Kirjoittaja Aihe: Kämsyjen reviiritaistelua?  (Luettu 36 kertaa)

Poissa TiuhtijaViuhti

  • Viestejä: 1
    • Profiili
Kämsyjen reviiritaistelua?
« : 09.11.17 - klo:20:54 »
Hei, Meillä on kohta 2 viikkoa kotona olleet kaksi campsutyttöä ja tällä viikolla on alkanut reviiritaisteluita... Asuvat Dunassa, joka on peritty aiemmalta syrkiltämme,
eli se on mitoiltaan n. 50x70x30. Jossain sanottiin, että se on liian suuri. Toisaalta taas luin, että isompi on parempi, jotta saa virikkeitä. Kiista alkoi juoksupyörästä.
Laitoin sitten toisenkin pyörän, mutta kiista siirtyi sille. Tiuhti on aavistuksen isompikokoinen kuin Tiuhti ja selvästi päällepäsmäri. Viuhti on muutenkin hieman rauhallisempi.
Molemmilla on alusta asti ollut omat pesämökit ja ruokakipot. On paperista tehty iglu, ja itse väkerretty tunneli paperirullista ja pienestä pahvilaatikosta. Niin ja riippumaton tein
että kovin paljon paljasta purupintaa dunan lattialla ei ole, kun kipot ja kupit vievät myös tilaa. Muuta en ole vielä kerinnyt hankkimaan/rakentamaan. Mitä kannattaisi tehdä?
1. Molemmille omat dunat, eli erotetaan näin heti alkuun?
2. Yhteinen pienempi duna?
3. Juoksulautasta on joku ehdottanut, kannattaisiko vielä kokeilla?
4. Jos reviirikiistoja on jo päivittäin useita (pahentunut), tottuvatko nämä campsut enää olemaan yhdessä? Onko tietoa miten niiden käyttäytyminen voi muuttua?