Suomen Hamsteriyhdistys ry

Hamsterit => Asuminen ja tarvikkeet => : Ellun-hamsu 26.01.12 - klo:14:09

: suositeltava hamsterin mökki
: Ellun-hamsu 26.01.12 - klo:14:09
Siis onko jotain ehdotuksii hamsterin mökkiin, et minkälainen sen pitäis olla, kun olisisn hankkimassa uuttaa mökkiä sille kun se on aika likanen niin tiiätkö jotain hyvää kauppaa tai minkälainen se vois olla?
: Re: suositeltava hamsterin mökki
: Minnaw 27.01.12 - klo:08:58
^Jos haluat säästää jatkossa rahaa niin nappaapa ruoka/tavarakaupasta tyhjä karkkilaatikko (pahvia) matkaasi. Esim. ne Geisha-patukkalaatikot ovat hyvän kokoisia syyrialaiselle. Pahvi päästä kosteutta lävitseen, eikä haittaa vaikka hamsteri jyrsisi mökin, koska uuden voit hakea koska vain!
: Re: suositeltava hamsterin mökki
: GaneshaX 14.02.12 - klo:12:02
Kaupan suklaapatukkalaatikot on tosiaan  ihan ykkösiä. Meillä on nytkin käytössä vain niitä. Sitten kun likaantuu/on järsitty ihan puhki joka puolelta, vaihdan uuteen.  :)
: Re: suositeltava hamsterin mökki
: metsku 14.02.12 - klo:13:23
Mä käytän puisia kun nuo pahvilootat on rumia sisustuksellisesti. Ajavat toki asiansa. Niiden huono puoli on se, että hamsteri pystyy siirteleen niitä, kaataan kumoon eikä niiden päälle oikein voi kiivetä (tai ehkä voi mutta liukas pinta on ikävä). Niiden päälle kiipeily ei myöskään kuluta kynsiä kuten puumateriaali.
: Re: suositeltava hamsterin mökki
: Silkki19 24.02.12 - klo:22:01
Noh, minun talvikkoni asui kun tuli niin puuhamökissään ja muutti lähiaikana labyrinttiin joka oli tarkoitettu leluksi se oli purrut jostakin kohdista  seinät ja tehnyt piene neliönmuotoisen alueen  xD  joten ei ne aina tee sinne pesää minne olisi tarkoitus  :grin
: Re: suositeltava hamsterin mökki
: metsku 25.02.12 - klo:07:01
^Ei niin. Yleisimmin mulla talvikot on tehneet kaikkien mökkiä sijasta pesänsä muoviputkistoon (jos se on sellainen piiiiitkä).
: Re: suositeltava hamsterin mökki
: Hamsu-hullu 02.03.12 - klo:20:30
Mulla vaa pieni pahviloota kanssa  xD popcornin pahvilaatikko. Hommaan kyllä paremman, toi on vaa väliaikanen.