Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - excitant

Sivuja: 1 2 3 [4] 5
46
Tulossa ollaan pupujen ja hamsujen kera :)

47
Kasvatus ja genetiikka / Re: Teenkö väärin??
« : 10.11.07 - klo:12:34 »
Kuulostaa vähän siltä että kannattaa unohtaa koko ihminen.

48
Kasvatus ja genetiikka / Re: Teenkö väärin??
« : 10.11.07 - klo:10:44 »
Kohteliaasti vastaat ja ilmoitat mikset halua hälle hamsuja myydä :) Voit vaikka sanoa että toivot ostajalta jo aikaisempaa kokemusta tmv.

Itse olen joutunut useasti samaan tilanteeseen, mutta hyvin siitä on selvitty.

49
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Siisti vai sottapytty?
« : 04.11.07 - klo:21:59 »
Meidänkin Michillä on tapana tyhjentää ruoat poskipusseistansa suoraan ruokakippoon xD

50
Ihan tavallisia puumökkejä, ainakin vielä :)

51
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hassuja hamsukuvia :)
« : 24.10.07 - klo:08:14 »
^ :lol:

52
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hassuja hamsukuvia :)
« : 22.10.07 - klo:23:27 »
Michin karkuretki, mutta eipäs äkänny että kuvasin todistusaineistoa!


53
Yleistä hamsterikeskustelua / Hamsun unet
« : 22.10.07 - klo:16:23 »
Äänteleekö tai liikkuuko teidän hamsterinne unissaan?

Minulla meni äsken sydän kurkkuun kun havahduin aivan sietämättömään rääkymiseen tuolta terrasta. Juoksin nopeasti katsomaan ja nostin mökkiä. Huuto lakkasi kun tyttö heräsi ja ilme oli sellainen että "huh, miksi herätit?!" :c8 Luulin aluksi että pienellä oli jokin hätänä, mutta tutkittuani hamsun läpikotaisin löytämättä kuitenkaan mitään vikaa tajusin, että rassu oli nähnyt painajaista!

54
Ite oon hirveen yllättyny siitä että poikakaverini on hurahtanut näihin pikkuotuksiin xD Aluksi ei meinannut millään käsittää, mutta nykyään touhuaa niitten kanssa iltaisin jopa enemmän kuin minä itse! Hänen mielestään on niin mukava seurata hamsujen touhuja :lov

Kahden kuukauden päästä ollaan muuttamassa yhteiseen kämppään ja Jarkko on luvannut rakentaa hyllyn hamsujen terroja varten!

55
Kyllä mulla on ainakin sellanen käsitys että vaikuttaa usein todella paljon että kuinka paljon/millä tavalla on käsitelty aikaisemmassa kodissa. Etenkin juuri kasvattajilla, kun heillä hamsteri on vielä siinä iässä että olisi hyvä totuttaa käteen. Hamsterin myöhemmällä iällä totuttaminen saattaa olla huomattavasti vaikeampaa.

56
Meillä on ainakin hamsut kesyyntyneet nopsasti, uudetkin asukkaat jo alle viikossa ovat niin kaveria omistajansa kanssa ja ottavat ruokaa kädestä xD Se taitaa olla vaan mun onni että on sattunut noin mukavia tapauksia kohdalle. Toki on mulla kokemusta aivan päinvastaisestakin luonteesta, ensimmäinen hamsterini joskus vuosia sitten oli niin villi että minä pienenä tyttönä en voinut pitää poikaa sylissä sitten ollenkaan kun meni niin kovaa ja puri mennessään :S Se oli kyllä aika mielenkiintoinen tapaus...

57
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikueiden kokoja ?
« : 07.10.07 - klo:22:18 »
Lainaus käyttäjältä: "Maikkis"
Kulkeeko suuret poikuekoot suvussa? Olen kuullut joskus jostain jotain tuon tyyppistä.

Olen myös kuullut aivan samaa.

58
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Juoksupallo
« : 07.10.07 - klo:21:42 »
Mä en ainakaan noista juoksupalloista kauheesti perusta? :pihalla:

59
Keskustelua näyttelyistä / Re: Yleinen näyttelypulina
« : 07.10.07 - klo:16:32 »
Voi että kun auttaisin mielelläni kaikenlaisessa yhdistystoiminnassa jos vaan saisin tietää tarkemmin näistä tapahtumista ja että apua tarvitaan! Täältä Porin ja Tampereen välistä olen ja aina valmis kyllä olemaan mukana toiminnassa!

60
Ihan ensimmäisen? Taisin olla nelisen vanha kun eka hamsu tuli taloon. Vanhempani tietysti pääasiassa huolehtivat eläimen ruokinnasta ja muusta hyvinvoinnista. Joku päivä sitten hain hamsun häkistä ja pudotin wc-pönttöön. Äiti onneksi ripeänä juoksi pelastamaan raukan pöntöstä ja hyvinhän tuo siittä selvisi. Itse en muista koko tapausta mutta näin olen kuullut

Sivuja: 1 2 3 [4] 5