Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mileia

Sivuja: [1] 2
1
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Nurmijärvi 28.1.2017
« : 14.01.17 - klo:16:27 »
Lyhytkarvaisten syyrialaisten assistentiksi voisin tulla.

2
Tulossa, mutta pitää vielä miettiä millä kokoonpanolla.

3
Ilmoittauduttu!  :peukku:

4
Pauliinalle assistentiksi Pihla Jaakola-Siimes ja Päiville assistentiksi Tiina Jaakola-Siimes.

5
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsterikysymyksiä
« : 04.03.16 - klo:07:58 »
Kyllä hamsteri voi alkaa jyrsiä dunaan reikää, mutta ei se niin nopeasti suurene, että hamsteri siitä karkuun ehtisi, ennen kuin reikä ehditään korjata. Meillä on kaksi eri (naarasta) alkanut suurentaa juomapullon reikää, jolloin on ruuvattu metallinen hillopurkin kansi siihen kohtaan, mihin jyrsiminen on loppunut.

Itse myyn mielelläni hamstereita "lasten lemmikiksi" eli juuri noin, että aikuinen on vastuussa mutta lapsi saa hoitaa. Meillä kotonakin lapset ovat paljon mukana hamstereiden hoidossa ja poikaset ovat jo valmiiksi tottuneet lasten käsittelyyn luovutusikään tullessaan. Moni kouluikäinen osaa jo varsin hyvin hoitaa hamsteria itse, aikuisen vahtiessa että kaikki muistetaan. Ja tämä oli vain yhden kasvattajan näkemys, jokaisella on varmasti tähän asiaan oma mielipiteensä  :icon_smile:

6
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 5
« : 02.02.16 - klo:09:46 »
Meillehän syntyi Tapaninpäivänä 14 poikasen syrkkipentue  :sydan: Nyt ne ovat jo luovutusikäisiä ja osa lähtenyt maailmalle, kaikista kasvoi isoja ja reippaita pikkusyrkkejä  :loov:

Olen kovin seuraillut teidän muiden syrkkipentueita, erityisesti mustansukuisia lyhytkarvaisia, mutta kaikki tuntuvat olevan ihan liian läheistä sukua meidän hamsuille  :icon_sad: Mulla kun olisi nyt kaksi jalostusikäistä naarasta ja yhden uroksen hankkimalla olisi se kasvattajanimihakemuksen vaatima 3 hamsua täynnä... Tosin mies ei kuulemma mistään hinnasta huoli meille kolmatta hamsua. Mutta mutta... Tuossa Alkemistin Kastepisteen lk-poikueessakin olisi meidän sukutauluun yhdistettynä sitten kolmannessa polvessa sisarukset, onko se liian lähellä? Ovatko nämä kaikkien kasvattajien saman väriryhmän hamsut oikeasti näin sukua keskenään kaikki? Meille jää nyt kotiin siis lk samppanja naaras, jolla on sinistä suvussa... Lk sininen uros voisi olla kiva...

Lisään tähän vielä meidän lk samppanja tytön sukutaulun, jos jollain olisi tarjota sille sopivaa jalostustasoista lk urosta. Minua kiinnostavat värit ovat samppanja, suklaa, sininen ja hunaja sekä muut sen suuntaiset.

7
Voisin assaroida lasten lemmikkiluokan, mikäli siinä ei vielä ole assaria?

8
Mulle ei kyllä taaskaan tullut sähköpostivahvistusta, ei ole yhdestäkään näyttelyilmoittautumisesta tullut ennenkään. Ei edes roskapostiin. Kai se perille on kuitenkin tullut taas? Hamsterin nimi on Ruusunnuppu ja kahteen eri luokkaan  :icon_smile:

On tullut perille. Sinulla on nähtävästi hotmail/live -sähköposti, niillä on usein ollut ongelmia vastaanottaa näitä ilmoittautumissähköposteja.

Niin mä muistelin, että johtuu tuosta live-sähköpostista. Ajattelinkin, että oli silti ihan kunnossa  :icon_smile:

9
Mulle ei kyllä taaskaan tullut sähköpostivahvistusta, ei ole yhdestäkään näyttelyilmoittautumisesta tullut ennenkään. Ei edes roskapostiin. Kai se perille on kuitenkin tullut taas? Hamsterin nimi on Ruusunnuppu ja kahteen eri luokkaan  :icon_smile:

10
Meidän näyttelytähti jouduttiin lopettamaan edellisiltana, kun se löydettiin dunastaan jalka katkenneena, eikä mitään muuta ollut tehtävissä  :icon_cry: Taika oli vasta 8,5kk vanha ja upeassa kunnossa, ja odotimme kovin Grand Galaa näyttelytauon jälkeen. No, tuomme sitten perheen ainoaksi hamsteriksi jääneen Taikan tyttären debytoimaan näyttelyuransa ja etsimään, josko jollakulla olisi tarjota sille sulhasta loppuvuodesta. Taikan kuollessa 8-vuotias hamsteriharrastaja jäi ilman omaa lemmikkiä, joten päätimme teettää poikueen Taikan tyttärellä ja jättää siitä hänelle uuden samaa sukua olevan hamsterin, vaikka se ei ikinä tietysti Taikaa voi korvatakaan.

11
Kysy hallitukselta / Vs: Rekisteröinnit
« : 14.09.15 - klo:14:57 »
Rekisterinumeroiden pitäisi ilmeisesti yleensä tulla muutamassa päivässä? Perjantaina lähetin ja torstaina haetaan poikasia, toivottavasti ehtii siihen mennessä...

12
Mistäs linjoista noita tk valkoisia saa? Ei ole kyllä mun suosikki tummakorvaisena vaan ihan vaaleilla korvilla vailla pigmenttiä. Nuo tummat korvat vain jotenkin pilaa sen vaikutelman  :icon_cheesygrin: Oma eka hamsterini oli ps valkoinen. Onko niitä enää kellään? Minulla oli myöhemminkin yksi, ne vasta on ihania  :sydan:

Piti käydä tutkimassa genetiikkaa ja eihän tuota cdcd-geeniä ole muissa väreissä, mutta kai sitä jossain linjoissa on, ennen oli ainakin cremelinjoissa. Hopeanharmaa näytti olevan samaa geenipohjaa luonnonvalkoisen ja mustasilmäisen valkoisen kanssa... Hmm... Mites yleisiä ne ovat tällä hetkellä?

13
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 5
« : 31.08.15 - klo:08:06 »
^ Ihana  :sydan:

Meidän poikaset on ihan mahtavia touhuajia nyt 2,5 viikon iässä  :loov: Vaikeuksia on päättää, onko kotiin jäävä kyyhkynharmaa kilpikonna vai kuitenkin ihana cinnamon kilpikonna... Varmaan se kyyhkis... eiku... Sääli ettei voi pitää molempia! Ja sit pienin normaali kilpikonna on niin lutunen pikkuinen ihanuus, muita tummempi eli olisiko vaikka umborous... söpö!  :hyper:

14
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 5
« : 24.08.15 - klo:08:04 »
Joo ja mä tuun tarvitsemaan viisaampien apuja noiden meidän poikasten värimääritysten kanssa... Käytiin pikaisesti mökillä viikonloppuna ja sinä aikana sinne oli ilmestynyt ainakin normaali kilpikonna tai pari, mutta sitten on epämääräisiä vaaleampia ja tummempia vaalean rusehtavan jotain  :nuts: Aiemmin katsoin, että punasilmäisiä olisi neljä, ne on varmaan ne vaaleat. Hunajia kenties? Poskimerkkejä ei vielä näy kuin normaaleilla. Noh, odotellaan ja katsotaan... Torstaina poikaset 2 vko ja sitten otetaan ekan kerran tarkasteluun ja koitan saada ylös jotain veikkauksia niistä.

15
Kyllä, syrkkien kynsien pitää aina olla leikatut lemmikkiluokassa. Kannattaa leikata aina noin viikkoa ennen tai vähintään pari päivää ennen näyttelyä, ettei vain leikkaa suoneen juuri ennen näyttelyä, joka tietysti sekin alentaa pisteitä. Nyt kun heti aloitat ja pienillä kynsisaksilla vaikka muutaman kynnen päivässä leikkaat, niin hyvä on  :peukku:

Sivuja: [1] 2