Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - excitant

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
^ Clas Ohlsonilta :)

2
Meidän hamsulaa... Loput terrat/dunat ovatkin sitten pitkin lattioita :D


3
Niin ja tuosta eläimen menetyksestä vielä. Mulla oli eräs hevonen vuoden verran, joka kuitenkin sairastui ja kuoli. Vähän aikaa sitten mulla oli yksi hamsteri vuoden, joka kuoli myös. Kummankin kohdalla itkin ihan yhtä paljon.
Mutta nämäkin asiat ovat niin yksilöllisiä. Eräskin ystäväni oikein ihmetteli että mitä itken yhden hamsterin perään. Itsellään hänellä on kaksi kissaa. En tiedä itkisikö hän, jos ne kuolisivat. Joka tapauksessa yritän sanoa, että jokainen ihminen ottaa lemmikit eri tavalla. Joillekin se on "vain lemmikki", joillekin paras ystävä. Minäkin kun yksin asun ja juttelen joka päivä täällä hamsujen kanssa, niin kyllä siinä itku tulee jos yksi lähtee. Noi hamsuttimet on mun perhe, niin hauskalta kuin se kuulostaakin :) Ja vaikka niitä on monta, niin jokainen on silti yhtä tärkeä.

4
Hamsterille on jotenkin aikojen kuluessa kehittynyt sellainen imago että se olisi vain ja ainoastaan lasten lemmikki, tai ainakin yksi yleisimmistä lasten lemmikkieläimistä. Näin kuvittelevat myös monet tuttavani, ihmettelevät myös kovasti omaa hamsteriharrastustani, kun olen "jo" 18-vuotias.

5
^ Kylläpäs Eetun koti näyttää viihtyisältä! :)

7
^ Mä ainakin tuon noita meitin kakruja sinne myyntiin :)

8
Lainaus käyttäjältä: "Supersanna"
Mikä teidän mielestä on maksimi määrä poikueita per hamsteri?

Syyrialaisilla 1-2.

9
Okei, no mä pidän suuni kiinni koska voi olla että oon ymmärtäny jotakin pahasti väärin XD Monimutkaista :)

10
^ No siis oon aatellu ihan samaa, että sitten kun kaikilla tarvittavilla eläimillä on ne L1:t, niin osa on jo liian vanhoja. Periaatteessa siis pitäisi hankkia samalla kertaa kaikki tarvittavat jalostuseläimet, jotka ovat saman ikäisiä, sitten vielä saada kaikille suurin piirtein yhtä aikaa ne L1:t. Ja etenkin kun näyttelyitä ei nyt kuitenkaan niiin usein ole, niin näyttelyväli (esim. kaksi kuukautta) on taas paljon hamsterin elämästä, jos se L1 ei heti sieltä tipu.

11
Tuun ehdottomasti, ja näillä näkymin koko lauman kanssa :P

12
Lainaus käyttäjältä: "Mustikkamaan"
Mikäli naaraalla kuolevat ensimmäisellä kerralla kaikki poikaset syystä joka jää epäselväksi, en teetä toisia - mielestäni se on tarpeetonta riskinottoa kun on jo kerran nähty mitkä voivat olla seuraamukset

Mulla ollu sama käytäntö aina, mutta tämä naaras oli poikkeustapaus. Terve kuin pukki ja erittäin hyvässä kunnossa. Kaiken päällisiksi kivan näköinen. Enpä siis nähnyt mitään syytä etteikö olisi voinut yrittää toista poikuetta :) Ja en kyllä kadu! Niin nättejä vaaveja sieltä tuli!

13
^ Mulla oli ihan syynä se, että edellinen poikue kuoli. Ja kyseinen naaras oli niin nätti ja kiva sukukin oli, että jälkeläisiä tältä olisi ollut hieno saada! Nyt pesässä vipeltääkin 11 kaunista ja tervettä pienokaista :lov

14
60x50 - 100x70 ovat kaikki

15
Siis kyllä ihan hirveän huonosti on ollut kysyntää... Mullakin tossa 11 poikasta vailla kotia. Yhden jätän itelleni, yksi varattu. Vielä yhdeksän ilman kotia! Tosin eipä noilla vielä hirveästi ikääkään ole, joten sen puoleen ei ole kovin kiire... Mutta täytyy alkaa pikku hiljaa varautua siihen että jatkavat meiltä eläinkauppaan. ONNEKSI paikkakuntamme eläinkauppa on sellainen mihin uskaltaa viedäkin :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 5