Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ellli

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hyviä eläinkauppoja-lista
« : 18.07.11 - klo:23:13 »
Tuurissa ihan ok.. Mutta niissä terroissa ei oo oikeestaan mitään virikkeitä niille elukoille.. Joillekin jotain.. T.T Ettäniiku vähä enemmän kamaa sinnekki. Mutta tolla koskikeskuksessa on hyvä ja tampereen sittarissakin ok.. ^^

2
Jaajaa.. Eli ilmotan noi elukat vaan? ( Kiitän)

3
Rupes taas täs mietityttään et kun otan seuraaviin näyttelyihin mukaan 2 hamsua + minä + äitini. niin pitääkö mun ilmottaa äitinikin sinne??

4
.. Ohanse.( sori.. Käytän tota sanaa aika joka paikassa..) Entiiää. Jos lähetään viikonlopuks tonne mäkille kun veikka lähtee vestareille niin en tiiä otytaisko noi hamsut+ kerpsut mukaan. Kun kuitenkin menään kuumassa autossa noin vähän yli tunti kun mökille on noin 110 kilometriä. Jos laitan niille tarpeeks vettä saataville ja ruokaa. Ja sillee että ikkunasta ei paista valo sisällä. Sittenhä seois hyvä jos satais koko ajan...

Muttt joo.. Kaippajätännekotiin. Mitä mää tässä valitan..?? o.o

5
Juuh. Kiitän. ^^ Vois itekki tehä niikuin kirjotit.

6
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 05.07.11 - klo:17:50 »
ostin sellasen sinisen mökin pantselle kirpparilta ja Hilleville sellasen punasen. Söpöä :sydan

7
Eikö siis hamsun kuljetus lootassa saa olla mitään muutakun se numero?
Mutta jos niin on että ei saa niin mitä jos siinä böksissa on tarra eläikaupasta (Tuotteen ns: mainos tai hintalappu) niin haittaakose jos sitä ei saa irti? ^^''

8
2 säkillistä ruokaa, kalkkikiven, herkkuja, kuljetus lootan :sydan  Kaikkea tarpeellista (Paitsiherkut... Mut pitää noitakin joskus lellitellä.. :sydan )

9
Joop. Haettiimpa tossa maanantaina sella normaali talvikko uros. (nimeksi tulikin pantse)
Hirmu kiltti ja sulone. Hyvin rauhallinen jätkä :grin  Oon tollla vehulla päin mökkeilly mummun ja äiten kaa. ( toki isoveikkaki kävi ja Marko ja Teukka...)  tännää sitten tänne... Autossa oli hieman kuuma mutta yritin noita jotenkin viilentää parhaani mukaan...
"Panu" nyt uudessa kodissaa :sydan

10
Tänne näyttelyyn tuun vaikka väkisin! Meiltä lähtee 2 hamsua. Ostan tässä kahe viikon sisään poika talvikon.  :lov

11
Oon kyllä lukenut.. Mutta tää on siis ollu pelkkä ajatus.. ^^

12
Jeiii! Sain todistuksesta kohtuu hyviä numeroita. Eniten kuitenkin 7. Mutta saan silti toisen hamsun! Joten etsin halmiäisnormaalia talvikko urosta. Aika nuorta. :lov  :sydan  :sydan  :sydan Iihanaa. Teen niil sitten kaippa penikoita. Tietoa oon saanu ihan hirveesti täältä niiden hoitoon ym. Jos teen nii se ois sitten mun ihka eka poikue<333 Aww..

13
Hillevin pesä on nykyään aika täynnä paperia + heiniä. Mahtaa olla kuuma.

Tää ei liity hamsupulinoihin mutta mun on pakko kertoo:
Lähin kaveriltani eilen puol 9. Tulin kaarteeseen jossa on vilppulan vanha porti ja sen vieresä rautatie asema. Näin valkosen auton joka oli oarkissa. kun ylitin  tien se lähti liikkeelle. Se tuli ihan hiljaa n4 metrin päässä musta. Kovensin vauhtia.
Kunnes pääsin kylälle kiersin kadun kulmassa olevan kirppiksen ja auto ei enään nähnyt mua kun joku isompi auto ajo sen eteen.
Ajoin täysiä loput 2 km kotiin. Pelottavaa!

//Sori. Kirjotus virheitä.. ::D

14
Kiitän. Katoin videon. Voikoleikkuu tapaa käyttää talvikoillakin? Jähmettyykö nekin? n__n

15
Haluisin tietää mitä mitä esim: s1+sert,  es1 egg10 tai ks1+ksert tarkottaa. Ois tosi hiano juttu jos joku kertois.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5