Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Syyris

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Keskustelua näyttelyistä / Re: Oulu 22.2.2009 (OSJH)
« : 31.01.09 - klo:16:03 »
Itse olen ainakin tulossa syrkin kanssa ja ehkä kanikin tulee. (:

2

^ Tuollaisella ilmoitustaululla ne ovat esillä. :) Vielähän nuita ei ole paljon kun hamsuharrastus vasta aluillaan.. ; )

3
Syrkilläni on häkissään kaikenlaisia mökkejä ja piilopaikkoja, mutta hamsuni suosii niistä eniten sellaista keraamista purnukkaa jonka löysin kirppiskäynnilläni.
Myös kovassa suosiossa näyttää olevan semmoinen paperi-iglu jonka ohjeen löysin täältä foorumilta. Ja myös kaupasta saatavat pahvilootat joissa on esim. Fazerin patukoita ovat syrkkini lemppareita. :)

4
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Joululahja vinkit
« : 06.12.08 - klo:09:23 »
On kyllä todella hyvä aihe, ja mahtavia lahjavinkkejä! Kiitos niistä. Minunkin hamstraajalleni tämä on ihan ihka-ensimmäinen joulu.  :D
Ainakin Fiina saa maittavan jouluaterian (mm. suolatonta kalaa, perunalaatikkoa, porkkanalaatikkoa, maksalaatikkoa,.. jne.) sekä ajattelin siivota neidin häkin kunnolla puhtaaksi ja vaihtaa häkin järjestystä ja laittaa sinne kaikkea kivaa virikettä. Ajattelin myös uutta juoksupyörää ja ostan kai jyvätankoja ja muuta.  :sydan

5
Lainaus käyttäjältä: "Murmeli"
Selvä sitten, ja kuten sanoinkin: Tarkoituksena ei ollut loukata. Tuohan on varsin kätevä tapa jos tahtoo tehdä oman hamsun värisen hamsterin, että ottaa kuvan jostain ja vetää päälle omat värit  :D

 xD

6
^ Ja siis olen katsonut hamsterin vartalon (vai miksi sitä sanotaankaan) siitä valokuvasta mutta sitten laittanut värejä ja sellaisia päälle.

7
Lainaus käyttäjältä: "Murmeli"
Syyris, en tahdo kuulosta töykeältä tai mitään ja oikaise minua ihmeessä jossa olen väärässä, mutta tuo kuva näyttää kyllä aivan siltä, että olisit "smudgella" tai muulla työkalulla levittänyt valokuvan värejä, jolloin tulos on hyvinkin pitkälti saman  näköinen. Itsekin olen käyttänyt kyseistä työkalua muokatessani joskus kuvia.

Ööh, se on tehty silleen että alla on ollut valokuva, ja olen siihen lisännyt värejä päälle ja sitten muokannut sitä jne. Mutta en ole vain "levittänyt" valokuvan värejä tms.

8
:)

9
Siis VAU!  :huh
Aivan upeita kuvia kaikki, miten te osaatte?

10

Nooh, tuota tässä on hamsuni palkinnot näyttelyistä. :D Ei mikään valio, mutta ollut jo huomasti kahdessa näyttelyssä. c(: Ja kuvassahan posettaa Arctican Kielo eli Fiina. Kuvanlaatu ei ole sitten kovin hyvä.. Mutta pistimpäs silti.  

Ja lemmikkiluokista arvosanana on ollut erinomainen ja erittäin hyvä ja virallisesta luokasta hyvä. :) Ja L1 neiti on saanut.

11
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hassuja hamsukuvia :)
« : 04.12.08 - klo:19:28 »
Aivan upeita kuvia kaikilla!  :hyper

Minulta ei harmi vaan löydy oikein muita hassuja hamsukuvia kuin tämä:

Vaikka kylläkään tuokaan ei olee oikein hassu tms. mutta pistimpäs silti. :)

12
Keskustelua näyttelyistä / Re: Kuvia näyttelyistä
« : 03.12.08 - klo:22:14 »
Ja mikäs on kuvaajan nimi? :)

13
Keskustelua näyttelyistä / Re: Kuvia näyttelyistä
« : 03.12.08 - klo:22:09 »
Upeita kuvia mutta minä taas aivan liian monessa..  :c8
Näytänpäs kamalalta kaikissa missä olen. :D

14
Minä olin siis lemmikkiluokassa assarina. Menikö ihan hyvin? :D Kun oli ensimmäinen kerta assarina. :)

15
Onnea! (:

Sivuja: [1] 2 3 ... 6