hopeanharmaa naaras
Vekkula rs hopeanharmaa naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 18.06.13 - klo:23:06
No sitten huhtikuussa yhtäkkiä Crystal's Varjotanssi, ikä 13 kk, sai ylläri-iltatähden Regalis Saarenmaan Kesäisen Yön kanssa. Suomenkielisten vanhempien suomenkielinen kevätlapsi nimettiin Sir Elwoodin Hiljaisten Värien biisin innoittamana yksinkertaisesti Regalis Neiti Kevät, normaali naaras.
Pulska ja potra pieni tyttö, joka sai selvästi vanhemmiltaan kaiken ruoan ja rakkauden, jota pieni hamsteri vain voi toivoa  :hauskaa:

Tuplapoikanenhan sieltä sitten tuli, toinen normaalinaaras putkahti toukokuussa. Se sai kasvaa äitinsä ja isosiskonsa hoivissa, ilmiselvästi hyvinsyönyt kullanmuru tämäkin.  :icon_e_wink: Raparperiaikaan kun syntyi, niin sai sitten lehdestä bongatun sanaväännöksen nimekseen. Siitä tuli sitten

Regalis Raparperijätär     :puna:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Rukyo 24.06.13 - klo:00:39
Meillä on nyt tällänen kesäfiilistelypoikue :) Piti ensin nimetä pokemonkaupunkien mukaan, muttakun tulikin niin vähän poikasia niin päätin säästellä tota teemaa ja nimetä nää tälläi kesäisesti :)

u. Amadeus Aamukaste, pk ms. valkoinen
u. Kenneth Kesäheila, pk hopeasoopeli
u. Kevin Kesäyö, pk hopeanharmaa umborous vn
n. Heather Hellepäivä, pk hopeanharmaa vn
n. Susan Suvituuli, pk hopeasoopeli vn
n. Ketrice Keskikesä, pk hopeasoopeli vn
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 14.07.13 - klo:19:51
Auttakaas taas. O-pesue. Suomenkielisiä nimiä, yks on ainakin Onni Orava  :icon_mrgreen: Niin ja naarasvoittoinen pesue on... Heitelkääs ideoita!
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: -Titiuu- 14.07.13 - klo:23:28
Auttakaas taas. O-pesue. Suomenkielisiä nimiä, yks on ainakin Onni Orava  :icon_mrgreen: Niin ja naarasvoittoinen pesue on... Heitelkääs ideoita!

Sensuroimatonta tajunnanvirtaa...Onerva Omenankukka, Olivia Onnentuoja, Orvokki Onkimato...  :xd:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 15.07.13 - klo:09:07
Onnimanni, Otso Mesikämmen, Oiva Lempi, Onnetar, Oili Orkidea, Onneli Anneli, Otavantähti, Okaruusu, Orapaatsama, Ohdakkeenkukka.. aika vaikeita nämä oooot  :tongu:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 18.07.13 - klo:10:36
Olkinainen
Vai pitikö olla kaksiosaisia
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: LauraL 23.07.13 - klo:16:10
Meiltä löytyy viimeisimmästä poikueesta
Ponteva, lk luonnonvalkoinen uros
Pellava, pk ps luonnonvalkoinen naaras
Hahtuva, pk ps luonnonvalkoinen naaras
Hallava, pk luonnonvalkoinen naaras
ja Untuva, pk ps valkoinen naaras (:

Ei mitään erikoisempaa teemaa oikeastaan ollut, halusin toisiinsa sointuvat nimet jotka toisivat mieleen jotain pehmoista tms, mutta urokselle ei keksitty sopivaa nimeä niin siitä nyt tuli Ponteva, kun kuitenkin sopii remmiin tuon -va lopun kanssa.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: joppi 23.07.13 - klo:22:25
K-poikueelle pitäis keksiä nimiä ja pää lyö ihan tyhjää  :icon_cheesygrin: kaksi-osaisia, ja nimet saisivat olla tämän tyylisiä:

Kailey Kukkaistyttö
Kiara Kuurankukka

ym.. Poikueesta löytyy 6 naarasta ja 3 urosta.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 23.07.13 - klo:23:58
Kimberley Kipinäruusu
Keesha Kesäheinä
Kay Kaamosyö
Kellie Kevätkaste
Kurt Kaaosgeneraattori
Knut Kuunkurkottaja
Kusha Keskitalvi
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 24.07.13 - klo:00:42
Meillä syntyi vahinkopoikueena kolme talvikkoa, kun noin 4-5 viikon ikäinen urospentu pisti emonsa paksuksi! Harvoin näistä tapauksista kuulee eikä itsellekään ole koskaan ennen sattunut, joten näin pääsi käymään kun en ollut tarkka ja ottanut poikia ajoissa emon luota pois... Noh, opinpahan kantapään kautta. Oikein terveiltä ja pulleilta poikasilta vaikuttavat.

Nimesin pennut seuraavanlaisesti:
Goldilock's Klaustrofobia
Goldilock's Araknofobia
Goldilock's Aviafobia
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: joppi 24.07.13 - klo:11:58
Kimberley Kipinäruusu
Keesha Kesäheinä
Kay Kaamosyö
Kellie Kevätkaste
Kurt Kaaosgeneraattori
Knut Kuunkurkottaja
Kusha Keskitalvi

Oi kiitos, pelastit mut! Ihania nimiä kaikki  :sydan:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 24.07.13 - klo:21:08
Meillä mentiin näinkin tylsästi  :icon_rolleyes:

Absolutiivi, lk musta uros
Akkusatiivi, lk musta naaras
Abessiivi, lk musta naaras
Genetiivi, lk musta naaras
Terminatiivi, lk musta naaras
Superlatiivi, lk kyyhkyharmaa uros
Oppositiivi, lk kyyhkyharmaa uros
Nominatiivi, lk kyyhkyharmaa uros
Partitiivi, lk kyyhkyharmaa uros
Ablatiivi, lk kyyhkynharmaa naaras
Adessiivi, lk kyyhkynharmaa naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 25.07.13 - klo:22:31
Minäkin kiitän vinkeistä....

Meidän O:t:

pk creme Sateenkaaren Onerva Omenankukka
pk satiini creme valkonauhainen Sateenkaaren Olivia Onnentuoja
pk satiini normaali Sateenkaaren Onnenkantamoinen
pk satiini normaali Sateenkaaren Onneton Onnetar
pk satiini normaali valkonauhainen Sateenkaaren Oili Orkidea
pk satiini normaali valkonauhainen Saateenkaaren Otavantähti
pk satiini normaali valkonauhainen Sateenkaaren Oiva Omenavaras
pk satiini hopeanharmaa Sateenkaaren Otso Mesikämmen
pk luonnonvalkoinen Sateenkaaren Onni Orava


: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Lautsi 12.08.13 - klo:19:01
Mikäli sukupuolet on tarkistettu oikein niin A poikueen nimet tässä, mikäli sukupuoliin tulee tarkennusta niin hion sitten hieman nimiä mikäli tarvetta tulee. :)

Täplikäs uros, Autiomaan Allaspoika
Täplikäs naaras, Arvaamaton Auringonlasku
Lakillinen naaras, Aamukasteinen Aavikko
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 13.08.13 - klo:22:10
Viimeisimmän talvikkopesueen nimet  :sydan:

safiiri uros Goldilock’s Tempo
safiiri uros Goldilock’s Sävel
safiiri uros Goldilock’s Rytmi
safiiri naaras Goldilock’s Sointu
safiiri naaras Goldilock’s Melodia
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 14.08.13 - klo:16:07
Meillä mentiin näinkin tylsästi  :icon_rolleyes:

Absolutiivi, lk musta uros
Akkusatiivi, lk musta naaras
Abessiivi, lk musta naaras
Genetiivi, lk musta naaras
Terminatiivi, lk musta naaras
Superlatiivi, lk kyyhkyharmaa uros
Oppositiivi, lk kyyhkyharmaa uros
Nominatiivi, lk kyyhkyharmaa uros
Partitiivi, lk kyyhkyharmaa uros
Ablatiivi, lk kyyhkynharmaa naaras
Adessiivi, lk kyyhkynharmaa naaras

Ei ole kyllä yhtään tylsää vaan päinvastoin, tosi kekseliästä!  :hauskaa: Aivan mahtavia nimiä ja vieläpä aika yleissivistäviä!  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 14.08.13 - klo:21:56
^Bongasinkin osan sijamuotopoikueesta taannoin. :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 15.08.13 - klo:11:00
Mikäli sukupuolet on tarkistettu oikein niin A poikueen nimet tässä, mikäli sukupuoliin tulee tarkennusta niin hion sitten hieman nimiä mikäli tarvetta tulee. :)

Täplikäs uros, Autiomaan Allaspoika
Täplikäs naaras, Arvaamaton Auringonlasku
Lakillinen naaras, Aamukasteinen Aavikko

Jos meinaat rekisteröidä poikueen, niin tuo "Autiomaan" alkuosa ei käy omistusmuodon ja kasvattajanimimäisyyden vuoksi.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Lautsi 15.08.13 - klo:11:55
Hei kiitos EmmaTi enpä tajunnutkaan! Täytyy sitä vielä miettiä sitten. :)
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 25.08.13 - klo:16:08
Juusto-talvikkopesue!

normaali uros Goldilock’s Oltermanni
normaali uros Goldilock’s Salaneuvos
normaali uros Goldilock’s Mustaleima
safiiri uros Goldilock’s Pohjanpoika

Hei kiitos EmmaTi enpä tajunnutkaan! Täytyy sitä vielä miettiä sitten. :)

Allaspoika Autiomaassa olisi minusta aika hyvä  :icon_smile:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 31.08.13 - klo:05:50
E-poikueen robomuksuille seuraavat nimet Marvelin hahmojen mukaan  :sydan:

n. Normaali laikukas Elfgueen
n. Normaali täplikäs Evil-Lyn
n. Isabellahusky laikukas Elektra
n. Isabellahusky täplikäs Ebony

u. Isabellahusky täplikäs Ebon Samurai
u. Isabellahusky Empath
u. Isabellahusky Electron

P-poikueelle vihdoin ja viimein selvisi nimiteema, johan jahkasin kauan!  :woot: Eli P-poikueen syrkkimuksut nimetään kauhuelokuvien mukaan  :sydan:

u.Wonderland's Paycheck
u.Wonderland's Philosophy Of A Knife
u.Wonderland's Pan's Labyrinth
u.Wonderlands's Phobias
u.Wonderland's Punisher

n.Wonderland's Perfect Blue
n.Wonderland's Pretty Poison
n.Wonderland's Phantom Of The Opera
n.Wonderland's Phoenix
n.Wonderland's Popcorn

sekä C-poikueen kinkit saavat nimet Japani-teemalla (kunhan syntyvät, nimien keksiminen on vaan niin hauskaa...)  :icon_cheesygrin:

u. Wonderland's Chi
u. Wonderland's Chikara
u. Wonderland's Chuuya
u. Wonderland's Chikao
n. Wonderland's Chiemi
n. Wonderland's Chiaki
n. Wonderland's Chika
n. Wonderland's Chinami

: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 31.08.13 - klo:08:17
E-poikueen robomuksuille seuraavat nimet Marvelin hahmojen mukaan  :sydan:

 :sydan: 
Emma Frost olisi saattanut olla "tylsä", koska kuulostaa niin normaalilta :icon_cheesygrin:, mutta Eternityn olisin ehkä pistänyt. En kyllä tiedä minkä tilalle...
nimim. omistaa kaikki ikinä Suomessa ilmestyneet Ryhmä-X:t ja X-Menit :tongu:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 31.08.13 - klo:12:49
E-poikueen robomuksuille seuraavat nimet Marvelin hahmojen mukaan  :sydan:

 :sydan: 
Emma Frost olisi saattanut olla "tylsä", koska kuulostaa niin normaalilta :icon_cheesygrin:, mutta Eternityn olisin ehkä pistänyt. En kyllä tiedä minkä tilalle...
nimim. omistaa kaikki ikinä Suomessa ilmestyneet Ryhmä-X:t ja X-Menit :tongu:

Mulla oli aikoinaan X-Men pentue, joka tosin päättyi vähän surullisesti kun isälle tuli diabetes ja samoin suurimmalle osalle poikasista...

normaali uros Goldilock’s Juggernaut
normaali uros Goldilock’s Wolverine
normaali uros Goldilock’s Xavier
normaali naaras Goldilock’s Psylocke
normaali naaras Goldilock’s The Scarlet Witch
normaali naaras Goldilock’s Rogue
safiiri naaras Goldilock’s Kitty Pryde
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 01.09.13 - klo:10:18
^  :icon_sad:
Komeankuuloinen poikue joka tapauksessa. Jos meille ikinä joku edes kohtuullisen kokoinen cämpsypenskue tulee, niin pitää varmaan pistää jotain vanhoja suomennettuja nimiä; Yökulkija, Varjokissa...  :sydan:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sazki 01.09.13 - klo:11:27
Äffät:

Fiore Fiammetta
Franca Fabrizia
Fina Fioralba
Fulvia Ferdinanda

Fabio Faramundo
Fredo Fiorello
Fausto Fabrizio
Filippo Filiberto
Flavio Florentino

Ja geet:

Gianna Ginevra
Gilda Giovanna

Gianni Giambattista
Giano Gianpaolo

Kauhee kun tulee keksittyä kummallisia nimiä :'D
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 01.09.13 - klo:21:08
Viimeisimmän kiinankääpiöpesueen nimesin James Bond -teemalla:

normaali uros Goldilock’s Casino Royale
normaali uros Goldilock’s Live And Let Die
normaali naaras Goldilock’s Living Daylights
normaali naaras Goldilock’s Diamonds Are Forever
normaali naaras Goldilock’s For Your Eyes Only
normaali naaras Goldilock’s Quantum Of Solace

... ja talvikoita Suomessa tavattujen lintujen mukaan:

normaali uros Goldilock’s Tuulihaukka
normaali uros Goldilock’s Hömötiainen
normaali naaras Goldilock’s Viirukerttuli
normaali naaras Goldilock’s Ruokokerttunen
normaali naaras Goldilock’s Kirjosieppo
normaali naaras Goldilock’s Töyhtöhyyppä
normaali naaras Goldilock’s Taviokuurna
normaali naaras Goldilock’s Pähkinänakkeli
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 15.09.13 - klo:12:48
lk ps creme uros Maccheroni
lk ps creme uros Gnocchi
lk ps creme naaras Tagliatelle
lk cinnamon naaras Farfalle
lk cinnmon naaras Fusilli
lk cinnamon naaras Penne Rigate
lk cinnamon naaras Cannelloni

 :tongu:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 15.09.13 - klo:21:09
lk ps creme uros Maccheroni
lk ps creme uros Gnocchi
lk ps creme naaras Tagliatelle
lk cinnamon naaras Farfalle
lk cinnmon naaras Fusilli
lk cinnamon naaras Penne Rigate
lk cinnamon naaras Cannelloni

 :tongu:

Äää, mulla on ollut makarooniteema odottelemassa jo jonkin aikaa  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 16.09.13 - klo:06:11
Nonii, nyt tuli nimet käyttöön  :icon_cheesygrin: Eli kauhuleffat  :mhappy:

u. Hopeanharmaa valkonauhainen Wonderland's Pan's Labyrinth
u. Hopeamusta valkonauhainen Wonderland's Panic Putton
u. Hopeanharmaa valkonauhainen Wonderlands's Phobias
u. Hopeanharmaa valkonauhainen Wonderland's Poltergeist
n. Hopeanharmaa valkonauhainen Wonderland's Pick-Up
n. Normaali valkonauhainen Wonderland's Puppet Master
n. Luonnonvalkoinen Wonderland's Pretty Poison
n. Luonnonvalkoinen Wonderland's Popcorn
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 02.10.13 - klo:14:27
Meidän P-muksut:

Sateenkaaren Piparkakku
Sateenkaaren Pimpelipom
Sateenkaaren Pipsa Possu
Sateenkaaren Pisara
Sateenkaaren Pajupilli
Sateenkaaren Perhonen

Q-muksut:

Sateenkaaren Quurankukka
Sateenkaaren Quunkuiskaaja
Sateenkaaren Quuraketti
Sateenkaaren Quunratsastaja
Sateenkaaren Quunsäde
Sateenkaaren Quunsirppi
Sateenkaaren Quunvalo
Sateenkaaren Quunloiste
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Elpsu 05.10.13 - klo:18:57
^Oii mitkä nimet, cute  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 10.10.13 - klo:15:34
Uskomatonta, että laitan nämä C-nimet vasta nyt - luovutusiän kynnyksellä. Muistan hyvin kuinka innoissani olin tästä topicista ennen ensimmäistäkään poikuetta. :tongu:

Cirruspilvi Salamoi (pk sininen uros),
Cicatrix Vekkimekko (pk musta naaras),
Campanula Kellokukka (pk musta naaras),
Calluna Kanervankukka (pk musta naaras),
Custom Motoristi (pk musta uros),
Camembert Herttua (pk musta uros),
Charmikas Herrasmies (pk suklaa uros),
Casanova Karkuteillä (pk suklaa uros),
Cappucino Kanelilla (pk suklaa uros),
Cembalo Syyssateessa (pk suklaa uros),
Cadillac Koeajossa (pk suklaa uros),
Colatoffeeta Taskussa (pk suklaa uros)
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 10.10.13 - klo:21:28
Seuraava pesue on D poikue ja haluisin Impala nimisen poikasen... mutku se on Chevrolet. Dilemma  :nuts:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Jassicha 16.10.13 - klo:14:22
Ajattelin nimetä seuraavan talvikko poikueen love- teemalla :sydan:
Onko kukaan vielä käyttänyt tuota teemaa?
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 21.10.13 - klo:19:57
^Olen suunnitellut, mutta en oo toteuttanut vielä.

Viimeisin robopesue:
normaali uros Goldilock’s Öörik
normaali uros Goldilock’s Öinäri
normaali naaras Goldilock’s Öveliina
normaali naaras Goldilock’s Ömilia
creme naaras Goldilock’s Ölviira
creme laikukas naaras Goldilock’s Ölisabet

 :icon_mrgreen:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 25.10.13 - klo:09:44
^ Mitkä nimet sun Å- ja Ä-poikasille tuli? Tuossa saa taas venyttää mielikuvitusta! :hauskaa:
Meillä on seuraavaksi syrkeissä D-poikue (jos Lumos suostuisi sen tekemään!), joka ei myöskään ole helppo kun haluaisin nimien olevan suomenkielisiä... :prll:

Cämpsyjen kanssa luovuin aakkostuksesta, jotta saan teemoitella miten tykkään. Hulda-mamman pesässä piipattelevat :loov::
- Nonparelli
- Pumpernikkeli
- Marsipaani

Ihan vaan siksi, että pidän sellaisista sanoista kuin nonparelli ja pumpernikkeli... tai vaikkapa papiljotti, mutta se ei nyt sopinut. :tongu: Strösseli on kuitenkin ruma sana.

: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 25.10.13 - klo:12:54
Tarttis keksiä 12 nimeä noille syrkkinaperoille. Taidan käyttää teeman, jota aioin jo viime poikueelle, mutta sitten päätinkin jättää sen odottamaan isompaa poikuetta... Mahdollisia nimiä on 12 ja näitä on nyt sopivasti juuri se 12, joten pakko kai näistä on sitten tulla niitä...  :tongu:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 25.10.13 - klo:20:34
Pesässä on joko kahdenvärisiä poikasia tai kaksi poikasta.  :dry: Mietin nimiksi jotain Nepal-lähtöistä D-alkuista. Asiaa tutkaillessani huomasin, että Nepalissa on kylät/kaupungit nimeltä Muna ja Harmi.  :wassat:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 25.10.13 - klo:21:35
^Toivottavasti sentään enemmän kuin kaksi! "Dalit" tarkoittaa alakastin tyttöä, muuten :icon_smile:

Lumo ei näytä olevan tiineenä taaskaan, voi rähmä. Balladi on valohoidossa...
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 25.10.13 - klo:22:37
^ Ahaa, oiskohan se ihan alentavaa moinen nimi antaa.  :icon_e_wink:
Jos poikasia on kaksi, valkoinen olkoon muna ja harmaa harmi. Helppoa.  :kankaalla:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 26.10.13 - klo:08:12
^Riippuu varmaan miten suhtautuu kastijärjestelmään  :tongu:

Yleisin ruoka on "Daalbhat" eli riisilinssi (riisiä linssikeiton kera). "Durga" on paikallinen jumalatar ja sen kunniaksi vietetty juhla "Dashain". Entinen kruununprinssi on "Dipendra", jolla on kyllä melkoinen historia...
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 30.10.13 - klo:07:55
Devi
Dhanishta
Dhimant
Dinakar
Dipendu
Digambar
Devrat
Dawa

Aurinkoa, kuuta, tähteä, jumalatarta...jne.  :icon_cheesygrin: Muokkautuu varmaan vielä. Nepalissa muuten auringolle ja maalle ties kuinka monta nimitystä, mikä lie sitten vivahde-ero.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Crodino 30.10.13 - klo:22:17
Meidän 26.10 syntyneiden talvikoiden nimiä :icon_cool: :

-Destiny Islands
-Hollow Bastion
-Traverse Town
-Realm Of Darkness
-Twilight Town
-Castle Oblivion
-Mysterious Tower
-Dive To The Heart
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Ely 30.10.13 - klo:22:20
^Joku tykkää Kingdom Heartsista  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 31.10.13 - klo:00:35
^ Mitkä nimet sun Å- ja Ä-poikasille tuli? Tuossa saa taas venyttää mielikuvitusta! :hauskaa:

Hups, ei oo tullu luettua tätä ketjua!

normaali uros Goldilock’s Ärrävika
normaali uros Goldilock’s Ähäkutti
normaali uros Goldilock’s Äkäpussi
normaali uros Goldilock’s Älynväläys

normaali uros Goldilock’s Åtava
normaali uros Goldilock’s Ånni
normaali naaras Goldilock’s Åmena
normaali naaras Goldilock’s Åili

Mietin tässä, että nyt on aakkoset on käyty läpi 2 kertaa ( :c8: ), voisin ruveta keksimään noille roboille vaihteeksi jotain muita nimiä.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Crodino 31.10.13 - klo:11:39
^Joku tykkää Kingdom Heartsista  :icon_cheesygrin:
Ei se väärin oo! :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 31.10.13 - klo:14:18
Narwain
Nínui
Gwaeron
Gwirith
Lothron
Nórui
Cerveth
Urui
Ivanneth
Narbeleth
Hithui
Girithron
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 02.12.13 - klo:18:52
Ai niin, piti julkaista viimeisimmän ja toistaiseksi viimeisen talvikkopoikueen nimet. Krhm.
Jalostustyöni tarkoitus ei näemmä aina olekaan tuottaa priimaa talvikkomateriaalia, vaan pikemminkin tehdä hieman kiusaa rakkaille kanssakasvattajille ja tulevaisuuden sukutaulunkirjoittajille. Olen nimittäin ilmeisen mieltynyt tuhottoman vaikeisiin nimiin. Olkaa hyvät, pistetään vahinko kiertämään. Armaan JV13 Regalis Jonckheere-Terpstran** jälkeläiset nimettiin saksalaisin aatelissukunimin, kun vähempi ei riittänyt.

Regalis Sachsen-Coburg und Gotha, normaali uros (29 merkkiä!  :icon_lol:)
Regalis Thurn und Taxis, normaali naaras
Regalis Schönaich-Carolath, normaali naaras

Beware. Täältä näitä pesee.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 03.12.13 - klo:10:27
Regalis Sachsen-Coburg und Gotha, normaali uros (29 merkkiä!  :icon_lol:)

Yksi merkki jäi!  :hauskaa:

Meillä taitaa pikkuisesta D-poikueesta tulla seuraavat:
Droidipoika, sininen laikukas uros
Dominoefekti, musta laikukas uros
Diadeemikeiju, sininen naaras
Diskopallo, sininen naaras(?)

Sukupuolet alustavia, sillä varsinkin tuo viimeinen on tosi paljon kaikkea tarkastelua vastaan.  :dry:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 04.12.13 - klo:23:58
Lopetin aakkosittain nimeämisen roboilla, tässä viimesimpiä:

Rakkaus-pesue:
normaali laikukas uros Goldilock's Power Of Love
normaali laikukas naaras Goldilock's P.S. I Love You
normaali laikukas naaras Goldilock's Somebody To Love
normaali laikukas naaras Goldilock's All You Need Is Love
argente laikukas naaras Goldilock's Love You Inside Out

Aku Ankka-pesue:
normaali laikukas uros Goldilock's Indiana Hopo
normaali laikukas uros Goldilock's Unkka T. Kumiankka
normaali uros Goldilock's Panchito Pistoles
normaali naaras Goldilock's Kultu Kimallus
normaali naaras Goldilock's Matami Mimmi
normaali naaras Goldilock's Klaara Kotko

Juustot-pesue:
normaali uros Goldilock's Gorgonzola
normaali naaras Goldilock's Mascarpone
normaali naaras Goldilock's Appenzeller
normaali naaras Goldilock's Raclette
normaali naaras Goldilock's Roquefort
normaali naaras Goldilock's Camembert
argente naaras Goldilock's Port Salut
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 05.12.13 - klo:10:36
normaali naaras Goldilock's Kultu Kimallus
normaali naaras Goldilock's Matami Mimmi

Näitä kahta olen suunnitellut (ilman Glodilock's liitettä)  :msilly:

Juusto-poikuetta lukiessa tuli nälkä.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 05.12.13 - klo:13:42
Mua huvitti suuresti Unkka T. Kumiankka.  :futschlach:

Meillä on tällä kertaa
Wannabe Tiikerin Päiväuni ( :msilly: )
Wannabe Keisarin Morsian
Wannabe Uskollinen Ystävä
Wannabe Karibian Aurinko

Sadepäivän Ilo jäi käyttämättä.  :eijei:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 05.12.13 - klo:16:39
Mua huvitti suuresti Unkka T. Kumiankka.  :futschlach:


Unkka T. Kumiankka jää kotiin  :icon_cheesygrin: :sydan:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Lautsi 05.12.13 - klo:18:24
Meidän lastenlaulut-poikueen naperot nimettiin ipanapan albumeista löytyvien kappaleiden mukaan :)

Ms valkoinen naaras Hyväntuoksuinen
Ms valkoinen uros Mörkö Mainio
Ms valkoinen uros Teippileikki
Ms valkoinen uros Unijuna
Ms valkoinen uros Urho Kepponen
Hopeasoopeli uros Kuningas Ei
Hopeasoopeli uros Pikku Ihminen
Hopeasoopeli vn naaras Tilulilulei
Hopeasoopeli vn naaras Aakkostanssi
Hopeasoopeli vn naaras Piukusuu
Hopeasoopeli vn uros Hönttimöntiäinen
Hopeasoopeli vn uros Huina Haina
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 05.12.13 - klo:22:35
Meillä on tällä kertaa
Wannabe Tiikerin Päiväuni ( :msilly: )
Wannabe Keisarin Morsian
Wannabe Uskollinen Ystävä
Wannabe Karibian Aurinko

Oi, kauniit nimet tee-poikueella.  :icon_razz:

Ms valkoinen naaras Hyväntuoksuinen
Ms valkoinen uros Teippileikki

Onpas tutunkuuloisia, näitä ei pääse autossa pakoon (takapenkiltä kuuluu "Ei kun ipanapaa!!", jos yrittää kuunnella jotain muuta..)
Mutta siis nuo kaksi nimeä olisin pistänyt toisinpäin  :tongu:  Naaraat ovat välillä kaikkea muuta kuin hyvänhajuisia, mutta teipissä ne ovat joskus yltäpäältä, kun järsivät jääkaapinsuojia auki.  :hauskaa:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Lautsi 06.12.13 - klo:10:38
Haha :D Teippileikki itseasiassa oli naaras nimetessä mutta kasvoi sitten urokseksi ;) mutta joo noi ipanapan biisit on aika mahtavia ja meilläkin kuunnellaan niitä.. Usein :D
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 25.12.13 - klo:22:24
Meillä syntyi pieni 4 pennun S-pentue:

Sateenkaaren Saapasjalkakissa, seepianharmaa naaras
Sateenkaaren Sininen Sointu, seepianharmaa naaras
Sateenkaaren Sadetanssi, seepianharmaa naaras
Sateenkaaren Sitruunankukka, luonnonvalkoinen naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 26.12.13 - klo:05:06
Jeij, minäkin pääsin pitkästä aikaa nimeämään hamsunpoikasia  :sydan:

Syrkkien R-poikueen nimet. Itselleni valkkasin Rubik's Cuben ja Riftwalkerin.  :icon_cheesygrin:

n. pk hopeamusta kk Wonderland's Rubik's Cube
n. pk musta kk Wonderland's Rock n' Roll
n. pk musta kk Wonderland's River Creek
u. pk musta Wonderlan's Random
u. pk samppanja Wonderland's Royal Champagne
u. pk keltainen Wonderland's Remedy
n. pk hopeakeltainen Wonderland's Runner's High
u. pk hopeahunaja Wonderland's Revenant
n. pk hopeakeltainen Wonderland's Riftwalker
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Ely 26.12.13 - klo:05:17
Kivoja nimiä  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 26.12.13 - klo:11:27
Miksiköhän  :icon_cheesygrin: okeiokei, Ely keksi osan  :enkeli:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 26.12.13 - klo:16:18
Tarvis keksiä tuolle nelipäiselle talvikkopoikueelle nimet, mutta en tiedä lähtisinkö taas aakkosia vai teemoja vai mitä. Ehdotuksia otetaan vastaan.  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: jjenni 30.12.13 - klo:10:46
2. robopoikue on saanut nimensä, musiikkiteemaisesti samoin kuin ensimmäinen poikue. Olen niin innoissani tästä poikueesta, väri ja kuviojakauma oli parempi kuin uskalsin edes toivoa. Sitten vielä odotellaan sukupuolien selviämistä :sydan:

ps argente laikukas Hollywood Tragedy
ps argente laikukas Something Grimm
argente Horrifically Delicious
argente Dark Dreams
argente Star Power
normaali Epic of Epicness
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 30.12.13 - klo:22:56
Meillä ois sitten esissä kirjain E.  :nuija:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Lautsi 10.01.14 - klo:06:33
Tässä meidän BAO-poikueen nimet. :)

pk soopeli naaras, Gouden Carolus Christmas
pk soopeli uros, Bacchus Frambozenbier
pk soopeli uros, Tripel Carmeliet
pk soopeli uros, St Feuillien Grand Cru
pk minkki naaras, La Chouffe
pk luonnonvalkoinen uros, Trappist Achel Blond
pk luonnonvalkoinen naaras, Leffe Blonde
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 14.01.14 - klo:07:44
Talvikoista tuli

Anarkisti
Aktivisti
Ateisti
Absolutisti

 :msilly:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 14.01.14 - klo:13:21
^Hah, löytyivät kaikki A-listaltani joskus! Myös Apostoli, Astrologi ja Agnostikko. :hauskaa:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 18.01.14 - klo:14:52
Nimesin pesueen myyttisten eläinten mukaan  :peukku:

normaali laikukas uros Goldilock's Ogopogo
normaali laikukas uros Goldilock's Sasquatch
normaali laikukas uros Goldilock's Chupacabra
normaali naaras Goldilock's Loch Ness
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: mirauh 02.02.14 - klo:14:30
Vevve: Noou!  :icon_eek: mä oon juuri tätä teemaa miettinyt seuraavalle poikueelle ja nyt mä myöhästyin  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 09.02.14 - klo:18:20
^Hähää  :icon_cheesygrin:
Noh, mikäpä estää käyttämästä samaa teemaa.

Roborovskit nimettiin Commedia Dell'arte -hahmojen mukaan:
normaali uros Goldilock's Il Capitano
normaali uros Goldilock's Caratterista
normaali naaras Goldilock's Scaramouche
normaali naaras Goldilock's Pulcinella
normaali naaras Goldilock's Colombina
normaali naaras Goldilock's La Signora
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 10.02.14 - klo:13:33
Leffafriikki pääsi valloilleen  :icon_cheesygrin: Ihan vaan S-poikueen alustavia nimimietintöjä  :loov:

u. Wonderland's Seven Samurai
u. Wonderland's Soul Plane
u. Wonderland's Saw IV
u. Wonderland's Skeleton Key
u. Wonderland's Scorpion King
u. Wonderland's Strange Illusion

n. Wonderland's Scarlet Letter
n. Wonderland's Shadows In The Sun
n. Wonderland's Staying Together
n. Wonderland's Stone Of Destiny
n. Wonderland's St. Trinians
n. Wonderland's Smiley Face
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 14.02.14 - klo:12:34
Roborovskeja maailman korkeimpien vuorien mukaan:

argente naaras Goldilock's Dhaulagiri
argente naaras Goldilock's Jongsong Peak
argente naaras Goldilock's Shishapangma
argente laikukas naaras Goldilock's Annapurna
argente laikukas naaras Goldilock's Kangchenjunga
argente laikukas naaras Goldilock's Namcha Barwa
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 24.02.14 - klo:22:22
Martti "Huuhaa" Innasen biisien mukaan nimettyjä kiinareita  :icon_cheesygrin:

normaali uros Goldilock's Miesten Mies
normaali uros Goldilock's Aavehiihtäjä
normaali naaras Goldilock's Elsa Kohtalon Lapsi
normaali naaras Goldilock's Urjalan Taikayö
normaali naaras Goldilock's Muistatko Tiltun
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 25.02.14 - klo:10:43
^  :icon_biggrin:

Pitkästä aikaa meilläkin poikue, jonka jäsenet saivat nimikseen:

pk karamelli naaras Alkemistin Elegia
pk rs luonnonvalkoinen naaras Alkemistin Euforia
lk laventeli uros Alkemistin Eremiitti
lk laventeli uros Alkemistin Entropia
lk suklaa uros Alkemistin Elementaali
lk suklaa uros Alkemistin Entiteetti
lk suklaa uros Alkemistin Etydi

// edit. uusi kasvattajanimi eteen, vielä ehti papereihinkin.  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: GaneshaX 26.02.14 - klo:12:55
Ikinä ennen ei oo ollut näin vaikeeta nimetä poikaset. Kotiin jää sitten varmaan Roudan Varoventtiili  :icon_idea:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 26.02.14 - klo:13:13
Ikinä ennen ei oo ollut näin vaikeeta nimetä poikaset. Kotiin jää sitten varmaan Roudan Varoventtiili  :icon_idea:

Mikäs vika siinä nimessä on?  :haha: Kaveriksi sitten vaikkapa hra Varasulake, hra Varoitusvalo ja nti Varmat Päivät.  :enkeli:

Siippa haluaa cämpsypoikueeensa nimeksi Spartacus. Ilmeisesti kaikkien, sillä muuta nimeä ei ole ilmaantunut...
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 05.03.14 - klo:16:05
Poikue, jonka emon nimi on Goldilock's Tahiti, sai nimensä Tahitin korkeimpien vuorten mukaan  :peukku:

normaali uros Goldilock's Marau
normaali laikukas uros Goldilock's Ronui
normaali laikukas uros Goldilock's Aorai
normaali laikukas naaras Goldilock's Orohena
normaali laikukas naaras Goldilock's Diadéme
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Ana 05.03.14 - klo:16:59
Kyl tuli muutama harmaa hius miettiä nimiteemaa, kun itelle ei jäännyt naarasta niin pitää jättää ensiksi ajateltu säästöön. Nyt sitten heidät nimettiin marjojen mukaan. Mustasilmäset tumman marjn mukaan ja punasilmäset punertavan marjan mukaan.

PK hopeavalkoinen uros, Viljami Vadelma
PK hopeavalkoinen naaras, Miia Mansikka
PK hopeavalkoinen naaras, Liisa Lakka
PK hopeavalkoinen naaras, Paula Puolukka
PK ms valkoinen uros, Mauri Mustikka
PK ms valkoinen uros, Jussi Juolukka
PK ms valkoinen naaras, Rita Riekonmarja
PK ms valkoinen naaras, Veera Variksenmarja
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 06.03.14 - klo:11:36
Cämpsypoikue nro kolmen traakialaisperäiset nimet (toivottavasti en katsonut sukupuolia väärin... note to self: tarkista  :msilly: )

musta umb. uros Spartacus
musta umb. uros Amadocus
opal uros Seuthes
sininen argente uros Sitalces
normaali naaras Bríza
normaali naaras Manteia
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Janzu 06.03.14 - klo:17:06

// edit. uusi kasvattajanimi eteen, vielä ehti papereihinkin.  :icon_cheesygrin:

Kappas kepposta! Onnea!
(...sille ilmeisesti oli kuin olikin syy miksi pitkästä aikaa eksyin foorumille, lie muuten mennyt kokonaan ohi tämäkin uutinen :P )
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 13.03.14 - klo:11:24
^Kiitos!  :icon_cheesygrin: Enhän mä sitä vielä ole sen kummemmin kerennyt mainostamaan, nyt vasta päivitän kasvattajanimilistankin.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 15.03.14 - klo:00:41
Onnea minultakin Marika!

: Vs: Poikueiden nimeäminen
: mirauh 18.03.14 - klo:21:51
Meillä oli nimiäiset tänään, seitsemänpäinen syrkkipesue sai nimet Burkina Fason-kaupungeista.

naaras Ouahigouya
naaras Fada N'gourma
naaras Gaoua
naaras Nouna
naaras Ziniaré
uros Bobo Dioulasso
uros Réo Sanguié
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 04.04.14 - klo:00:46
Uusimmat roborovskipoikueet  :sydan:

Teemana vaan banaani  :icon_cheesygrin:
argente uros Goldilock's Banana Mania
argente laikukas naaras Goldilock's Banana Pop
argente laikukas naaras Goldilock's Banana Split

Näyttelijät:
normaali laikukas uros Goldilock's Rudolph Valentino
argente laikukas uros Goldilock's Marlon Brando
normaali laikukas naaras Goldilock's Grace Kelly
argente laikukas naaras Goldilock's Marilyn Monroe
argente laikukas naaras Goldilock's Greta Garbo
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 11.04.14 - klo:11:21

Syrkkipoikueet

avaruusteemalla:
Kuunvartija
Kuu-ukko
Astronautti
Meteoriitti
 Kuunkuningas
Kosmonautti
Kuuraketti
Tähtisumu
Asteroidi
Komeetta
Tähtisade
Tähdenlento
Auringonsäde

ja rahayksikköteemalla:

Forintti
Dollari
Peso
Punta
Escudo
Dinaari
Frangi
Jeni
Randi
Liira


: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Ana 18.04.14 - klo:19:26
Meilläkin kiinarit viimeis saannu nimet. Ja teemana Diablo, koska tämän takana on tarina. Vauvat syntyivät nimittäin Diablo 3 julkaisupäivänä. Oli hyvä kun mies ootti peliä kuin kuuta nousevaa ja mää poikasia ja samanapäivänä saatiin haluammamme :D

Siispä:

Tathamet - laikku uros
Diablo - laikku uros
Azmondan - norre uros
Rakanoth - norre uros
Andariel - laikku naaras
Lilith -laikku naaras
Cydaea - laikku naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 29.04.14 - klo:23:33
Wannabe Fizzlybear uros pk samppanja       
Wannabe Fudgehog uros pk samppanja         
Wannabe Shellybean naaras lk samppanja
Wannabe Buzzlegum uros pk samppanja     
Wannabe Galagoogoo naaras pk samppanja   
Wannabe Zumbug naaras lk samppanja
Wannabe Chewnicorn uros pk samppanja     
Wannabe Kittyfloss naaras pk samppanja       
Wannabe Sweetooth uros lk samppanja
Wannabe Cinnamonkey uros pk samppanja 
Wannabe Macaracoon naaras pk samppanja 
Wannabe Doenut uros pk samppanja           
Wannabe Rashberry naaras pk samppanja
Wannabe Dragonache uros pk samppanja   
Wannabe Reddhott naaras lk samppanja
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 05.05.14 - klo:14:50
^Herkullisia!  :tongu:

Meijän pienet äffät:
 Alkemistin Fantasmagoria
 Alkemistin Fraktaali
 Alkemistin Filatelisti
 Alkemistin Fata Morgana
 Alkemistin Film Noir
 Alkemistin Filigraani
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 09.05.14 - klo:21:08
Mitä pienempi pesue, sitä vaikeampi nimetä selvästikkin.

Meidä T-pesue:

Sateenkaaren Tilda Matilda

: Vs: Poikueiden nimeäminen
: mirauh 21.05.14 - klo:21:00
Mitenkäs kriittisiä poikueiden nimissä ollaan saman "sanan" toistumisessa. Aina välillä niitä näkee, mutta liekö sitten rekisteröityjä? Mä haluisin poikueelle nimet Oz-teemalla, mutta harmillisesti kaikissa nimissä olisi jossain kohtaa nimeä nimen omaan tuo "Oz". Ei varmaankaan menisi läpi?
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 22.05.14 - klo:06:14
Meillä tuli kolme nassikkaa S-poikueeseen ja teemana oli elokuvat  :mhappy:

u. pkr ruoste Wonderland's Sinister
n. pkr seepianharmaa Wonderland's Savannah
n. pk musta Wonderland's Seabiscuit
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 26.06.14 - klo:22:12
u. Wannabe Kaupungin Tavoitelluin Remonttimies
u. Wannabe Syntisen Kaunis Mies
u. Wannabe Tuhannen Markan Seteli
n. Wannabe Sopivasti Lihava
n. Wannabe Surumetsien Talvimorsian
n. Wannabe Nainen Toiselta Planeetalta
n. Wannabe Muotitietoinen
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 27.06.14 - klo:03:19
D-kinkkipesue saivat vanhat suomalaiset nimet  :mhappy:

u. normaali laikukas Wonderland's Deutken
n. normaali Wonderland's Dekla
n. normaali laikukas Wonderland's Domnikia
n. normaali laikukas Wonderland's Drophina
n. normaali laikukas Wonderland's Doråthea
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 02.07.14 - klo:20:54
Ääh, Pauliina just nappasi saman Leevi & The Leavings-teeman kuin itsekin ajattelin!  :nuija:

Meillä syntyi tällaisia kiinareita:

Ultra Brat:
normaali uros Goldilock's Poika Vuoden Takaa
normaali naaras Goldilock's Naispaholainen
normaali naaras Goldilock's Kaunis ja Ylpee
normaali naaras Goldilock's Avaruuden Lapsia

Villin lännen sankarit:
normaali uros Goldilock's Davy Crockett
normaali uros Goldilock's Billy The Kid
normaali uros Goldilock's Jesse James
normaali uros Goldilock's Buffalo Bill
normaali naaras Goldilock's Mollie Monroe
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Buffy 02.07.14 - klo:23:16
Montakohan Scooter poikuetta jo on.. mutta meillä:

Rebel Yell
Nessaja
Jigga Jigga
Hyper Hyper
Neverending Story
Endless Summer
Weekend
Fire
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 03.07.14 - klo:13:47
Ääh, Pauliina just nappasi saman Leevi & The Leavings-teeman kuin itsekin ajattelin!  :nuija:

Toisen kerran jo, viimeksi meni ne pastat.  :enkeli:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 18.07.14 - klo:22:10
Astrid Lindgren-poikue  :loov: :loov:

Goldilock's Mio Poikani Mio
Goldilock's Veljeni Leijonamieli
Goldilock's Ronja Ryövärintytär
Goldilock's Peppi Pitkätossu
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 19.07.14 - klo:19:01
Mulla menikin hermot vanhoihin suomalaisiin nimiin ja kinkit sai uudet nimet kokonaan marjojen ja hedelmien mukaan, sitä teemaa en ole vielä nimittäin käyttänyt ja oli pakko saada itselle dragonfruit  :icon_cheesygrin:


u. normaali laikukas Wonderland's Down-To-Earth Dewberry
n. normaali Wonderland's Dazzling Dragonfruit
n. normaali laikukas Wonderland's Deluxe Dounce
n. normaali laikukas Wonderland's Debonair Durian
n. normaali laikukas Wonderland's Dexterous Date-Plum

Aijai, Vevvellä ihana nimiteema  :sydan:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Crodino 19.07.14 - klo:22:01
12.6 syntynyt Leffat - poikue:
lk seepianharmaa uros Tron
lk normaali uros Sweeney Todd
pk normaali uros Requiem For A Dream
pk normaali naaras Jûichi-nin Iru
lk normaali naaras A Clockwork Orange
lk musta naaras Metrotopia
lk musta naaras Veronica Decides To Die

poikueessa on mun lempileffoja, mutta valitettavasti ihan parhaimmisto ei mahtunut 30 - merkkiin.  :dry:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 20.07.14 - klo:18:51
lk kyyhkynharmaa kk Wannabe Alohomora
lk kyyhkynharmaa kk Wannabe Aquamenti
lk kyyhkyharmaa-hunaja Wannabe Riddikulus
lk kyyhkyharmaa-hunaja Wannabe Expelliarmus
lk kyyhkyharmaa-hunaja Wannabe Morsmorde
lk kyyhkyharmaa-hunaja Wannabe Sectumsempra
lk kyyhkyharmaa-hunaja Wannabe Okklumeus
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Lautsi 27.07.14 - klo:21:27
Action Hero - muksujen nimet. :)

Fluffy's Ellen Ripley - n. hopeasoopeli
Fluffy's Rita Arnold - n. normaali
Fluffy's Lara Croft - n. satiini cinnamon umb.
Fluffy's Charly Baltimore - n. ps creme
Fluffy's Trinity - n. luonnonvalkoinen
Fluffy's Hit Girl - n. luonnonvalkoinen
Fluffy's The Bride - luonnonvalkoinen
Fluffy's Elizabeth Swann - n. minkki

Fluffy's James Bond - u. normaali umb.
Fluffy's Indiana Jones - u. seepianharmaa
Fluffy's The Terminator - u. seepianharmaa
Fluffy's John Rambo - u. normaali umb.
Fluffy's Neo - u. luonnonvalkoinen
Fluffy's James Dalton - u. luonnonvalkoinen
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sintturainen 24.08.14 - klo:11:06
V-muksut:

Sateenkaaren Viileä Venla
Sateenkaaren Vanilja
Sateenkaaren Ville Vallaton
Sateenkaaren Vintiö
Sateenkaaren Voimamies
Sateenkaaren Vompatti

X-muksut:

Sateenkaaren Xena
Sateenkaaren Xora
Sateenkaaren Xman
Sateenkaaren Xmas
Sateenkaaren X-ray
Sateenkaaren Xclusive
Sateenkaaren Xtreme
Sateenkaaren Xiuxiu
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Ely 24.08.14 - klo:18:45
^Tulikin mieleen että tämä viimeisin X-poikue sai meillä kiinalaiset nimet, oli silleen vähän helpompi :icon_cheesygrin:

Lavender's Xiu-Mei (kaunis luumu)
Lavender's Xiulan (elegantti orkidea)
Lavender's Xue Fang (tuoksuva lumi)
Lavender's Xing Xing (kaksoistähdet)
Lavender's Xiao-Chen (aikainen aamu)
Lavender's Xin-Qian (onnellinen/kaunis)
Lavender's Xiao-Hong (aamuinen sateenkaari)
Lavender's Xi-Wang (toivo)
Lavender's Xiang (lupaava)
Lavender's Xing-Fu (iloinen)
Lavender's Xiao-Ping (pieni rauha)

W-poikueen ainokainen sai nimekseen Lavender's Will-o'-the-wisp.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 24.08.14 - klo:18:57
Kiinariuros Lilliput's Neville Longbottomin jälkeläisiä tuli 7, joten saivat tietenkin seitsemän Harry Potter-kirjan nimet.

normaali uros Goldilock's Half-Blood Prince
normaali uros Goldilock's Prisoner of Azkaban
normaali uros Goldilock's Sorcerer's Stone
normaali uros Goldilock's Goblet of Fire
normaali naaras Goldilock's Order of the Phoenix
normaali naaras Goldilock's Deathly Hallows
normaali naaras Goldilock's Chamber of Secrets
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Pilvetön 09.09.14 - klo:23:05
Ensimmäinen robopoikue sai nimensä Final Fantasy -pelisarjan hahmojen mukaan.

u. normaali Vincent Valentine
u. normaali Kain Highwind
n. normaali Terra Branford
n. normaali Rinoa Heartilly
n. normaali laikukas Serah Farron
n. normaali platinahusky Freya Crescent
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 10.09.14 - klo:07:19
U-poikueen nimiteemaa saa kiittää facebookin hamsterikeskusteluryhmää!  :icon_cheesygrin: Päivä, jolloin kasvattajalla loppui mielikuvitus. Ihan kivoja nimiä löytyi ja pitkästä aikaa suomenkielisiä Wonderland'sejä!  :jiihaa:

n. lk seepianharmaa valkonauhainen Wonderland's Unelma-Sirpaleena
n. lk seepianharmaa Wonderland's Unta Vai Totta
n. lk normaali Wonderland's Uskallatko Rakastaa
n. lk normaali valkonauhainen Wonderland's  Usko Unelmiis
n. lk normaali valkonauhainen Wonderland's Uneton Unelma
u. lk normaali Wonderland's Urbaanilegenda
u. lk normaali valkonauhainen Wonderland's  Uskomaton Tapaus
u. lk seepianharmaa Wonderland's Uskalias Haave
u. normaali valkonauhainen Wonderland's Unto-Kuutamolla
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sarie 18.09.14 - klo:09:13

Mahdoton nimienpyörittely ruljanssi menossa  :icon_eek:

Emme tyttären kanssa ole päässeet vielä yhteisymmärrykseen, mutta kysäisen neuvon täältä ennenkuin nimipäätökset teemme, kun minua niin kiehtoisi Leevi ant the Leavings- nimiset pallerot  :puna: , että onko epäsopivaa käyttää samaa teemaa, kun täältä huomasin, että parikin poikuetta on nimetty sillä? Jos kuitenkaan ei samoja nimejä käytä, kun onneksi lauluissa on varaa vaikka kuinka paljon  :icon_e_biggrin:

Toinen vaihtoehto meillä olisi tunturiteema... Mietin vain, että voihan sekin olla jo käytetty, ei vain tänne kirjoitettu. Eli kai on mahdollista, että samannimisiä rekisteröityjä hamstereita on.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 18.09.14 - klo:09:24
^ tottakai niitä samannimisiä hamstereita tulee, eikä tuo mitään kyllä haittaa. Melko harvoin kuitenkaan sattuu niin, että ovat vielä samaa väriä  :mhappy:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sarie 18.09.14 - klo:09:56

Kiitos Eve vastauksesta, nyt on yksi huoli vähemmän  :tongu:

 Ihanaa, nyt saan Pikku Prinsessa ja Teuvo Maanteiden Kuningas ja toiset 7 nimensä, kunhan saan enää sukupuolet, värit ja karvanpituudet selvitettyä... Luulin, että se on helppoa kolmiviikkoisilta  :c8:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 18.09.14 - klo:11:44
^Täällä asustaa lks suklaapoika Syntisen Kaunis Mies, mutta on kyllä kasvattajaliite edessä.  :icon_cheesygrin:

Taisi unohtua kirjata G-poikueemme:

Alkemistin Gnoomi, musta kk naaras
Alkemistin Gargoile, musta naaras
Alkemistin Gorgo, musta naaras
Alkemistin Graia, normaali naaras
Alkemistin Guerilla, normaali naaras
Alkemistin Ghoul, musta uros
Alkemistin Griffin, mustakeltainen uros
Alkemistin Groteski, mustakeltainen uros
Alkemistin Golem, mustakeltainen uros
Alkemistin Gargantua, mustakeltainen uros
Alkemistin Gogmagog, keltainen uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 10.10.14 - klo:23:28
Oi onnea! Siitä on kauan kun viimeksi mulla on ollut nimiä jaettavana!  :sydan:
Regalis Seven Swans-a-Swimmingin ja Wellingtons Mayfairin poikueesta tuli "Litter of London" eli Lontoon kaupunginosapoikue.  :mhappy: (tai voihan sen kääntää myös Lontoon jätteeksikin  :hauskaa:)

Regalis Vauxhall, helmiäisnormaali uros
Regalis Walworth, helmiäisnormaali uros
Regalis Westminster, helmiäisnormaali naaras
Regalis Marylebone, helmiäisnormaali naaras
Regalis Kensington, normaali naaras
Regalis Belgravia, normaali naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 11.10.14 - klo:13:00
Safari-teemaa roborovskeille  :sydan:
normaali uros Goldilock's Wildebeest
normaali uros Goldilock's Gerenuk
normaali uros Goldilock's Cheetah
normaali uros Goldilock's Hyaena
normaali naaras Goldilock's Flamingo
normaali naaras Goldilock's Impala
normaali naaras Goldilock's Gazelle

Tee-teemaa kiinareille, sen olen jo kertaalleen käyttänytkin ulkomaankielisillä termeillä (Oolong, Darjeeling yms) mutta nyt lähdettiin teelaatujen suomenkielisiin nimiin:
normaali uros Goldilock's Karibian Aurinko
normaali uros Goldilock's Lumottu Metsä
normaali uros Goldilock's Sadepäivän Ilo
normaali naaras Goldilock's Keisarin Morsian
normaali naaras Goldilock's Viidakon Tuli
normaali naaras Goldilock's Seitsemäs Taivas
normaali naaras Goldilock's Tiikerin Päiväuni
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 12.10.14 - klo:03:59
Halusin alunperin V-poikueelle englanninkieliset nimet, mutta sitten ei löytynyt mitään kivaa teemaa, eikä kivoja nimiä, niin tuli nyt melkoisen sekalainen seurakunta näitä nimiä, mutta ihan kivojakin mahtui joukkoon  :sydan:

u. pk musta/hopeamusta Wonderland's Vesuvius
u. pk normaali Wonderland's Viikatemies
u. pk musta/hopeamusta Wonderland's Valopilkku
u. pk normaali Wonderland's Valkyria
u. pk normaali Wonderland's Viivakoodi
u. pk seepianharmaa Wonderland's Viikinki
u. pk normaali Wonderland's Virus X

n. pk normaali Wonderland's Vintage
n. pk normaali Wonderland's Villiruusu
n. pk seepianharmaa Wonderland's Valtiatar
n. pk normaali Wonderland's Vedenneito
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sarie 12.10.14 - klo:16:15

Kauanko yleensä rekisteröinti kestää? Mietin, että uskaltaako nimiä julkistaa ennenkuin on varma, että kelpuutettiinko ne  :icon_eek:

Suurin osa vauvoistakin jo maailmalla, lupasin rekisterinumerot toimittaa myöhemmin perässä. En mitenkään olisi aiemmin saanut papereita tehtyä, kun pähkäilin turkkien ja värien kanssa, mutta ihanaa kun sain apuja foorumilta  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 12.10.14 - klo:16:35
Kyllä ne yleensä n. viikon päästä tulla putkahtaa, ainakin sähköisesti rekatessa. Pari viikkoa on muistaakseni jonkinlainen enimmäiskesto jona aikana pitäisi tulla.
Mulle ainakin on tullut ihan nopsakkaasti aina, että kiittää pitää rekisteröijiä.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sarie 14.10.14 - klo:22:06

Kaks viikkoa menny ja oon koittanu olla kärsivällinen  :icon_lol:

Olin kopioinut kuitin tekstin, en laittanut kuittikopioa aluksi, oisko siinä vika, että kestää  vai eikö mee nimet läpi  :eijei:
Iik, en kestä ellei kotiin jäävä Mieletön Melinda saakkaan olla Melinda  :kankaalla:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 15.10.14 - klo:05:14
Kyllä se rekkaaja ilmoittaa, jos siellä on jotain puutteita. Rekkaa varmasti kyllä minkä ehtii oman elämänsä ohella  :mhappy:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 15.10.14 - klo:20:44
Sarie, laita rekkaajalle muistutusta. Kahta viikkoa kauempaa siinä ei pitäisi mennä, mutta harmillisesti tällä hetkellä rekisteröiminen on vähän hidasta. Minulta jäi Humppilan näyttelyn ennakkoilmoja laittamatta tämän vuoksi. Normaalisti sähköisissä ei tosiaan ole mennyt näin kauan.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sarie 19.10.14 - klo:23:53

Muistutustakin jo laitoin. Tiistaina tulee kolme viikkoa siitä kun lähetin poikuerekisterin (enkä siis etanpostilla, ku ihan sähköisesti  :icon_lol: )
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Ely 23.10.14 - klo:13:06
Ensimmäinen cämpsypoikueeni sai nimet jalokivien mukaan:

Urokset:
Bixbiitti, suklaa umborous
Zirkoni, musta platina
Onyksi, musta platina

Naaraat:
Spinelli, musta platina
Smaragdi, musta platina
Briljantti, musta
Ametisti, musta

Toinen kiinalaisen go-lautapelin mukaan:

Urokset:
Haichaku, musta platina
Oiotoshi, musta platina
Sanrensei, musta
Furikawari, musta

Naaraat:
Damezumari, suklaa platina
Onadare, musta platina

Go-termejä olen käyttänyt nimissä ennenkin yksittäin syrkkipoikueiden kanssa mutta ensimmäistä kertaa käytin nyt teemaa kaikille poikasille.  :icon_smile:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 26.10.14 - klo:16:23
Laitetaanpa sitten uusimman talvikkopoikueen nimet. Olin varautunut odottelemaan hyvän aikaa muuten näille rekisterinumeroja, mutta mitä vielä - näiden numerot tulivatkin saman päivän aikana! Ihan mieletöntä!  :applause:
Mutta niistä nimistä... Alkujaan mietin vähän, että olisin palannut vuosien takaiseen nimeämisteemaan, joka minulla tässä linjassani oli vuosikausia, mutta enpä mä tästä suuruudenhullusta sukuteemasta mihinkään päässyt.  :tongu: Isänisä kun oli Jonckheere-Terpstra, isä Sachsen-Coburg und Gotha ja emänä vielä brittileidi, niin eihän näille voi antaa mitään muita kuin brittiläisiä aatelissukunimiä. Tämä saattaa olla kyllä jokin sairaus.  :nuts:


Regalis Mountbatten-Windsor, normaali uros (kotiin, totta kai)
Regalis Watson-Wentworth, normaali uros
Regalis Wedderburn-Arbuthnot, normaali naaras (kotiin)
Regalis Fitzalan-Howard, safiiri uros
Regalis Innes-Ker, safiiri naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Crodino 26.10.14 - klo:16:39

Regalis Mountbatten-Windsor, normaali uros (kotiin, totta kai)
Regalis Watson-Wentworth, normaali uros
Regalis Wedderburn-Arbuthnot, normaali naaras (kotiin)
Regalis Fitzalan-Howard, safiiri uros
Regalis Innes-Ker, safiiri naaras

OT, tuleeks noita myyntiinki asti?  :enkeli:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 26.10.14 - klo:19:14
OT, tuleeks noita myyntiinki asti?  :enkeli:

Kaikki ovat valitettavasti olleet varattuja jo hyvän aikaa. :)
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sarie 27.10.14 - klo:19:46
Ihka ensimmäinen ja (takuuvarmasti viimeinenkin  :yes: ) poikueeni 

Leevi and the leavings- teema. Ihastuin nimiin ja huomasin, että olihan näitä jo nimettykin, mutta koitin etsiä eri nimisiä kuitenkin....

Pikku Prinsessa- lk luonnonvalkoinen naaras
Mieletön Melinda- pk tummakorvainen valkoinen naaras (uups, jää kotiin  :icon_redface: )
Tyttö Jota Rakastan- pk luonnonvalkoinen naaras
Tuhlaajapoika- pks creme uros
Postinkantaja- lk luonnonvalkoinen uros
Viisas Talonmies- lks luonnonvalkoinen uros
Rin Tin Tin- lks creme uros
Köyhän Miehen Danny- pk tummakorvainen valkoinen uros
Herra Presidentti- pk tummakorvainen valkoinen uros

Jostain kumman syystä jäi käyttämättä (unohdin  :icon_eek: ) Teuvo Maanteiden Kuningas- nimen. Ei Mikään Robin Hood  oli myös suosikki ja unohtui. Pallerohöperyyttäkö lie jo moinen  :icon_lol:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 11.11.14 - klo:21:23
Wannabe Huippusalainen
Wannabe Salaperäinen
Wannabe Salamyhkäinen
Wannabe Salakähmäinen
Wannabe Salassapidettävä
Wannabe Salassapitovelvollinen
Wannabe Salaisuus
Wannabe Salattu
Wannabe Anonyymi
Wannabe Ei Saa Julkaista
Wannabe Ei Saa Kertoa

(http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a010.gif)
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 12.11.14 - klo:16:34
Wannabe Huippusalainen
Wannabe Salaperäinen
Wannabe Salamyhkäinen
Wannabe Salakähmäinen
Wannabe Salassapidettävä
Wannabe Salassapitovelvollinen
Wannabe Salaisuus
Wannabe Salattu
Wannabe Anonyymi
Wannabe Ei Saa Julkaista
Wannabe Ei Saa Kertoa

(http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a010.gif)

Mitä, ei salarakasta?  :icon_e_wink:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 12.11.14 - klo:22:06
^ Se oliskin muuten ollut hyvä. Toki voin senkin ottaa vielä mukaan, jos joku haluaa varata poikasen nimenomaan sillä nimellä.  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 13.11.14 - klo:08:00
Wannabe Huippusalainen
Wannabe Salaperäinen
Wannabe Salamyhkäinen
Wannabe Salakähmäinen
Wannabe Salassapidettävä
Wannabe Salassapitovelvollinen
Wannabe Salaisuus
Wannabe Salattu
Wannabe Anonyymi
Wannabe Ei Saa Julkaista
Wannabe Ei Saa Kertoa

(http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a010.gif)

Hihii....  :futschlach: repeilin tälle jo blogin puolellakin  :xd:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 13.11.14 - klo:11:49
Jotenkin poikasten varaajat eivät olleet ihastuneet tähän hienoon(?) kafkamaiseen nimiteemaani.  :nenup:

Alkemistin Hallusinaatio – pk ruoste kk laikukas (eli vkkk) naaras
Alkemistin Hurmanhenki – lk hopeasuklaa laikukas uros
Alkemistin Harhaluulo – pk ruoste laikukas uros, kotiin
Alkemistin Haamuvalo – pk rs seepianharmaa uros
Alkemistin Henkipatto – lk ruoste laikukas uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 14.11.14 - klo:15:09
^ Kuka niiltä nyt mitään kysyy.  :yea:   :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 02.12.14 - klo:15:07
Wannabe Huippusalainen
Wannabe Salaperäinen
Wannabe Salamyhkäinen
Wannabe Salakähmäinen
Wannabe Salassapidettävä
Wannabe Salassapitovelvollinen
Wannabe Salaisuus
Wannabe Salattu
Wannabe Anonyymi
Wannabe Ei Saa Julkaista
Wannabe Ei Saa Kertoa

(http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a010.gif)

Lopulliset versiot olivat

Wannabe Huippusalainen uros pkrs karamelli
Wannabe Syystäkin Salattu uros pkrs ruoste
Wannabe Vaiettu Salaisuus uros pkr musta
Wannabe Ei Saa Julkaista uros pkr ps seepianharmaa
Wannabe Salarakas uros lkr normaali
Wannabe Salassapidettävä naaras pkrs ps luonnonvalkoinen
Wannabe Salaperäinen naaras pkrs ps seepianharmaa
Wannabe Anonyymi naaras pkr normaali
Wannabe Ei Saa Kertoa naaras pkr ps seepianharmaa
Wannabe Salassapitovelvollinen naaras lkr seepianharmaa
Wannabe Salamyhkäinen naaras pks ps seepianharmaa
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 02.12.14 - klo:17:31
Kiinareita ranskalaisilla sanoilla, sanonnoilla ja fraaseilla.

normaali naaras Goldilock's Belle Époque
normaali naaras Goldilock's Femme Fatale
normaali naaras Goldilock's Savoir Faire
normaali naaras Goldilock's Oh La Vache
normaali naaras Goldilock's Faire l'Andouille
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 03.12.14 - klo:10:32
^ Kuka niiltä nyt mitään kysyy.  :yea:   :icon_cheesygrin:

 :hauskaa:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: puttiMO 04.12.14 - klo:14:24
Pitkän pitkän nimiteemapohtimisen jälkeen tulin tulokseen, että meidän lapset nimetään lääkkeiden mukaan. Ensimmäiseen poikueeseen tulossa siis ainakin Aspiriini, Adrenalin ja Amlodipin..  :haha:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Susanna 05.12.14 - klo:15:29
Dir en grey-poikue

Amber
Amon
Audrey

kpop biisejä-poikue

Badman
Bambina
Bonamana
Boom Boom
Blue World
Beep Beep

sama teema, kpop-biisejä

Catch Me
Cha Cha
Cry Cry
Crayon
Crooked
Coup d'etat
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 27.12.14 - klo:20:53
Wannabe Aloha Macadamia
Wannabe Blondie Brownie
Wannabe Bohemian Raspberry
Wannabe Cherry Garcia
Wannabe Chocolate Comfort
Wannabe Chocolate Therapy
Wannabe Chubby Hubby
Wannabe Fairly Nuts
Wannabe Oh My Apple Pie
Wannnabe That's My Jam
Wannabe This is Nuts
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: kileppal 28.12.14 - klo:22:45
A-poikueeni sai lyhyet äännähdysnimet:

Ash
Argh
Auts
Apuva
Aijai
Awww
Aijjaa
Atshii
Autsis
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 31.12.14 - klo:03:34
^ ihanat !  :jiihaa:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: puttiMO 31.12.14 - klo:15:03
A-poikueeni sai lyhyet äännähdysnimet:

Ash
Argh
Auts
Apuva
Aijai
Awww
Aijjaa
Atshii
Autsis

Aaaaa, ihanat !  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: kileppal 31.12.14 - klo:18:52
Kiitos  :nuija:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 02.01.15 - klo:15:31
Wannabe Aloha Macadamia
Wannabe Blondie Brownie
Wannabe Bohemian Raspberry
Wannabe Cherry Garcia
Wannabe Chocolate Comfort
Wannabe Chocolate Therapy
Wannabe Chubby Hubby
Wannabe Fairly Nuts
Wannabe Oh My Apple Pie
Wannnabe That's My Jam
Wannabe This is Nuts

Pakkohan niitä oli vielä, tapojeni mukaan, sörkkiä ja tänään lähti paperit rekisteröijälle. Eli lopulliset nimet ovat nyt sitten


uros pk musta-keltainen Wannabe That's My Jam
uros pk kyhu Wannabe Oh My Apple Pie
uros pk kyhu Wannabe Cookie Dough
naaras pk suklaa kk Wannabe Fairly Nuts
naaras pk suklaa kk Wannabe Cherry Garcia
naaras pk musta kk Wannabe This is Nuts
naaras pk musta kk Wannabe Aloha Macadamia
naaras pk musta kk Wannabe Chubby Hubby
naaras pk kyyhkynharmaa kk Wannabe Bohemian Raspberry
naaras pk kyyhkynharmaa kk Wannabe Chunky Monkey
naaras pk samppanja kk Wannabe Blondie Brownie
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Susanna 20.01.15 - klo:00:47
Multa löytyykin tuo Apuva -poitsu täältä  :icon_mrgreen: ihan mainio nimi ja tapaus.


talvikko poikue, teemana käytin the GazettEn biisejä:

Devil On The Bed
Distress And Coma
Dripping Insanity
Dazzling Darkness
Defective Tragedy (tää ei tule lupaamaan hyvää, pitää varmaan muuttaa...)
Distorted Daytime
Devouring One Another
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 11.02.15 - klo:16:04
Wannabe Divide et impera lk keltainen uros (hajota ja hallitse)
Wannabe Amantes Amentes lk keltainen naaras (rakastuneet ovat järjettömiä)
Wannabe Amat Victoria Curam lk keltainen naaras (vaivaa vaatii voitto)
Wannabe Amor Vincit Omnia lk hunaja naaras (rakkaus voittaa kaiken)
Wannabe Audentes Fortuna Iuvat lk hunaja naaras (onni suosii rohkeaa)
Wannabe Ex Oriente Lux lk hunaja naaras (idästä valo)
Wannabe Ex Visu Amor lk musta kk naaras (rakkautta ensi silmäyksellä)
Wannabe Ubi Fumus Ibi Ignis lk kyyhkynharmaa kk naaras (ei savua ilman tulta)
Wannabe Sol Omnibus Lucet lk kyyhkynharmaa-hunaja naaras (aurinko paistaa kaikille)
Wannabe Festina Lente lk kyyhkynharmaa-hunaja naaras (kiirehdi hitaasti)
Wannabe Fac Ut Vivas lk musta uros (hanki elämä)
Wannabe In Vino Veritas lk normaali uros (viinissä on totuus)
Wannabe Semper Fidelis lk normaali uros (aina uskollinen)
 
Wannabe Wasabi lk musta kk naaras
Wannabe Myrtle lk kyyhkynharmaa kk naaras
Wannabe Cayenne lk cinnamon vn uros
Wannabe Saffron lk cinnamon vn uros
Wannabe Chili lk kyyhkynharmaa vn uros
Wannabe Nutmeg lk normaali vn uros
Wannabe Parsley lk musta uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 12.02.15 - klo:19:21
^  :loov:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Ely 13.02.15 - klo:17:21
Tämmösiä nimiä Y-poikueella:

Lavender's Yes Man, lk sininen
Lavender's Yard Guard, lk sininen
Lavender's Yerba Mate, lk laventeli
Lavender's Yo-yo Trick, lk laventeli
Lavender's Yummy Yummy Yummy, lk suklaa
Lavender's Yin Yang, lk musta kk
Lavender's Yellow Line, lk musta kk
Lavender's You're Welcome, lk musta kk
Lavender's Yours Truly, lk sininen kk

Z-poikue:
Lavender's Zero Point, pk normaali
Lavender's Zombie, pk normaali
Lavender's Zodiac, pk normaali
Lavender's Zen Master, pk normaali
Lavender's Zzz, pk normaali
Lavender's Zigzag, pk normaali

Z-kirjaimeen lopetan (en siis aio nimetä poikasia Å-, Ä- ja Ö-kirjaimilla) mutta jatkan edelleen aakkosilla, A2-poikue olisi sitten näiden jälkeen.  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 13.02.15 - klo:21:34
^Mä kyllästyin aakkosiin käytyäni ne kaksi kertaa läpi  :icon_cheesygrin:

Kiinaripoikue klassikkokirjailijoiden mukaan :sydan:
normaali uros Goldilock's Nikolai Gogol
normaali uros Goldilock's Leo Tolstoi
normaali naaras Goldilock's Charlotte Brontë
normaali naaras Goldilock's Jane Austen‬
normaali naaras Goldilock's Virginia Woolf

: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 13.02.15 - klo:22:19
^ Ei sentään Ernestiä?  :icon_mrgreen:
Mun täytyy varmaan Ernestin lapsille kehitellä jotain kirjallisuuteen liittyvää myös sitten...
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 15.02.15 - klo:20:43
^ Ei sentään Ernestiä?  :icon_mrgreen:
Mun täytyy varmaan Ernestin lapsille kehitellä jotain kirjallisuuteen liittyvää myös sitten...

Kyllä ehdottomasti! Sofi Oksanen, Johanna Sinisalo, Arto Paasilinna, Aleksis Kivi etc.  :hauskaa:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 23.02.15 - klo:17:08
Rakas talvikkourokseni Tristar Swaledale eli George tuli minulle Otleyn maatalousnäyttelystä, ja halusin nimetä sen tavalla, joka liittyisi jotenkin tuohon päivään. Nimensä herra sai sitten näyttelyssä ihastelemieni swaledale-lampaiden mukaan. Nyt, kun maaastö George sai omaa jälkikasvua Regalis Kensingtonin kanssa, päätin nimetä lapsetkin hurmaavilla brittilammasrotujen nimillä!  :sydan:

Regalis Dalesbred, normaali uros
Regalis Devon Closewool, normaali uros
Regalis Ryeland, normaali uros
Regalis Teeswater, normaali uros
Regalis Beulah Speckled-Face, normaali naaras
Regalis Shropshire, normaali naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 25.02.15 - klo:02:17
Olen niin innoissani tänään syntyneestä kiinaripoikueesta, että keksin niille jo valmiiksi nimet! Sopivan unisex, niin ei tarvitse välittää sukupuolista…

Goldilock's Entten Tentten
Goldilock's Teelikamentten
Goldilock's Hissun Kissun
Goldilock's Vaapula Vissun
Goldilock's Eelin Keelin Klot
Goldilock's Viipula Vaapula Vot

Eiks olekin hauskat?  :yea:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: puttiMO 25.02.15 - klo:10:55
Olen niin innoissani tänään syntyneestä kiinaripoikueesta, että keksin niille jo valmiiksi nimet! Sopivan unisex, niin ei tarvitse välittää sukupuolista…

Goldilock's Entten Tentten
Goldilock's Teelikamentten
Goldilock's Hissun Kissun
Goldilock's Vaapula Vissun
Goldilock's Eelin Keelin Klot
Goldilock's Viipula Vaapula Vot

Eiks olekin hauskat?  :yea:

Loistavat !  :futschlach:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 25.02.15 - klo:13:04
^ Ne oli mun!!!  :icon_mrgreen:  Siipan cämpsyille piti antaa, mutta kun se ei nyt poikasia halua teettää. Ja nyt ne menivät!  :msilly:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 25.02.15 - klo:14:32
^ Ne oli mun!!!  :icon_mrgreen:  Siipan cämpsyille piti antaa, mutta kun se ei nyt poikasia halua teettää. Ja nyt ne menivät!  :msilly:

Hähhähhää!  :icon_twisted:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Hilmeliini 11.03.15 - klo:20:12
Olen niin innoissani tänään syntyneestä kiinaripoikueesta, että keksin niille jo valmiiksi nimet! Sopivan unisex, niin ei tarvitse välittää sukupuolista…

Goldilock's Entten Tentten
Goldilock's Teelikamentten
Goldilock's Hissun Kissun
Goldilock's Vaapula Vissun
Goldilock's Eelin Keelin Klot
Goldilock's Viipula Vaapula Vot

Eiks olekin hauskat?  :yea:

Mullapa oli jo 2013 hopsusisarukset Entten tentten Teelikamentten ja Hissun Kissun Vaapula Vissun  :hauskaa:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 19.04.15 - klo:22:36
Mainiot nimet Vevvellä!  :icon_cheesygrin:

Meille on taas syntynyt muutama pesue.

Shire-poikue. Valikoin omat suosikkini UK:n shire-kreivikunnista. Yorkshire tietenkin lähinnä omaa sydäntäni ja ko. poikanen jääkin kotiin. Pl. Hallamshire joka ei koskaan ollut oikea kreivikunta mutta siellä tuli asuttua. ^_^

Regalis Yorkshire, helmiäissafiiri uros
Regalis Devonshire, helmiäissafiiri naaras
Regalis Derbyshire, helmiäissafiiri naaras
Regalis Hallamshire, safiiri naaras
Regalis Oxfordshire, safiiri naaras

Skottirykmenttipoikue. Jo lakkautettuja maailmansotien aikaisia skotlantilaisia sotilasrykmenttejä joilla vaan oli niin kivat nimet!  :icon_cheesygrin:

Regalis Seaforth Highlander, helmiäisnormaali uros
Regalis Royal Scots Greys, helmiäisnormaali naaras
Regalis Fife And Forfar Yeomanry, normaali naaras

Palatsipoikue. Brittihovin palatseja.

Regalis Balmoral, normaali naaras
Regalis Frogmore, safiiri naaras
Regalis Sandrigham, safiiri uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 30.04.15 - klo:17:50
Arvelin, ettei kukaan ole vielä käyttänyt hashtag-teemaa, joten oli pakko laittaa semmoinen!  :nuija:

Tuli siis unisex nimet :D

Wonderland's #Witty
Wonderland's #Wonderous
Wonderland's #Whatever
Wonderland's #Worthy
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 13.05.15 - klo:18:27
Syrkit
Wannabe Battlemage
Wannabe Alchemist
Wannabe Paladin
Wannabe Rogue
Wannabe Warrior
Wannabe Wizard
Wannabe Monk
Wannabe Bard
Wannabe Barbarian
Wannabe Berserker
Wannabe Ranger
Wannabe Cleric

Ja campbellit
Aredhel
Arathorn
Adrahil
Aerandir
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 14.05.15 - klo:12:05
Kinkkien F-poikue

n. normaali Wonderland's Fallen Angel
n. normaali Wonderland's Forever The Moment
n. normaali Wonderland's Flower Drum Song
n. normaali laikukas Wonderland's Fatal Beauty
n. normaali laikukas Wonderland's Faithful

u. normaali Wonderland's Fantastic Mr.Fox
u. normaali Wonderland's Fast & Furious
u. normaali Wonderland's Face/Off
u. normaali laikukas Wonderland's Fear X
u. normaali laikukas Wonderland's  Firewalker

& syrkkien X-poikue

n. pk musta Wonderland's Xia
n. pk cinnamon Wonderland's Xiu-Mei
n. pk normaali Wonderland's Xirena
n. pk normaali Wonderland's Xena
u. pk cinnamon Wonderland's Xovie
u. pk normaali Wonderland's Xanthippus
u. pk normaali Wonderland's Xenos
u. pk normaali Wonderland's Xanti


Y-poikueta en odota kovinkaan innolla  :nuija:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 25.06.15 - klo:18:46
Syrkkipoikue

Wannabe Byfånen
Wannabe Hemligheten
Wannabe Indrivaren
Wannabe Innan Frosten
Wannabe Prästen
Wannabe Saknaden
Wannabe Sorgfågeln
Wannabe Tjuven
Wannabe Täckmanteln
Wannabe Vålnaden

Muutaman päivän nuoremmat campbellipoikueet vielä odottavat omia nimiään...
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Ely 26.06.15 - klo:00:56
Multa loppu nimiteemaideat noiden lajien kanssa joilla en ole noudattanut aakkosteemaa.  :nuija:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 26.06.15 - klo:17:09
Syrkkipoikue

Wannabe Byfånen
Wannabe Hemligheten
Wannabe Indrivaren
Wannabe Innan Frosten
Wannabe Prästen
Wannabe Saknaden
Wannabe Sorgfågeln
Wannabe Tjuven
Wannabe Täckmanteln
Wannabe Vålnaden

Muutaman päivän nuoremmat campbellipoikueet vielä odottavat omia nimiään...

Onko nää syrkit Wallandereita?  :sydan:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 26.06.15 - klo:18:45
^ Jep.  :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 05.07.15 - klo:21:11
Vuoden parhaan leffan mukaan nimetty poikue, eli Mad Max-robot!

normaali uros Goldilock’s Immortan Joe
normaali uros Goldilock’s Mad Max
normaali naaras Goldilock’s Furiosa
normaali naaras Goldilock’s Splendid
normaali naaras Goldilock’s Cheedo
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 06.07.15 - klo:07:05
A-kämpsyt sai nimet kauhuleffojen mukaan!  :puna:

u. hopeoitu musta Amityville Horror
u. hopeoitu dove Alone In The Dark
n. hopeoitu musta April Fool's Day
n. hopeoitu musta Ab-Normal Beauty
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 17.07.15 - klo:16:54
normaali uros Goldilock’s Immortan Joe
normaali uros Goldilock’s Mad Max
normaali naaras Goldilock’s Furiosa
normaali naaras Goldilock’s Splendid
normaali naaras Goldilock’s Cheedo

 :sydan: Erityisesti Immortan Joe ja Furiosa. :icon_cheesygrin:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 17.07.15 - klo:17:07
Olen ihan jäljessä näiden kanssa!
I-poikue:
Alkemistin Imaginaerum, pk sininen laikukas uros
Alkemistin Ironia, pk sininen laikukas naaras
Alkemistin Indigo, lk sininen naaras
Alkemistin Illantullen, lk sininen naaras
Alkemistin Imago, lk suklaa-keltainen umb. laikukas uros
Alkemistin Inkognito, lk laventeli-keltainen laikukas uros
Alkemistin Illuminati, pk laventeli-keltainen laikukas uros
Alkemistin Ikkunaprinsessa, pk musta vkkk naaras
Alkemistin Ikiyö, pk musta naaras
Alkemistin Inertia, pk hopeamusta naaras

J-poikue (joilla joka toisen värimääritys oli vähintäänkin hatara.  :dry:):
Alkemistin Jalokastanja
Alkemistin Jalokavala
Alkemistin Jalokuunlilja
Alkemistin Jalopeura
Alkemistin Jalosyreeni

K-poikue (sinistä ja laventelia, osa laikukkaita):
Alkemistin Kirjokansi
Alkemistin Kaleidoskooppi
Alkemistin Kastepiste
Alkemistin Kellopeli
Alkemistin Krokotiilinkyynel
Alkemistin Kihlalahja
Alkemistin Kandisokeri
Alkemistin Kalabaliikki
Alkemistin Komeljanttari
Alkemistin Kilvenkantaja

Ja nyt viimeisempänä L-poikue, joista osa on vielä kotona:
Alkemistin Llandegla, pk normaali kilpikonna naaras
Alkemistin Llanrhidian, pk normaali uros
Alkemistin Llangeler, lk normaali uros
Alkemistin Llanedi, lk normaali kilpikonna naaras
Alkemistin Llanwenog, lk normaali (piilo)kilpikonna naaras
Alkemistin Llandewi, pk normaali uros
Alkemistin Llanharan, lk normaali uros
Alkemistin Llannon, lk normaali (piilo)kilpikonna naaras
Alkemistin Llanelli, lk normaali kilpikonna naaras
Alkemistin Llanellen, pk (piilo)normaali kilpikonna naaras

: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 02.08.15 - klo:14:43
Antiikin Kreikan nimiä kiinankääpiöhamstereilla  :loov:

normaali uros Goldilock’s Ajax
normaali uros Goldilock’s Kerberos
normaali naaras Goldilock’s Calliope
normaali naaras Goldilock’s Athena
normaali naaras Goldilock’s Halkyone
normaali naaras Goldilock’s Eurydike
normaali laikukas naaras Goldilock’s Calypso

Behindthename -sivusto on kyllä ihan paras näiden kaikkien nimien keksimiseen.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 31.08.15 - klo:23:12
Wannabe Akoth Skull-Cracker
Wannabe Bagabug Beast Slayer
Wannabe Gimub the Meat Hoarder
Wannabe Kugaluga Dung Collector
Wannabe Mormog the Destroyer
Wannabe Pigug Pit Fighter
Wannabe Ratbag Pot-Licker
Wannabe Snagog Caragor Slayer
Wannabe Thakrak Troll Slayer
Wannabe Ushbaka Ravager

 :msilly:

edit. Näköjään jäänyt kämpsyt kokonaan kertomatta A-poikuetta lukuunottamatta.

Wannabe Bëor
Wannabe Barahir
Wannabe Balin

Wannabe Caranthir
Wannabe Celeborn
Wannabe Cemendur
Wannabe Ciryandil

Wannabe Daeron
Wannabe Damrod
Wannabe Duinhir
Wannabe Déagol
Wannabe Dwalin

Wannabe Eärendil
Wannabe Éomer
Wannabe Éowyn
Wannabe Eärwen
Wannabe Elendil

F:t olisi vielä nimeämättä ja G:tkin on jo syntynyt.  :enkeli:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Susanna 07.09.15 - klo:16:26
Talvikoita...

Growl
Guinea
Gara Gara Go
Goo Goo Ga Ga

Hello
Heartbreaker

Jealous
Joyride
Juliet
Jessica

Kissin' Dynamite
Kings Never Die
Keep Your Head Down
Knock You Out
Kicked In The Teeth
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 12.09.15 - klo:08:20
Meillä pikkupoikue nimettiin nyt näin

Eliza Biscaccianti
Elaine Bonazzi

Ezio Lagello
Enrico Di Giuseppe
Ernesr Carbonne

Ja väreissä siis seepianharmaata, luonnonvalkoista ja ms valkoista.

 :nuija:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 15.09.15 - klo:22:13
Syrkkejä jälleen (sarjishyviksiä ja -pahiksia):

Alkemistin Mystikko, lk normaali umb. naaras
Alkemistin Mysterio, lk seepia umb. uros
Alkemistin Mefisto, lk seepia umb. uros
Alkemistin Mustanaamio, pk seepia umb. uros
Alkemistin Magneto, lk seepia uros
Alkemistin Myrkkymuratti, pk seepia umb. naaras
Alkemistin Matkijalintu, pk seepia naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: kileppal 24.09.15 - klo:01:23
Täällä D-poikue lähentelee jo luovutusikää.

Pojat:
Daa Daa Daada Daada
Dippa Dai Dappa Dai
DiluLilulii
Diipa Daapa

Tytöt:
Daa Dirlan Dirlan Daa
Dippi Dappi Doo
Daba Dee Daba Dii
Duupi Duu
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 24.09.15 - klo:23:23
Tällaisia poikueita meillä on viime kuukausina ristitty:

Brittiläisiä kansanlauluja
Regalis Scarborough Fair
Regalis On Ilkley Moor Bar T'at (suom. "Ilkleyn nummella ilman hattua" :icon_cheesygrin: :sydan:)

Suurajopoikue (Perheessäni Jyväskylän suurajot tai nyk. Neste Rally Finland on aina ollut merkkitapaus niin kauan kuin muistan. Ralli on rattomme ja myös nimiteemamme, nimet siis legendaarisia erikoiskokeita!)
Regalis Moksi-Leustu
Regalis Urria
Regalis Ehikki
Regalis Ruuhimäki
Regalis Ouninpohja
Regalis Lankamaa
Regalis Kruununperä

Enkkuherkkuja (suosikkini brittien hauskannimisistä herkuista!  :tongu:)
Regalis Crumpet
Regalis Custard
Regalis Country Crisp
Regalis Clotted Cream
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 01.10.15 - klo:18:09

pikajuoksijoita, tyynesti etu- ja sukunimiä sekaisin :)
Bolt
Gatlin
Florence
Schippers
Merlene

tv-kokki-poikue

Hans Välimäki
Jyrki Sukula
Harri Syrjänen
Jaakko Kolmonen
Jamie Oliver
Sami Garam
Gordon Ramsay
Kati Nappa
Sara LaFountain
Sikke Sumari
Nigella Lawson


ja syksyisesti omenalajikkeita....
Antonovka
Valkea Kuulas
Jaspi
Huvitus
Pirja
Lobo
Raike
Maikki
Kersti
Talvikki
Sandra
Melba

: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 13.10.15 - klo:11:29
Ouninpohja

Oi, klassikko. :sydan: Täältä on hyviä muistoja.  :yes:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: S.D.G. 16.10.15 - klo:23:30
Ouninpohja

Oi, klassikko. :sydan: Täältä on hyviä muistoja.  :yes:

Hehe, hyvä että sykähdyttää muitakin! Omat muistoni sijoittuvat Moksi-Leustun pätkälle, joten kotiinhan se jäi.  :sydan:
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 21.10.15 - klo:07:01
Pitäisi näköjään taas päivittää... Vähän jäljessä.  :enkeli:

Syrkkejä
Wannabe Frodo Baggins
Wannabe Samwise Gamgee
Wannabe Peregrin Took
Wannabe Mrs Meriadoc Brandybuck

Kämpsyjä
Wannabe Frëawine
Wannabe Forthwini
Wannabe Frumgar
Wannabe Faramir
Wannabe Frór
Wannabe Fuinur
Wannabe Fundin

Wannabe Gil-galad
Wannabe Grimbeorn
Wannabe Girion
Wannabe Gwindor
Wannabe Gilraen

Wannabe Haldir
Wannabe Húrin Thalion

Kiinarit
Boom Kah
Frontside Ollie
Paperilennokki
Puuttuva Palanen
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Ely 21.10.15 - klo:09:47
^Haluaisin ottaa sulta kiinarin ihan vaan noiden nimien takia  :icon_redface: Mut nyt ei voi ottaa. Ei oo tilaa. EI.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 31.10.15 - klo:16:30
Wannabe Ay Ay Ay Mitä Tunnelmaa, lk laventeli uros
Wannabe Ei Ikinä Enää, lk laventeli uros
Wannabe En Kommentoi, lk laventeli naaras
Wannabe Massii Taskut Pullollaan, lk sininen uros
Wannabe Normipäivä, lk laventeli uros
Wannabe On Faija Taas Ylpee, lk sininen uros
Wannabe Peto On Irti, lk sininen naaras
Wannabe Radalla Taas, lk sininen naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 09.11.15 - klo:11:07
Wannabe Ay Ay Ay Mitä Tunnelmaa, lk laventeli uros
Wannabe Ei Ikinä Enää, lk laventeli uros
Wannabe En Kommentoi, lk laventeli naaras
Wannabe Massii Taskut Pullollaan, lk sininen uros
Wannabe Normipäivä, lk laventeli uros
Wannabe On Faija Taas Ylpee, lk sininen uros
Wannabe Peto On Irti, lk sininen naaras
Wannabe Radalla Taas, lk sininen naaras
Jos ottaisin syrkin pelkästään nimen takia...  :msilly:

Alkemistin Nuoska
Alkemistin Nietos
Alkemistin Notos
Alkemistin Nocturne
Alkemistin Niobi
Alkemistin Nousemus
Alkemistin Necronomicon
Alkemistin Neurovelho
Alkemistin Nomadi

Alkemistin Oikeus Olla Susi
Alkemistin Oikeus Onneen
Alkemistin Oikeus Vaieta
Alkemistin Oikeus Olla Rajaolento
Alkemistin Oikeus Olla Erilainen
Alkemistin Oikeus Omapäisyyteen
Alkemistin Oikeus ja Kohtuus
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 16.11.15 - klo:12:10
Välillä vähän suomiteemaa  :icon_e_biggrin:

Y-poikue

Wonderland's Ylidramaattinen
Wonderland's Ylimaallinen Olento
Wonderland's Yksinäinen Ajatus
Wonderland's Yöunien Aika
Wonderland's Ystävä Pienoinen
Wonderland's Ydintalven Taika
Wonderland's Yökasteen Helmi
Wonderland's Yön Ritari
Wonderland's Yöllinen Kulkija

A1-poikue

Wonderland's Aamunkoi
Wonderland's Aurinkotuuli
Wonderland's Aamunkoitto
Wonderland's Aamuhämärä
Wonderland's Auringonpistos
Wonderland's Aamukaste
Wonderland's Auringonlasku
Wonderland's Aamuaurinko
Wonderland's Aamunsäde
Wonderland's Auringonpimennys
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Susanna 16.11.15 - klo:16:05
Say Look at Me Now
Say Live Is Life
Say Lion Heart
Say Lr. Beautiful Liar
Say Lucifer
Say LOL
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Unipallo 09.12.15 - klo:08:15
Onko suklaille muuta vaihtoehtoa  :sydan:

Freeking Kismet, pk suklaa, naaras
Fabulous Fazerina, pk suklaa, naaras
Funny cocoa butter,pk suklaa, naaras
Fancy little treat, pk suklaa, uros
Frosty brownie, lk suklaa, uros 
Faithful cupcake, lk suklaa, uros

Fighting tiger butter, pk suklaa vn, naaras
Finally polka dots, lk suklaa vn, naaras
Fixed double mix, lk suklaa vn, naaras 
Furry white chocolate blondie, lk suklaa vn, naaras
Foolish creme fudge, pk suklaa vn, uros 
Finding cookie in a jar, lk suklaa vn, uros
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 09.12.15 - klo:20:15
Hauskoja nimiä porukalla.  :icon_biggrin:

Lissun pikkupoikueelle tuli seuraavat nimet:

Alkemistin Precious, lk tummanharmaa
Alkemistin Paddington, pk normaali
Alkemistin Papplewick, lk normaali
Alkemistin Pawston, lk normaali
Alkemistin Pegswood, lk normaali

Näemmä dg-linjalle tulee englantilaisia (paikan)nimiä ja muille edelleen suomenkielisiä tai suomenkielessä sellaisenaan esiintyviä sanoja.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 10.12.15 - klo:17:28
Meillä ei ole pariin kuukauteen ollut poikasia, mutta tässä viimeisimmät lokakuulta... Taidatte arvata mitä elokuvaa täällä innoissaan odotetaan?  :icon_cheesygrin:

normaali uros Goldilock’s Imperiumin Vastaisku
helmiäissafiiri uros Goldilock’s Jedin Paluu
helmiäisnormaali uros Goldilock’s Sithin Kosto
helmiäisnormaali uros Goldilock’s Pimeä Uhka
helmiäisnormaali naaras Goldilock’s Uusi Toivo
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 27.12.15 - klo:23:09
Karkki-kaksoset:
Goldilock's Ässä Mix
Goldilock's Missä Äx

NASAn luotaimet:
Goldilock's Endeavour
Goldilock's Sojourner
Goldilock's Curiosity
Goldilock's Discovery
Goldilock's Opportunity
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Ely 28.12.15 - klo:01:36
^Meillä oli myös karkkiin liittyvä Fazer-teema  :icon_cheesygrin:

Lavender's Suffeli
Lavender's Da Capo
Lavender's Kismet
Lavender's Dumle
Lavender's Pantteri
Lavender's Mignon
Lavender's Fazerina

Nää on siis kiinareita.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 28.12.15 - klo:16:42
En muista koska olen tänne viimeksi päivitellyt, mutta...

Kiinarit:
Se Parhaiten Nauraa, normaali laikukas uros
Kuka Muu Muka, normaali uros
Syypää Sun Hymyyn, normaali laikukas naaras
Jos Mä Oisin Sä, normaali laikukas naaras
Sata Lasissa, normaali naaras

Campbellit:
Wannabe Imrahil, musta uros
Wannabe Indis, normaali uros
Wannabe Isildur, sininen argente uros
Wannabe Ingwion, dove naaras
Wannabe Ingwë, opal naaras

Wannabe Jiagedaqi, normaali uros
Wannabe Jiayuguan, normaali uros
Wannabe Jingdezhen, normaali uros
Wannabe Jinjiang, normaali naaras
Wannabe Jinzhou, normaali naaras
Wannabe Jimma, musta naaras

Kämpsyjen K-, L- ja M-poikueet ovat myös jo maailmassa.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: EmmaTi 13.02.16 - klo:16:48
Syrkkien Uuno-poikue

Uuno Turhapuro
Härski Hartikainen
Sörsselssön
Veijo Esso
Unelma Säleikkö
Orvokki Sumu
Rosita Carlos
Gunhild Donnersdotter
Kauppias Rentukka
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 15.02.16 - klo:21:35
Syrkkien K-poikue  :msilly:

lk keltainen uros Goldilock's Kerrankos Sitä
lk keltainen uros Goldilock's Kyllä Se Siitä
lk keltainen uros Goldilock's Kuules Nyt
lk keltainen naaras Goldilock's Kuka Mitä Häh
lk musta-keltainen naaras Goldilock's Kato Ny Totaki
lk musta-keltainen naaras Goldilock's Kattia Kanssa
lk musta-keltainen naaras Goldilock's Ketsuppia Jees
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Sarie 18.02.16 - klo:17:44
Hih Emma Ti, mullakin pyöri Uuno teema, mutten millään keksiny kymmentä nimeä  :icon_eek:

Miinan poikueesta tuli:

Jade Jalopähkinä (pks norre)
Mimmi Männynkäpy (pks norre)
Peppi Pajunkissa (pks cinnamon)
Pipsa Pihlajanlehti (lks cinnamon)
Pirre Pilvikirsikka (pk norre)

Hippu Haavanlehti (pk ruoste)
Kassu Kuusenkerkkä (pks ruoste)
Kuura Koivunlehti (pks norre)
Lennu Leppäkeihäs (lk norre)
Vallu Vaahtera (pk norre)
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Susanna 03.04.16 - klo:16:13
Bändit -poikue


Say Pantera
Say Primal Fear
Say Periphery
Say Possessed
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 03.04.16 - klo:16:49
Wannabe Yasmin Bloom pk normaali kk
Wannabe Ella Ametryst pk normaali kk
Wannabe Willow Swift lk normaali kk
Wannabe Icebloom pk musta kk
Wannabe Lady Nimriel lk musta kk
Wannabe Pignius Maximus lk keltainen uros
Wannabe Chief NubNub lk keltainen uros
Wannabe Nitpick pk keltainen uros
Wannabe Jabber Clenchjaw pk keltainen uros
Wannabe Therand Fiddlestrom pk keltainen uros
Wannabe Dagrund Blacksmoke pk muke uros

Wannabe Khamûl samppanja naaras
Wannabe Khazad-dûm samppanja naaras
Wannabe Khîm samppanja uros
Wannabe Kíli samppanja uros

Wannabe Legolas opal uros
Wannabe Lindórië sinibeige naaras
Wannabe Lothíriel lila fawn naaras
Wannabe Lúthien lila fawn naaras

Wannabe Minardil sininen argente uros
Wannabe Maeglin sininen argente uros
Wannabe Malvegil opal uros
Wannabe Melkor sininen uros
Wannabe Míriel sininen argente naaras
Wannabe Mithrellas opal naaras

Wannabe Nessa sinibeige naaras
Wannabe Nienna opal naaras
Wannabe Nimloth sinibeige uros
Wannabe Niënor lila fawn uros
Wannabe Nerdanel sininen argente uros

Wannabe Olwë opal uros
Wannabe Orcobal opal naaras
Wannabe Orodreth samppanja uros
Wannabe Oromë sininen naaras
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 12.04.16 - klo:16:40
J-poikue, syyrialaiset:
lk normaali uros Goldilock's Joopa Joo
lk normaali uros Goldilock's Juupas Eipäs
lk normaali uros Goldilock's Jopas Jotakin
lk normaali uros Goldilock's Just Joo
lk normaali uros Goldilock's Johan On
lk normaali uros Goldilock's Jeps Kukkuu
lk normaali uros Goldilock's Juuh Elikkäs
lk cinnamon uros Goldilock's Juukelis Puukelis
lk cinnamon uros Goldilock's Jeppis Jepulis
lk normaali naaras Goldilock's Jookos Kookos
lk normaali naaras Goldilock's Jes Pliis
lk cinnamon naaras Goldilock's Joltakulta
lk cinnamon naaras Goldilock's Joko Tai

Runopoikue, syyrialaiset:
lk normaali uros Goldilock's Pihamies Vilokkinen
lk normaali uros Goldilock's Kaunis Hallayö
lk normaali uros Goldilock's Voimamies Andersson
lk normaali uros Goldilock's Humpumpeli-Setä
lk keltainen uros Goldilock's Jaakko Vaakko
lk keltainen uros Goldilock's Herra Pii Poo
lk keltainen uros Goldilock's Peikko Peikkuluinen
lk keltainen uros Goldilock's Möksismyyrä
lk keltainen uros Goldilock's Pitkät On Illat
lk keltainen naaras Goldilock's Tunteellinen Siili
lk keltainen naaras Goldilock's Hei Hikkori Tikkori
lk normaali kilpikonna naaras Goldilock's Kissa Krumeluu
lk normaali kilpikonna naaras Goldilock's Tiitiäinen
lk normaali kilpikonna naaras Goldilock's Jänöjussi Puputti
lk normaali kilpikonna naaras Goldilock's Kelvoton Riika

Jukkapoika poikue, talvikot
helmiäisnormaali uros Goldilock's Katkera Totuus
helmiäisnormaali uros Goldilock's Hotti Hotimpi Hottis
helmiäisnormaali uros Goldilock's Crzybailaaja
helmiäisnormaali naaras Goldilock's Elämäni Emäntä 
normaali naaras Goldilock's Siideripissis
normaali naaras Goldilock's Taistelun Arvoinen

OPI kynsilakka-poikue, kiinarit
normaali uros Goldilock's Comet Closer
normaali uros Goldilock's No More Mr. Night Sky
normaali naaras Goldilock's Cosmo With a Twist
normaali naaras Goldilock's Give Me Space
normaali naaras Goldilock's Super Star Status
normaali naaras Goldilock's I'm In The Moon For Love

P-Poikue, talvikot
Goldilock's Pullero
Goldilock's Pallero
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: kileppal 12.04.16 - klo:17:28
Päivitetäänpä meidänkin tilanne:

E-poikue:
Niinpal Gauhian Epäasiallinen
Niinpal Gauhian Epämääräinen*
Niinpal Gauhian Epäpätevä
Niinpal Gauhian Epäsopiva
Niinpal Gauhian Epänormaali
Niinpal Gauhian Epäselvä
Niinpal Gauhian Epätavallinen
Niinpal Gauhian Epäterveellinen
Niinpal Gauhian Epätietoinen
Niinpal Gauhian Epätosi
Niinpal Gauhian Epäuskottava
Niinpal Gauhian Epävakaa
Niinpal Gauhian Epävireinen


F-poikue
Niinpal Gauhian Falskaava Funktio
Niinpal Gauhian Fiktiivine Fakta
Niinpal Gauhian Filmaava Fossiili
Niinpal Gauhian Flegu Feeniks
Niinpal Gauhian Flipannu Floppi
Niinpal Gauhian Fiini Festivaali
Niinpal Gauhian Fyysine Fobia
Niinpal Gauhian Fanaattine Fokus
Niinpal Gauhian Fantastine Fiasko
Niinpal Gauhian Fiksailtu Ferrari
Niinpal Gauhian Fuskaava Flikka


G-poikue
Niinpal Gauhian Geltaine Gimallus
Niinpal Gauhian Giivas Gulta
Niinpal Gauhian Gugertava Guu
Niinpal Gauhian Gultaine Gipinä
Niinpal Gauhian Getterä Gakara
Niinpal Gauhian Giiltävä Gekäle
Niinpal Gauhian Giltti Göriläs
Niinpal Gauhian Guuma Gaakao
Niinpal Gauhian Gomia Gorsto
Niinpal Gauhian Gelpo Gaveri
Niinpal Gauhian Geimaileva Geiju
Niinpal Gauhian Gipakka Ganeli


H-poikue
Niinpal Gauhian Hirveen Hieno
Niinpal Gauhian Hitsin Hyvä
Niinpal Gauhian Hurjan Höntti
Niinpal Gauhian Hyvin Höpsö
Niinpal Gauhian Hirmu Helppo
Niinpal Gauhian Huisin Hauska


I-poikue
Niinpal Gauhian Ihmeen Innokas
Niinpal Gauhian Ihmeen Iloinen
Niinpal Gauhian Ihmeen IhQu
Niinpal Gauhian Ihmeen Ihana
Niinpal Gauhian Ihmeen Iisi
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Susanna 21.04.16 - klo:14:39
Say Question!
Say Quixoticelixer
Say Quantum Break
Say Quality Or Quantity
Say Queen Venice
Say Quack Like A Duck
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 29.05.16 - klo:19:55
Syrkkejä
Wannabe Friday the 13th
Wannabe Jason Voorhees
Wannabe Crystal Lake
Wannabe Machete Massacre

Kinkkejä
Wannabe Auringonnousu
Wannabe Bum Bum Bum
Wannabe Oot Täydellinen
Wannabe Pariisi – Helsinki
Wannabe Tanssii Kuin John Travolta

Kämpsyjä
Wannabe Pallando
Wannabe Pelendur
Wannabe Pengolodh
Wannabe Proudfoot Odo
Wannabe Peregrin Took II

Wannabe Qaanaaq
Wannabe Qaarsut
Wannabe Qaisumah
Wannabe Qarši
Wannabe Qikiqtarjuaq
Wannabe Qingdao
Wannabe Qingyang

Wannabe Radagast
Wannabe Rogash
Wannabe Roäc
Wannabe Rúmil

Wannabe Silmariën
Wannabe Siriondil
Wannabe Smaug

Wannabe Tar-Aldarion
Wannabe Tar-Amandil
Wannabe Tar-Ciryatan
Wannabe Tar-Palantir

U:t ja V:t ovat myös syntyneet, mutta nimeämättä.
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Susanna 30.05.16 - klo:14:55
Talvikoita


Say Rai Rai Rai
Say Red Onion
Say Roy Orbison
Say Rymy-Eetu
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Vevve 02.06.16 - klo:12:33
Talvikoita:

Goldilock's Astronautti
Goldilock's Kosmonautti
Goldilock's Taikonautti

Goldilock's Tyrskykeiju
Goldilock's Pikkukeiju
Goldilock's Nokikeiju
Goldilock's Ulappakeiju
Goldilock's Havaijinkeiju

Kiinareita:

Goldilock's Ossian
Goldilock's Oneiron
Goldilock's Oberon
Goldilock's Oihonna: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Eve87 13.06.16 - klo:04:59
Syrkkejä:

Wonderland's Bubble Bobble
Wonderland's Bugs Bunny
Wonderland's Beetlejuice
Wonderland's Bloody Mary
Wonderland's Bamboo Joint
Wonderland's Bad Beelzebub
Wonderland's BAM!
Wonderland's Beloved Bambi
Wonderland's Bizarre Bellatrix
Wonderland's Black Beat
Wonderland's Baby Bear


Wonderland's Conker The Squirrel
Wonderland's Cassie Cage
Wonderland's Cyrax
Wonderland's Commander Shepard
Wonderland's Captain Qwark
Wonderland's Crimson Viper


Roboja:

Anarchy Samurain
Acid Angel
American Dream

Briljantti Break-Dance
Boheemi Blues
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: gimlixx 13.06.16 - klo:09:55
(^ Mullakin ollut robokasvatti nimeltä American Dream.  :icon_mrgreen: )
: Vs: Poikueiden nimeäminen
: Alkemistin 28.07.16 - klo:18:24
Ohhoh, onpahan tämänkin päivittämisestä aikaa! Noh, meillehän tuli toinenkin P-poikue kun keksin niin kivoja nimiä. Ja nyt pohdin jo T-nimiä.  :woot:

Alkemistin Pompannappikukka
Alkemistin Pomppulinnanneito
Alkemistin Pasaatituuliviiri
Alkemistin Pallosalamanisku
Alkemistin Pullonhenkiolento
Alkemistin Piparipoikamies
Alkemistin Peilimaailmanpyörä
Alkemistin Puunukkehallitsija
Alkemistin Pallomerihevonen

Alkemistin Qooqos
Alkemistin Qelelevu
Alkemistin Queenie
Alkemistin Quasimodo
Alkemistin Quezalcoatl
Alkemistin Quadvirium
Alkemistin Quadrato
Alkemistin Qublai
Alkemistin Quentico
Alkemistin Qele Qele
Alkemistin Quesadilla

Alkemistin Riskurinta
Alkemistin Runotyttö
Alkemistin Revonhäntä
Alkemistin Rautasolki
Alkemistin Raanurauta
Alkemistin Rahtunen
Alkemistin Revyytyttö
Alkemistin Rautakansleri
Alkemistin Rihlapyssy
Alkemistin Ristinolla
Alkemistin Ruutujätkä
Alkemistin Rantarosvo
Alkemistin Ravattisonni