Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tinjau

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Teen koearvostelun lemmikkisyyrialaisille :)

2
Muakin kiinnostaisi että mahtuisko jonkun kyytiin Lahti-Lieto ja Lieto-Lahti yks hamsteri M koon boxissa? Myös pk seudulta onnistuu.  :peukku:

3
Mä voin hoitaa lemmikkisyrkkien assarointia harkkarin ohella, Helena peruutti tulonsa.

4
^ Ne on merkitty aloitusviestiin. Kaksi ihmistä voi harkkaroida samalla tuomarilla, ja kun eläimiä on niin vähän niin kannattaa teidän molempien harkkaroida kaikki vaan  :icon_smile:
Oho! Empäs tajunnut katsoa, kiitos! :)

5
Miten käy nyt lemmikkiluokkien toimihenkilöille ja harjoitusarvostelijoille? Vaihdetaan sitku sukupuolen mukaan vai?

6
Helena Helin assaroi lemmikki syyrialaisurokset :)

7
Mä teen harjoitusarvostelun syrkkinaaraille :)

8
Hirveesti houkuttais lähteä. Mahtuuko kenenkään eteläläisen autoon jakamaan bensoja täältä Lahdesta  :icon_cheesygrin: ?

9
Oli vain pakko sanoa kun ei ollut kukaan vahtimassa, niin kassalla olis voinu käydä joku, ei sitä koskaan tiedä.

Se on totta, kassa olisi pitänyt hoitaa pois. Onneksi oli luotettavaa porukkaa.  :icon_e_wink:

Buffaan voisi laittaa myös aukioloajat, jos tietää etukäteen olevansa poissa. Ei sen koko ajan tarvitse auki olla. Tosin tässäkin tapauksessa aikataulu olisi mennyt pieleen, sillä printattua VV-lappusta etsittiin kolmen ihmisen voimin. Lopulta luin ne myöhässä padiltani...
Mahtava idea! Mäkin kun viime vuonna olin buffassa, niin jos halus muutakin tehdä, piti etsiä siihen joku. Nyt ei tarvis niin montaa katsomaan sen perään kun buffan pitäjä saa omat tauot.

10
Edelleen kahvioasiasta. Tuli vain mieleen sanoa,  niin tietää lykätä jonkun sinne sitten jos itellä kiire ensi näyttelyssä. Oli vain pakko sanoa kun ei ollut kukaan vahtimassa, niin kassalla olis voinu käydä joku, ei sitä koskaan tiedä. Huutakaa vaikka ensi näyttelyssä jos tarttee apua, eiköhän joku luotettava henkilö auta sen ajan kun olette poissa.
Ja tuohon alempaan viitaten, tää oli kuulemma kaverini ainoa näyttely  :icon_cheesygrin:


Eikö muka missään? Facebookin kautta kysyitkö porukalta? Mä oisin kyllä laittanut kaverini buffaan, jos olisin tiennyt että olisi tarvetta.

Seuraavaksi voit sitten laittaa. It's a deal.


11
Mä voisin sitten tehdä harkkarin lemmikkisyyrialaisnaaraille jos vain pystyy :) lähti säpöä vastaavalle  :peukku:

12
Suosittelen että jos on jotain tekemistä, hakee jonkun siihen sillä välin, ettei porukka vaan ihmettele siinä sitten.

Tää asia kun hoituisi ihan vaan sillä että olisi enemmän vapaaehtoisia tekijöitä, mutta kun ei ole.
Eikö muka missään? Facebookin kautta kysyitkö porukalta? Mä oisin kyllä laittanut kaverini buffaan, jos olisin tiennyt että olisi tarvetta.

13
Mä hoidin assarointihommia ja harkkaria,  ei ollu hirveesti aikaa ettiä lautasia siinä vaiheessa. Katoin kuitenkin nopeesti buffan kasseista. Mut en löytänyt, kun kaikki tuntu häviävän kuin tuhka tuuleen, en pystynyt mainita asiasta. Suosittelen että jos on jotain tekemistä, hakee jonkun siihen sillä välin, ettei porukka vaan ihmettele siinä sitten.
Lautasia oli tarpeeksi ja löytyivät buffettikassista.

Jep, itse söin vasta puoli kahden jälkeen ja lautasia oli vielä silloinkin. Ja ainakin yläkertaa näyttelyn lopuksi siivoillessani löytyi käyttämättömiä lautasia.  :yes: :icon_cheesygrin:

Meinasin pääosin buffan lautasia, pullalle yms. Yläkerrasta en ehtinyt katsoa lautasia, kun kokoajan luulin melkein, että se ei ole aluetta missä saisi olla. Paljastu vasta ruokailun yhteydessä.
Mainitsin vain asiasta, että ensikerralla sitten tietää :)

14
Jos jonkun asian nostan ylös, niin sen että buffassa oli hetkiä kun kukaan ei pitänyt huolta siitä. Ihmiset jonotteli ja maksua otti vastaan ihmiset jotka sattu olee paikalla (eivät olleet siis hallituslaisia). Myös monet joutu syömään ilman lautasta kun ei missään näkynyt. Mutta muuten todella onnistunut päivä  :peukku:
PLH3 Blue Spot oli mulla :3 ja kotiin tarttui lk kupari naaras. Oma kasvatti Raparperin Alla oli S3 ja sai sertin, ihanaa!
Ja uusiin koteihin meni 2 opal pämpsyä.

15
On kyllä todella vähän :o ajatella jos kaikki samalta ihmiseltä. :kankaalla:

Sivuja: [1] 2 3 ... 9