Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Wanilla

Sivuja: [1]
1
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Onko turvallista?
« : 01.02.16 - klo:20:24 »
Kiitoksia :hauskaa:

2
Omilla roboillani on vain yksi juoksupyörä ja ihan hyvin ne tulevat toimeen kahdestaan. juoksevat jopa samaan aikaan :yes: (ja eri suuntiin :msilly: )

3
Asuminen ja tarvikkeet / Onko turvallista?
« : 31.01.16 - klo:13:09 »
Mietin tässä kun ajattelin tehdä hamsuilleni maitopurkista asumuksen ja maalata sen. Mitkä maalit olisivat turvallisia hamstereille? Käykö ihan akrylli värit? :pilehile:

4
Miten isoksi Robot suunileen kasvaa ja tuleeko Robosta rauhallisempia vanhetesaan :icon_smile: :sydan:

5
Kyllä hamsterinne varmasti löytyy :misc_aai: varsinkin jos se on jo kesy ja tottunut käsiin :icon_smile: Minulla kerran karkasi Roborovski kun vasta olin saanut hamsterin ja kyseinen hamsteri ei ollut vielä etes tottunut käsiin :kankaalla: Mutta onko hamsterillasi jotain herkkua jota se rakastaa jos on laita se vaikka hamsterin pesän viereen :hauskaa:

6
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Jos olisit hamsteri
« : 14.05.15 - klo:17:09 »
-Roborovski
-Valkoinen
-Sylissä köllöteliä
-Siivoilu, juoksupyörässä juoksu, sylissä oleminen ja huoneessa olo vapaana
-Hedelmät ja pähkinät
-Iso ja virikkeitä täynnä oleva häkki :jiihaa:

7
Yleistä hamsterikeskustelua / Villi kaksikko...
« : 14.05.15 - klo:17:04 »
Minulla on 2 Roborovskia jotka ovat oleet minulla jotain 4-5 kuukautta ja ne eivät oiken opi kädelle, toinen niistä on jo aika hyvin oppinut kädelle tulon mutta on vieläkin vähän villi ja toinen taas on täysi mahdottomuus. Eli miten saisin opetettua hamsterin kädelle? :wassat: :c8:

8
Molemmat oleskelevat kookos mökissä ja syövat :peukku:

9
Kiitoksia :peukku: Yksi kaverini oli sanonut vain että niistä voi tulla silmättomia tai muuta sellaista... Halusin tarkennuksen asiaan :icon_smile:

10
En ole risteytys puuhissa mutta saisiko Venäjänkääpiöhamsterin ja roborovskin risteyttää? vai onko siinä jokin este? :pilehile:

Sivuja: [1]