Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - excitant

Sivuja: 1 [2] 3 4 5
16
Meillä on myös kerran käynyt niin, että kaikki poikaset menehtyivät. Hylkäsikö emo, en ole aivan varma... Joka tapauksessa, ainakin ruokinta on ollut juuri niin kuin pitääkin ja kaikki muukin aivan ok. Kyllä se sitten harmitti ja ihmetytti myös. Toinen poikue tältä samaiselta naaraalta sitten onneksi selvisikin.

17
^ Juu, harvemmin törmää täälläkään päin lyhytkarvaisiin cremeihin. Itsellänikin tällä hetkellä kyseistä väriä pelkkänä pk:na, toivottavasti myöhemmin myös lk!

18
Ihan tarpeeksi metelöivät, välillä on vaikeuksia saada unen päästä kiinni :roll:

19
Hamsterin viihtyvyyden kannalta on isompi terraario aina parempi :) Nuo edelliset ovat juuri ihanan kokoisia asumuksia talvikoille, varmasti viihtyvät!

20
^ Onpas siinä viihtyisän näköinen asumus! :)

21
Hankinpa sitten hyllyn, ei se kaunis ole mutta ainakin osan terroista saa pois lattialta. Täällä ei meinaa kohta mahdu enää käveleen...


22
Tulossa ollaan! :)

23
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Foorumilla liikkuu huijari!
« : 10.03.08 - klo:20:42 »
^ En ehtinyt tarkastamaan, myyjällä oli kiire.

24
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Foorumilla liikkuu huijari!
« : 10.03.08 - klo:20:36 »
Lainaus käyttäjältä: "Heli"
Mutta tosiaan niin näistä voi ilmoitella meille valvojille niin on sitten jollain tiedossa jos joku systemaattisesti harrastaa asiatonta kaupankäyntiä. Sen verran nyt sentäs voidaan tehdä, että estetään huijareiden kaupanteko tällä foorumilla.

Puhuin myyjälle että toivoisin jonkinlaista sopimusta ja että jos ei sopimukseen päästä niin joudun ilmoittamaan hänestä foorumin ylläpitäjälle. Hän sanoi sen olevan kunnianloukkaus. Onko totta?

25
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Foorumilla liikkuu huijari!
« : 10.03.08 - klo:16:51 »
^ En ole varma tekikö myyjä jotakin laitonta, olin itse hölmö kun menin lankaan :c8

26
Sellainen informaatio vain kaikille, että Hamsteriyhdistyksen foorumilla liikkuu eräs nimeltä mainitsematon huijari. Hän myy täällä tavaraa tai tarjoaa ostajille, käskee maksamaan tavaran etukäteen ja vastineeksi saakin jotain aivan muuta. Eli hänen myymänsä tavarat ovat joko rikki, erittäin likaisia tai  todella huonokuntoisia. Hän saattaa väittää tavaroiden olevan loistokunnossa ja laittaa jopa kuvan, missä kyseinen esine saattaa olla useampia kuukausia tai jopa vuosia vanha, eli näyttää uudelta. Palautusoikeutta ei häneltä ostamilla tavaroilla ole.

Itse olin tyhmä ja menin täysin halpaan. Olin laittanut foorumille ilmoituksen "Ostetaan hyväkuntoinen terraario". Pian sainkin vastauksen. Myyjä väitti terran olevan erittäin hyvä ja siistissä kunnossa, jossa oli vain yksi halkeama ja sekin aivan olematon. Sen lisäksi hän laittoi kuvan terraariosta, missä se näyttikin aivan upouudelta. Maksoin 50 € hänen tililleen samantien, sinisilmäinen kun olin. Eilen hän käväisi ja jätti terran pikaisesti minulle sen enempiä puhelematta. Petyin todella pahasti, sillä sen lisäksi että terraario oli aivan älyttömän likainen ja haisi erittäin pahalle, se oli täysin hajoamispisteessä. Halkeamia oli useita eikä terraa pystynyt kantamaan ilman että se olisi suorastaan romahtanut.
Soitin myyjälle ja vaadin palautusoikeutta. Hän ei kuitenkaan suostunut. Ehdotin myös, että hän voisi maksaa minulle korvausta edes parikymppiä, mutta ei. Siispä en voinut asialle mitään. 50 € meni kankkulan kaivoon, sillä jouduin heittämään terraarion samantien kaatopaikalle.

Olkaa siis varuillanne ostaessanne jotakin tarvikkeita ym. ihmisiltä joita ette tunne. Älkää koskaan maksako mitään etukäteen ja ostako sikaa säkissä niin kuin minä tein. Näin vältyttäisiin huijareilta  :ankst:

27
Keskustelua näyttelyistä / Re: 9.3.2008 Tampere
« : 09.03.08 - klo:18:59 »
Kiitos mahtavista näyttelyistä, oli tosi mukavaa! Odotan innolla seuraavaa :)

28
Molempina päivinä täytyy yrittää! :)

29
^ Onnea! Meillekin oli tänään ilmestynyt pesään vauvoja :lov

30
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Siisti vai sottapytty?
« : 05.02.08 - klo:16:25 »
Mimo-neiti on hirveä sottapytty! :mad: Joka aamu kaikki ruokakipot ja kapot purujen peitossa!

Sivuja: 1 [2] 3 4 5