Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - excitant

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
61
Vähennät niitä rasvaisia ruokia? Esim. auringonkukansiemeniä

62
Yleistä hamsterikeskustelua / hamsterit ja vuokra-asunto
« : 24.09.07 - klo:18:09 »
Elikkä olen nyt siinä vaiheessa että olisi muutto kotoa edessä omaan kämppään opiskelujen takia, ja sen myötä olisi myös tarkoitus raahata kaikki hamsut mukana.

Nyt siis kysyisin teiltä, että miten te olette tuosta asiasta selvinneet, moniin vuokra-asuntoihinhan ei saa ottaa lemmikkieläimiä? Miten olette ison hamsulauman kanssa pärjänneet opiskeluaikana, kun alla on se vuokrakämppä? Onko tuo edes niin iso ongelma kuin kuvittelen?

Kokemuksia kehiin, kiitos :D

63
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hamsterin vessalaatikko
« : 19.09.07 - klo:09:47 »
Ihanaa, Michi on nyt vihdoinkin oppinut käyttämään vessalaatikkoaan! xD Helpottaa huomattavasti siivousta!

64
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Lempihamsterilajisi
« : 05.09.07 - klo:17:28 »
Syrkit myös mun :sydan

65
Meidän isä kun ensimmäistä kertaa eilen hälle näytin pitkäkarvaista hamsuani, sai ensin kamalan naurukohtauksen ja sanoi sitten "onpa hauska!"  :S

66
Meidänkin mummu aivan rakastunut meitin kani- ja hamsulaumaan xD

67
Lainaus käyttäjältä: "Heli"
Eli eritoten jos ei ole valmis eläinkauppaan viemään (mitä en itse pidä huonona vaihtoehtona) niin pitää kyllä olla varautunut siihen, että pahimmassa tapauksessa kaikki poikaset jää kotiin.

Tuosta eläinkaupasta tuli mieleen että itse vein sinne kerran yhden gerbiili-poikueen. Urokset ja naaraat laitettiin kaupassa tietysti eri terraarioihin. Viikon päästä minulle soitti nainen joka oli ostanut kyseisestä eläinkaupasta yhden naaraan ja yhden uroksen tästä samaisesta poikueesta ja hän kyseli sukutauluja koska aikoi tehdä näillä poikasia myöhemmin. Eläinkaupassa ei oltu valaistu asiakasta siitä, että nämä kyseiset gerbiilithän ovat sisaruksia!
En kuitenkaan tahdo yleistää eläinkauppojen toimintaa millään lailla. Tiedän monia hyviäkin. Silti vain jäi itselleen sellainen kammo tuosta :roll:

68
Joka ilta jonkin verran pitelen sylissä :)

69
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hamsterin vessalaatikko
« : 26.08.07 - klo:12:47 »
No meillä ei kyllä tajuta vessalaatikon käyttöä! Tekee aina vain pesänsä siihen :roll:

70
Liityin! :D

71
Enpä ole vielä, mutta aion kyllä liittyä :D

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]