Suomen Hamsteriyhdistys ry

Hamsterit => Yleistä hamsterikeskustelua => : Jane 24.03.12 - klo:11:28

: Talvikko ja corgi?
: Jane 24.03.12 - klo:11:28
Meille olisi tulossa pian talvikko :) Meillä on ennestään koira,welsh corgi pembroke. Metsästysviettiä koiralla ei ole, paimenkoira on. Niin siitä kysyisin, että kai on mahdollista pitää kyseistä rotua ja talvikkoa samaan aikaan? Talvikko olisi omassa huoneessani terraariossaan pöytätasolla, ja aina jaloittelun ajaksi sulkisin oven ettei koira pääse huoneeseen. Koira on kiltti, eikä tee pahaa muille koirille eikä kissoille eikä lähde edes juoksemaan minkään eläinten perään.. Niin tuskin se sitten mitään pienelle talvikollekkaan tekisi jos nyt joskus vahingossa ovi sattuu jäämään auki, mikä ei todellakaan saa tapahtua, koska voihan siinä olla riskejä... mutta onko kellään kokemusta? kiitos etukäteen vastaajille ;)
: Vs: Talvikko ja corgi?
: Joku 24.03.12 - klo:12:59
No miksei onnistuisi, onhan itselläni kolme nuorta metsästysviettistä kissaa huoneessani välillä. Kunnon terraario jota eivät saa siirrettyä/kaadettua ja tukeva verkkokansi jotta eivät pääse koukkimaan tai siirtämään kantta.
Tosin koiralla saattaa riittää että terraarion nostaa riittävän korkealle, niillä ei ole kynsiä eikä yhtä hyviä hyppytaitoja kuin kissoilla :)
: Vs: Talvikko ja corgi?
: lentsu 24.03.12 - klo:19:15
Meillä on kaksi koiraa ja kissa, eikä ole ongelmia hamstereiden kanssa. Petoeläin + hamsteri pitää kuitenkin muistaa, että on sitäkin tärkeämpää ettei hamsteri pääse karkuteille -> silloin voi koira tai kissa napata.
: Vs: Talvikko ja corgi?
: Jane 24.03.12 - klo:20:19
Aivan, halusin vain varmistaa asian :) kiitos teille!